Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, korakios είπε

με την προϋπόθεση οτι θα υπάρχει απο Δευτέρα

Κάτι ξέρει ή κάτι υποψιάζεται ο korakios ;

Δεν είναι παράλογο, η ΔΕΗ θα μπει χοντρά μέσα αν η τιμή της Kwh όλο το χειμώνα μείνει στα 200+ Ευρώ και αυτή πουλάει με 100. Άσε που θα τσακιστούν όλοι οι άλλοι πάροχοι,  ενώ  υπάρχει υποχρέωση να αυξηθεί το μερίδιό τους. Υπάρχει βέβαια και η λύση να ανοίξουν τα λιγνιτικά, αν τους αφήσουν από την ΕΕ. Πολιτικά εννοώ το "αφήσουν".

Σκέφτομαι επίσης ότι για να μην κάνει πολιτική επικοινωνία η κυβέρνηση με το επιχείρημα "μα υπάρχει το Home enter/online άρα τι φωνάζετε για την τιμή του ρεύματος", μάλλον το έχουν για κατάργηση.  Η λογική λέει ότι ή το κρατάς, μπαίνει η ΔΕΗ μέσα αλλά  βγάζεις τη μέγιστη πολιτική υπεραξία από αυτό ή το καταργείς.

Σε περίπτωση κατάργησης νομίζω όποιος πρόλαβε είναι καλυμμένος για 6 μήνες ;

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Σε περίπτωση κατάργησης νομίζω όποιος πρόλαβε είναι καλυμμένος για 6 μήνες ;

για το 6μηνο κάνουμε ότι κάνουμε

9 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Κάτι ξέρει ή κάτι υποψιάζεται ο korakios ;

δεν ξέρω ,διάβασα ένα ποστ απο παλικάρι που είναι στο χώρο και άκουσε κάτι . Αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω ,αλλά και να μην ισχύει δε βρίσκω λόγο να το σκέφτεται κάποιος .

Βέβαια όταν έρθουν + 0,19€/kw οι λογαριασμοί ,που θα έρθουν για κατανάλωση Οκτωβρίου , θα ψάχνονται γιατί δεν καλύπτει η επιδότηση και δεν είναι 1-2€ παραπάνω που λένε στις τηλεοράσεις

Η ΔΕΗ πλέον έχει και ιδιώτες , δε νομίζω να χαίρονται να μπαίνει μέσα η επένδυση , εκτός αν τη χασούρα την πληρώνουμε (με τόκους πάντα) αποκλειστικά εμείς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

για το 6μηνο κάνουμε ότι κάνουμε

γιατι 6μηνο; αφου μεσα γραφει για 2 χρονια σταθερη τιμη. κατι δεν εχω καταλαβει.

Δημοσ.

αυτό που σας αξίζει, επειδή βαριέστε να διαβάσετε τα βασικά μηνύματα που έχουν όλες τις πληροφορίες, είναι να σας αγνοούμε πλήρως.

Δημοσ.

εχω διαβασει ολο το topic απο τη σελιδα 90 . μπορει νανα ειναι κατι πουτ μου ξεφυγε η δεν το καταλαβα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, scarface5323 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

Και πληρώνεις και ρήτρα αποχώρησης ?

Επίσης μια ερώτηση, 

Online με κοτ-Α και νυχτερινό , έχει ανοίξει να μπορώ να καταχώρησω μέτρηση στο e-bill,αλλά έχει μόνο ημερήσια ένδειξη να βάλω ,νυχτερινή οχι σωστό είναι αυτό ?

Όχι δεν είναι σωστό. Σαν να μην σε έχουν περάσει σε νυχτερινό ακούγεται.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, skritikos είπε

Όχι δεν είναι σωστό. Σαν να μην σε έχουν περάσει σε νυχτερινό ακούγεται.

Η μεταφορά έγινε από γ1ν που ήμουν,μέσω ebill,που να ήταν από άλλο πάροχο..., Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση , θα προσπαθήσω να δώσω τις μετρήσεις κατευθείαν δεδδηε μήπως τις δεχτεί,η θα γίνει μπέρδεμα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2021 στις 1:58 ΜΜ, orderlover είπε

image.png.b65a18bf6b7ebaae20902b612197837e.png

Eμφανίστηκε και ο τιμοκατάλογος και όλα καλά.

ΔΕΗ και τα μυαλά στο μίξερ λέμε!!!

2 παροχές, 2 αιτήσεις με διαφορά 3 ωρών, και οι δύο για αλλαγή παρόχου.

Η πρώτη τελεσφόρησε απο τις 11/10 στις 13/10, οκ, και η δεύτερη απο τις 11/10 στις 26/10, με σημερινή ενημέρωση!

Screenshot_2.jpg

Επιτέλους τέλος, ελπίζω να ξανασχοληθώ σε 2 χρόνια!:)

Επεξ/σία από orderlover
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Η μεταφορά έγινε από γ1ν που ήμουν,μέσω ebill,που να ήταν από άλλο πάροχο..., Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση , θα προσπαθήσω να δώσω τις μετρήσεις κατευθείαν δεδδηε μήπως τις δεχτεί,η θα γίνει μπέρδεμα ?

Δεν θα της δεχτει ο Δεδδηε τις μετρησεις ..Μονο αν ειναι στην ημερομηνια καταμετρησης μπορει να το κανει αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν θα της δεχτει ο Δεδδηε τις μετρησεις ..Μονο αν ειναι στην ημερομηνια καταμετρησης μπορει να το κανει αυτο.

Σωστα, μπήκα στου πεθερού μου που είναι ίδια φάση και έχει και νυχτερινό για καταχώρηση άρα δεν το έχουν περάσει,θα καλέσω αύριο,σας ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Pantzan9 είπε

Καλημέρα. Εγω είμαι πελάτης της ΔΕΗ με ΚΟΤ με την φετινή αίτηση. Έχω e bill.  Από εδώ έμαθα ότι μπορώ να μπω στο πρόγραμμα my home online. Μετά πρέπει να κάνω ξανά αίτηση για το ΚΟΤ ; Ευχαριστώ

Κάνε άμεσα την ενεργοποίηση του online, μη καθυστερείς.

Όσο για το ΚΟΤ... αν έκανες αίτηση μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, όχι δε χρειάζεται καινούργια εφόσον παραμένεις στον ίδιο πάροχο.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Μετά απο 6 μήνες ο κάθε πάροχος έχει δικαίωμα αλλαγής τιμών (ανεξάρτητα το συμβόλαιο)

μπορεί να εφαρμοστεί και αναδρομικά (όχι όμως την περίοδο του πρώτου 6μηνου)

και ναι, έχεις δικαίωμα αποχώρησης αζημίως

1 ώρα πριν, adok13 είπε

γιατι 6μηνο; αφου μεσα γραφει για 2 χρονια σταθερη τιμη. κατι δεν εχω καταλαβει.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scarface5323 είπε

ΔΕΔΗΕ πάνε οι μετρήσεις απευθείας έτσι κι αλλιώς. Μπορείς να τις περάσεις εκεί. Μάλιστα ίσως είναι και καλύτερα.

Πάντως αν έχει ενεργοποιηθεί το Online σου όντως (και δεν λέει "σε εκκρεμότητα") καλό είναι να μιλήσεις αύριο με την ΔΕΗ να το φτιάξουν σωστά. Αφού γυρνάς από Γ1Ν λογικά θα είναι καμία αβλεψία του συστήματος, ή απλά δεν είναι ενεργό ακόμη το νέο συμβόλαιο.

27 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν ισχύει αυτό..... 

https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, skritikos είπε

ΔΕΔΗΕ πάνε οι μετρήσεις απευθείας έτσι κι αλλιώς. Μπορείς να τις περάσεις εκεί. Μάλιστα ίσως είναι και καλύτερα.

Πάντως αν έχει ενεργοποιηθεί το Online σου όντως (και δεν λέει "σε εκκρεμότητα") καλό είναι να μιλήσεις αύριο με την ΔΕΗ να το φτιάξουν σωστά. Αφού γυρνάς από Γ1Ν λογικά θα είναι καμία αβλεψία του συστήματος, ή απλά δεν είναι ενεργό ακόμη το νέο συμβόλαιο.

Δεν ισχύει αυτό..... 

https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti/

Φενεται ότι ισχύει αυτό που αναφέρει ο συμφορουμιτης διότι μπήκα μέσα στην δεδδηε και λέει ότι δεν είναι η περίοδος καταχώρησης μέτρησης ,ενώ στην ΔΕΗ ήταν σήμερα τελευταία ημέρα 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Φενεται ότι ισχύει αυτό που αναφέρει ο συμφορουμιτης διότι μπήκα μέσα στην δεδδηε και λέει ότι δεν είναι η περίοδος καταχώρησης μέτρησης ,ενώ στην ΔΕΗ ήταν σήμερα τελευταία ημέρα 

στην επόμενη περίοδο κάνε το από ΔΕΔΔΗΕ, μια χαρά δουλεύει. Οτιδήποτε σε σχέση με την κατανάλωση έχει σχέση μόνο με τον ΔΕΔΔΗΕ. Οπότε αντίστοιχα απλά θα έχεις άλλες ημερομηνίες στο λογαριασμό. Τελικά τα σωστά (και ίδια) χρήματα θα πληρώνεις σε βάθος έτους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...