Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ήταν γνωστό αυτό βήμα, έχει γραφτεί πολλές φορές ότι δεν ενεργοποιείται μόνο του και πρέπει να πατήσουμε κι εμείς στο ebill. 

Είπα μπας και άλλαξαν κάτι στη πορεία. Αν πέρασαν σέρβις πακ στο πρόγραμμα. 

Αλλά μπα...ακόμα με XP θα τρέχουν τη πασιέντζα. 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, korakios είπε

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x0pz1zuXPTSEv7yuj-oqxlfh_cFnMkrJTGb4gNFH3u0/edit?usp=sharing

το Γ1 είναι στη καρτέλα με ρήτρα , συγκρίνεις τελικές . Η ΤΕΑ (χοντρική) είναι εκτίμηση για 140 , τώρα 200 (0,20€/kw)
ΥΓ. το excel το κατεβάζεις

επίσης στα προγράμματα με ρήτρα βάζεις ετήσια αντί ανα τετράμηνο

Ευχαριστώ αλλά όντως δεν καταλαβαίνω ,το ερώτημα μου είναι απλό με αυτές τις κιλοβατώρες από δεη αορίστου που είμαι στο να πάω στο enter συμφερει?

26 λεπτά πριν, stedes είπε

Ευχαριστώ αλλά όντως δεν καταλαβαίνω ,το ερώτημα μου είναι απλό με αυτές τις κιλοβατώρες από δεη αορίστου που είμαι στο να πάω στο enter συμφερει?

Ναι

Αν κατάλαβα καλά τι γίνεται, είναι γρήγοροι. Έκανα αίτηση 24/10 στο ebill για το enter ως προερχόμενος από ΔΕΗ Γ1, δεν έχω πάρει κάποιο μειλ αλλά στα "νεα προϊόντα" μου βγάζει ένδειξη για το enter "το προϊόν είναι ενεργό μέχρι 23-10-2023". Άρα το έκαναν αμέσως υποθέτω.

3 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Αν κατάλαβα καλά τι γίνεται, είναι γρήγοροι. Έκανα αίτηση 24/10 στο ebill για το enter ως προερχόμενος από ΔΕΗ Γ1, δεν έχω πάρει κάποιο μειλ αλλά στα "νεα προϊόντα" μου βγάζει ένδειξη για το enter "το προϊόν είναι ενεργό μέχρι 23-10-2023". Άρα το έκαναν αμέσως υποθέτω.

Λογικά, κι εμείς προχθες κάναμε αίτηση για το online και χθες βλέπω ακριβώς την ίδια ένδειξη και φιξ κάποιες επιλογές

6 λεπτά πριν, olddognewtricks είπε

Αυτό που ακριβώς το βλέπεις φίλε μου; Γιατί τι παρατήρησα και σε άλλα ποστ και δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά...

1 λεπτό πριν, oykas2001 είπε

Αυτό που ακριβώς το βλέπεις φίλε μου; Γιατί τι παρατήρησα και σε άλλα ποστ και δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά...

https://ebill.dei.gr/

Κανε εγγραφή, σύνδεση και όταν συνδεθείς κάτω απο το προϊόν που επέλεξες το γράφει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στάλθηκε και από μας η αίτηση.

Να δώσω κάποια tips για συμπλήρωση. Τα κατεβάζετε. Αν έχουν κωδικό κάντε αναζήτηση στο google ξεκλείδωμα pdf. Μόλις το κάνετε, ψάξτε για υπογραφή pdf ή κάντε το από εδώ. Μπορείτε από το ίδιο σαητ να κάνετε και επιλογή κειμένου και να γράψετε μέσα στο pdf. 

Επεξ/σία από 1comment

9 ώρες πριν, renaultclioV είπε

https://ebill.dei.gr/

Κανε εγγραφή, σύνδεση και όταν συνδεθείς κάτω απο το προϊόν που επέλεξες το γράφει

ok, είναι γραμμένος από παλιά, τώρα φαίνεται η σύνδεση στο εξοχικό μόνο, προφανώς μόλις ενεργοποιηθεί η μεταφορά μου στη ΔΕΗ θα φανεί κι αυτό που έκανα αίτηση, τώρα δεν φαίνεται ακόμα. 

8 ώρες πριν, 1comment είπε

Στάλθηκε και από μας η αίτηση.

Να δώσω κάποια tips για συμπλήρωση. Τα κατεβάζετε. Αν έχουν κωδικό κάντε αναζήτηση στο google ξεκλείδωμα pdf. Μόλις το κάνετε, ψάξτε για υπογραφή pdf ή κάντε το από εδώ. Μπορείτε από το ίδιο σαητ να κάνετε και επιλογή κειμένου και να γράψετε μέσα στο pdf. 

Κωδικός είναι το ΑΦΜ σου.

• Like 1

Καλημέρα. Εγω είμαι πελάτης της ΔΕΗ με ΚΟΤ με την φετινή αίτηση. Έχω e bill.  Από εδώ έμαθα ότι μπορώ να μπω στο πρόγραμμα my home online. Μετά πρέπει να κάνω ξανά αίτηση για το ΚΟΤ ; Ευχαριστώ

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Θέλω να κάνω το my home online.Το συμβόλαιο μου με την protergia λήγει στις 12/11/2021 .

Μήπως ξέρει κάποιος πότε πρέπει να κάνω αίτηση για το on line για να μην πληρώσω κάτι στην protergia?

2 λεπτά πριν, balogreg είπε

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Θέλω να κάνω το my home online.Το συμβόλαιο μου με την protergia λήγει στις 12/11/2021 .

Μήπως ξέρει κάποιος πότε πρέπει να κάνω αίτηση για το on line για να μην πληρώσω κάτι στην protergia?

Καλημερα.. Θα κανεις την αιτηση σου 13/11/2021...

22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα.. Θα κανεις την αιτηση σου 13/11/2021...

Σε ευχαριστώ.το πρόγραμμα my home online προϋποθέτει και καταβολή εγγύησης 130€ ή όχι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...