Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Τελικά η διαδικασία για το ονλινε ολοκληρώθηκε σήμερα άλλαξε π αριθμός παροχής,αρκετά γρήγορα θα έλεγα μιας και η αίτηση έγινε στις 14/10.Τώρα πρέπει να πάρω τηλέφωνο μάλλον να μου δώσουν κωδικό εταίρου να δω και στο ebill τι γίνετε.

Να κάνω μια ερώτηση έχω έναν λογαριασμό από ένα φοιτητικό σπίτι στο οποίο είχα ΔΕΗ να ισχύει ο ίδιο κωδικός εταίρου που είχα τότε η με αυτήν την παροχή τώρα θα έχω άλλον ; (Δεν βρίσκω γραμμή στην ΔΕΗ εδώ και ώρα )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, matrixtv1 είπε

Να κάνω μια ερώτηση έχω έναν λογαριασμό από ένα φοιτητικό σπίτι στο οποίο είχα ΔΕΗ να ισχύει ο ίδιο κωδικός εταίρου που είχα τότε η με αυτήν την παροχή τώρα θα έχω άλλον ; (Δεν βρίσκω γραμμή στην ΔΕΗ εδώ και ώρα )

Αν είχες κάνει ebill ισχύουν ακόμα οι κωδικοί. Αν όχι πάρε τηλ και ρώτα αν μπορείς να κάνεις εγγραφή με τον παλιό κωδικό εταίρου ή αν θα σου δώσουν νέο κωδικο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, korakios είπε

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία και την αμεσότητα. 🤘

Επεξ/σία από tenere1982

Νεώτερα από το μέτωπο για να έχετε εικόνα του χρόνου που μεσολαβεί για τα στάδια.

Κατέθεσα το συμβόλαιο MyHome Online  ηλεκτρονικά μέσω econtract  12/10/2021

Το συμβόλαιο ελέγχθηκε επιτυχώς  μία εβδομάδα μετά στις 20/10/2021 και έστειλε η ΔΕΗ αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή παρόχου.

Ο ΔΕΔΔΗΕ την επόμενη εργάσιμη 21/10/2021 έκανε την αλλαγή του αριθμού παροχής αλλά για "συστημικό μπέρδεμα" με έχωσαν στο Γ1.

Σήμερα 27/10/2021 και αφού δεν έβλεπα ενεργοποιημένο στο ebill το MyHomeOnline μπήκα και ξαναέκανα τη διαδικασία ενεργοποίησης του MyHomeOnline μέσω Ebill.

Να χαρώ εγώ συστημικά λάθη και ενοποιημένη μηχανογράφηση.

το αίτημα σας για το ΔΕΗ myHome Online είναι υπό εξέταση

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Νεώτερα από το μέτωπο 

Αυτες οι 4 λεξεις τα λενε ολα.

Πολεμαμε(στο μετωπο) για κατι απλο που θα επρεπε να διεκπεραιωνεται σε δευτερολεπτα με την πιο απλη διαδικασια.

Φανταστειτε τι γινεται για σοβαροτερα θεμα σε αλλους τομεις.

Το βαρελι δεν εχει πατο.

Ενας κομητης η ενα πυρηνικο μονο θα μας σωσει για ξεκινησουν ολα απο το μηδεν ξανα.

• Like 1

Εκεί ποντάρω κι εγώ. Με word δεν μπόρεσα, οπότε το έκανα pdf. Του e-gov είναι οκ. Τα στέλνω το μεσημέρι και may  the force be with us...

Να υποθέσω τώρα περιμένουμε επιβεβαίωση και ο δεδδηε να μετρήσει;

Κι επίσης, με τον watt & volt του μήνα αυτού, να στείλω μέτρηση κανονικά την πρώτη του μήνα, ή να το αφήσω και μόλις γίνει η αλλαγή να μου στείλουν τον τελικό;

ποσες μερες μετα την αποστολη συμβολαιων θελει να γινει ενεργοποιησει στο δικτυο τις Δεη? Θα μου ερθει κανα μηνυμα στο κινητο? Και απο ποτε μπορω να κανω ebill??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

αφού δεν έβλεπα ενεργοποιημένο στο ebill το MyHomeOnline μπήκα και ξαναέκανα τη διαδικασία ενεργοποίησης του MyHomeOnline μέσω Ebill.

Ήταν γνωστό αυτό βήμα, έχει γραφτεί πολλές φορές ότι δεν ενεργοποιείται μόνο του και πρέπει να πατήσουμε κι εμείς στο ebill.

2 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Κι επίσης, με τον watt & volt του μήνα αυτού, να στείλω μέτρηση κανονικά την πρώτη του μήνα, ή να το αφήσω και μόλις γίνει η αλλαγή να μου στείλουν τον τελικό;

Άμα στείλεις μέτρηση στη W&V στις 1/11 και μετά κάνει αλλαγή παρόχου ο ΔΕΔΔΕΗ πχ στις 10/11 με τη φωτογραφία που είχες δώσει πριν τις 1/11... άντε βγάλε άκρη μετά να πείσεις τη Watt&Volt ότι η μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ είναι σωστή ενώ εσύ έχεις δώσει μεγαλύτερη μέτρηση. 😄 Μη τα μπλέκεις τα πράγματα.

Επεξ/σία από ekrepali

Οπότε το αφήνω δηλαδή να βγάλει  έναντι η w&v και περιμένω τη ΔΕΗ για τρα δέοντα, οπότε και μου βγάζει τελικό. Τον έναντι τον πληρώνω κανονικά (αν δεν έχει βγει στο μεταξύ η αλλαγή της ΔΕΗ);

8 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Οπότε το αφήνω δηλαδή να βγάλει  έναντι η w&v και περιμένω τη ΔΕΗ για τρα δέοντα, οπότε και μου βγάζει τελικό. Τον έναντι τον πληρώνω κανονικά (αν δεν έχει βγει στο μεταξύ η αλλαγή της ΔΕΗ);

Μην πληρώσεις την W&V μέχρι να βγει ο τελικός εκκαθαριστικός. Για να είσαι ΟΚ στα σίγουρα.

Καλησπέρα ,μια απλή ερώτηση ,έχω οικιακό ρεύμα ΓΝ1 ,μονοφασικό ,με νυκτερινό, κατανάλωση περίπου 1500kw ημερήσια και 500 kw νυκτερινό στο τετράμηνο, θέλω να παραμείνω στην δεη δεν με ενδιαφέρει άλλος πάροχος ,δεν θέλω πάγιες εντολές, συμφερει να μπω στο δεν enter ?δεν κατέχω το εξελακι που που παραθετετε σας ευχαριστώ 

15 λεπτά πριν, stedes είπε

συμφερει να μπω στο δεν enter ?δεν κατέχω το εξελακι που που παραθετετε σας ευχαριστώ 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x0pz1zuXPTSEv7yuj-oqxlfh_cFnMkrJTGb4gNFH3u0/edit?usp=sharing

το Γ1 είναι στη καρτέλα με ρήτρα , συγκρίνεις τελικές . Η ΤΕΑ (χοντρική) είναι εκτίμηση για 140 , τώρα 200 (0,20€/kw)
ΥΓ. το excel το κατεβάζεις

επίσης στα προγράμματα με ρήτρα βάζεις ετήσια αντί ανα τετράμηνο

Χθες ολοκληρωσα τη διαδικασια αιτηματος για το Online.

Περιμενω να εξεταστει και να με ενημερωσουν για τα επομενα βηματα.

Δεν εχω ακομα e-bill ετσι (ωστε να μπορω να μπω και να παρακολουθησω ενδεχομενως την πορεια)? Αυτο θα ενεργοποιηθει οταν ολοκληρωθει η διαδικασια σωστα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...