Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, rose from hell είπε

δεχτηκα και εγω τηλεφωνημα απο την δεη  για να φυγω απο myHome Enter N  0.18    0.13 (ληγει στις 15 δεκεμβριου 2022)

για να παω σε Γ1Ν  

Θα σου ερθει και επιστολη...Ειναι μονοδρομος αυτο για την ωρα 

Κι εμενα 31/12 /2022 ληγει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Τη βοήθειά σας αν έχει τύχει και σε κάποιον άλλο καθώς δεν το βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση. Έχω το myhome online το οποίο λήγει 28/11/2023. Μέχρι το λογαριασμό που εκδόθηκε 21/4 φέτος μου έγραφε στο λογαριασμό "Η Σύμβαση λήγει: 28/11/2023". Ξαφνικά στο λογαριασμό με έκδοση 23/5 γράφει "Η Σύμβαση λήγει 16/05/2024". Στον επόμενο με έκδοση 24/6 γράφει "Η Σύμβαση λήγει 14/06/2024". Στον επόμενο γράφει λήξη 16/7/2024 και στον τελευταίο που εκδόθηκε 25/8 γράφει πάλι 16/7/2024. Ευτυχώς η τιμή κιλοβατώρας ίδια 0,096 (στον τελευταίο μάλιστα 0,09599 μου έκαναν και έκπτωση). Και αναρωτιέμαι το κάνουν σε όλους ή μου έκαναν δώρο 8 μήνες επέκταση; Μάλιστα στην αρχική σελίδα του ebill γράφει το ίδιο:

image.png.0dd8cb5ea6686fe80967b7b0b9918258.pngΤι έχω χάσει; Το ίδιο έγινε και στους γονείς μου, αλλά μόνο στον τελευταίο λογαριασμό...

Επεξ/σία από mandragon
Συμπληρωματικά στοιχεία

25 λεπτά πριν, mandragon είπε

Καλησπέρα. Τη βοήθειά σας αν έχει τύχει και σε κάποιον άλλο καθώς δεν το βρήκα με μια γρήγορη αναζήτηση. Έχω το myhome online το οποίο λήγει 28/11/2023. Μέχρι το λογαριασμό που εκδόθηκε 21/4 φέτος μου έγραφε στο λογαριασμό "Η Σύμβαση λήγει: 28/11/2023". Ξαφνικά στο λογαριασμό με έκδοση 23/5 γράφει "Η Σύμβαση λήγει 16/05/2024". Στον επόμενο με έκδοση 24/6 γράφει "Η Σύμβαση λήγει 14/06/2024". Στον επόμενο γράφει λήξη 16/7/2024 και στον τελευταίο που εκδόθηκε 25/8 γράφει πάλι 16/7/2024. Ευτυχώς η τιμή κιλοβατώρας ίδια 0,096 (στον τελευταίο μάλιστα 0,09599 μου έκαναν και έκπτωση). Και αναρωτιέμαι το κάνουν σε όλους ή μου έκαναν δώρο 8 μήνες επέκταση; Μάλιστα στην αρχική σελίδα του ebill γράφει το ίδιο:

image.png.0dd8cb5ea6686fe80967b7b0b9918258.pngΤι έχω χάσει; Το ίδιο έγινε και στους γονείς μου, αλλά μόνο στον τελευταίο λογαριασμό...

Ειναι γνωστο bug του e-bill αμα πας νομιζω 20-30 σελιδες πισω θα το ξανα δεις, στελνεις αιτημα στο e-bill να στο φτιαξουν με τις σωστες ημερομηνιες

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι αππ αύριο 7/9 έως 12/9 γράφει ο λόγος οτι μπορώ να δώσω μετρήσεις, όμως γράφει ότι 13/9 θα έρθουν για καταμέτρηση, οπότε να μην μπω στον κόπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@washcloud

@korakios

Ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια!

Μιλησα σημερα στο τηλεφωνο με την εξυπηρετηση πελατων και μου ξαναεπανελαβαν οτι η πολιτικη ειναι να καλουν λιγες μερες πριν τελειωσει το συμβολαιο, αλλα για καποιον λογο δεν εγινε στην περιπτωση μου. Ισως υπηρχε καποιο προβλημα ... Καποιο "συστημικο λαθος" μου ειπαν. Επισης, το συμβολαιο μολις ληξει, γινεται αοριστου. Απο τον Αυγουστο, μου ειπε οτι δεν υπαρχουν ποινες σε περιπτωση που θελει καποιος να αλλαξει παροχο.Δεν εδωσα πολυ σημασια σε αυτο... δεν ξερω εαν ισχυει.

Οπως και να εχει, εκανα αιτηση για Γ1Ν και αυριο περιμενω τα συμβολαια. Ειπα στην υπαλληλο οτι, επειδη βασιστηκα στα λογια του συναδελφου της, περιμενα τηλεφωνημα τους και οτι θα κανω αμφισβητιση χρεωσης, καθως θα ηταν παραλογο να επιλεξει καποιος να συνεχισει στο enter με 0.55+ χρεωση.Το σημειωσε και αυτο, οποτε ελπιζω να ξεμπλεξω συντομα.

Θα επανελθω με νεωτερα. :)

Επεξ/σία από steliosdj

1 ώρα πριν, steliosdj είπε

Απο τον Αυγουστο, μου ειπε οτι δεν υπαρχουν ποινες σε περιπτωση που θελει καποιος να αλλαξει παροχο.Δεν εδωσα πολυ σημασια σε αυτο... δεν ξερω εαν ισχυει.

...ισχύει, αλλά μόνο για όποιον φεύγει από κυμαινόμενο (αν σπάσεις σταθερό, συνεχίζουν να ισχύουν ποινές).

9 ώρες πριν, washcloud είπε

...ισχύει, αλλά μόνο για όποιον φεύγει από κυμαινόμενο (αν σπάσεις σταθερό, συνεχίζουν να ισχύουν ποινές).

Εγώ πάντως ρώτησα και μου είπαν ότι μπορώ να το σπάσω χωρίς πέναλτι, μπορεί όμως να μην ήταν σωστά ενημερωμένη η υπάλληλος δε ξέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, manosmc είπε

Καλησπέρα.

μια βοήθεια αν γνωρίζετε.

στο Γ1Ν λογαριασμος έναντι 22/06 με 21/08/2022 

γιατί υπάρχει χρώση με 0,48599.

ευχαριστώ.

Επειδή τόσο ακριβώς (0,486) ήταν η χρέωση προμήθειας κατανάλωσης ημέρας στο Γ1Ν την περίοδο 01/08/2022 - 31/08/2022. Όχι η τελική τιμή βέβαια, γιατί υπάρχει και επιδότηση.

https://www.dei.gr/media/oyank2v5/timok-xt-082022-g1-g1n_final.pdf

Αλήθεια, σίγουρα έχεις Γ1Ν? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω καταναλώσεις νύχτας.

Επεξ/σία από Joshua21

2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Επειδή τόσο ακριβώς (0,486) ήταν η χρέωση προμήθειας κατανάλωσης ημέρας στο Γ1Ν την περίοδο 01/08/2022 - 31/08/2022.

Επειδη βλέπω ειναι χρεώσεις για 61 μέρες υποθέτω του μετραει 43 μέρες  + 18 μέρες του Αυγούστου.

9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Επειδή τόσο ακριβώς (0,486) ήταν η χρέωση προμήθειας κατανάλωσης ημέρας στο Γ1Ν την περίοδο 01/08/2022 - 31/08/2022. Όχι η τελική τιμή βέβαια, γιατί υπάρχει και επιδότηση.

https://www.dei.gr/media/oyank2v5/timok-xt-082022-g1-g1n_final.pdf

ευχαριστώ . Νυχτερινό δεν έχω.

η επιδότηση περιλαμβάνετε στην πίστωση ΤΕΜ που έχουν υπολογίσει και για τα δύο διαστήματα ? 

2 λεπτά πριν, giokol είπε

Επειδη βλέπω ειναι χρεώσεις για 61 μέρες υποθέτω του μετραει 43 μέρες  + 18 μέρες του Αυγούστου.

40 ημέρες του μετράει στο διάστημα 22/06 - 31/07 και 21 ημέρες του Αυγούστου.

Μόλις τώρα, manosmc είπε

ευχαριστώ . Νυχτερινό δεν έχω.

η επιδότηση περιλαμβάνετε στην πίστωση ΤΕΜ που έχουν υπολογίσει και για τα δύο διαστήματα ? 

Με μπέρδεψες γιατί είπες Γ1Ν (Ν=Νυχτερινό), αν δεν έχεις τότε έχεις το Γ1.

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνεται στην πίστωση ΤΕΜ, είναι η πίστωση ΤΕΜ. Και ναι, είναι υπολογισμένη για όλο το διάστημα. Ή τουλάχιστον έτσι προβλέπεται να είναι, δεν τα γράφουν όλα αναλυτικά.

• Like 1

9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

40 ημέρες του μετράει στο διάστημα 22/06 - 31/07 και 21 ημέρες του Αυγούστου.

Με μπέρδεψες γιατί είπες Γ1Ν (Ν=Νυχτερινό), αν δεν έχεις τότε έχεις το Γ1.

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνεται στην πίστωση ΤΕΜ, είναι η πίστωση ΤΕΜ. Και ναι, είναι υπολογισμένη για όλο το διάστημα. Ή τουλάχιστον έτσι προβλέπεται να είναι, δεν τα γράφουν όλα αναλυτικά.

οκ ευχαριστώ . για το Ν έχεις δίκιο  σκετο Γ1 :)

10 ώρες πριν, washcloud είπε

Αν σκεφτείς ότι η ΔΕΗ χάνει λεφτά με τα κυμαινόμενα άσχετα με πόσο έχει υπογράψει με τον καθένα (0,10 ή 0,17/0,18 ή 0,24 ή 0,54 σε σχέση με τα 0,78 του Γ1 σήμερα) λογικό το βλέπω να "χαρίζει" το πέναλτι πρόωρης αποχώρησης σε όποιον θέλει να αλλάξει πρόγραμμα ή και πάροχο.

• Like 1

Ρε παιδιά το 2111908402 είναι τηλ από Δεη; Με πήραν τηλ και μου είπαν ότι είναι από ΔΕΗ και ότι το σταθερό το οποίο είμαι (0,18-0,13) δεν με συμφέρει και να το γυρίσουμε σε Γ1. Φυσικά αρνήθηκα. Τι φάση; Κάνουν και τέτοια; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...