Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση (που μπορεί να φανεί γελοία αλλά με τόσα που διαβάζω φοβάμαι και τον ίσκιο μου).

Είμαι στο MyhomeOnline από τον 11/21.

Η κάρτα που είχα δηλώσει για πληρωμή, λήγει τον επόμενο μήνα και θα την αλλάξω.

Μόλις έρθει η αλλαγή από την Τράπεζα θα την δηλώσω. Αν βάλω οποιαδήποτε άλλη κάρτα χρεωστική ή πιστωτική θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα ;  Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, JimT1991 είπε

Sorry εαν ειναι εκτος θεματος αλλα εχω ενα προβλημα με λογαριασμο της ΔΕΗ. Eχουμε βαλει το προγραμμα οπου πληρωνεται αναγκαστικα μεσω παγιας εντολης. Το προγραμμα ειναι ενεργοποιημενο απο τον Απριλιο. 

Ο τελευταιος λογαριασμος εληγε στις 17/8 και παρατηρησα μεσω του ebanking της Πειραιως οτι δεν εχει τραβηξει η ΔΕΗ τα χρηματα. Μπαινω στη ΔΕΗ και βλεπω στον λογαριασμο οτι στα 158 ευρω υπαρχει και ενα ανεξοφλητο ποσο 39 ευρω που ειναι ο λογαριασμος του προηγουμενου μηνα. Κοινως η παγια εντολη δεν εχει τραβηξει τα χρηματα για δυο συνεχομενους λογαριασμους.

Ο λογαριασμος εχει κανονικα χρηματα μεσα οποτε μου φαινεται παραξενο οτι δεν εχει τραβηξει τα χρηματα. Σκεφτομαι να παω τη Δευτερα να τον πληρωσω σε καταστημα. Απο το τηλεφωνο θα βγαλω ακρη; Να ξαναβαλω τα στοιχεια της καρτας η να δοκιμασω καποια αλλη; Λετε να ξυπνησε ενα πρωι η Πειραιως και να εριξε πακετο στη ΔΕΗ να μην τραβηξει λεφτα; 🤪

Καλημερα... Καλυτερα να παρεις ενα τηλεφωνο να δεις.. 800900100... Νομιζω και σημερα μπορεις..

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/tilefoniko-kentro/

1 λεπτό πριν, yiankap είπε

Ερώτηση (που μπορεί να φανεί γελοία αλλά με τόσα που διαβάζω φοβάμαι και τον ίσκιο μου).

Είμαι στο MyhomeOnline από τον 11/21.

Η κάρτα που είχα δηλώσει για πληρωμή, λήγει τον επόμενο μήνα και θα την αλλάξω.

Μόλις έρθει η αλλαγή από την Τράπεζα θα την δηλώσω. Αν βάλω οποιαδήποτε άλλη κάρτα χρεωστική ή πιστωτική θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με το πρόγραμμα ;  Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Μολις παραλαβεις την νεα καρτα θα την δηλωσεις..Δεν αλλαζει κατι...

• Thanks 1

Πηρα τηλ. στην εξυπηρετηση πελατων της ΔΕΗ και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της τραπεζας. Τι φαση με την Πειραιως γαμω την μαλακια που τους δερνει; Αντε τωρα περιμενε να ερθει ο αλλος απο το χωριο να παρουμε τηλ. να συννενοηθω εγω με την τραπεζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, JimT1991 είπε

Πηρα τηλ. στην εξυπηρετηση πελατων της ΔΕΗ και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της τραπεζας. Τι φαση με την Πειραιως γαμω την μαλακια που τους δερνει; Αντε τωρα περιμενε να ερθει ο αλλος απο το χωριο να παρουμε τηλ. να συννενοηθω εγω με την τραπεζα. 

Παρε τηλεφωνο της τραπεζα σου να δεις... Υπομονη..

Επεξ/σία από takoulou

54 λεπτά πριν, JimT1991 είπε

Sorry εαν ειναι εκτος θεματος αλλα εχω ενα προβλημα με λογαριασμο της ΔΕΗ. Eχουμε βαλει το προγραμμα οπου πληρωνεται αναγκαστικα μεσω παγιας εντολης. Το προγραμμα ειναι ενεργοποιημενο απο τον Απριλιο. 

Ο τελευταιος λογαριασμος εληγε στις 17/8 και παρατηρησα μεσω του ebanking της Πειραιως οτι δεν εχει τραβηξει η ΔΕΗ τα χρηματα. Μπαινω στη ΔΕΗ και βλεπω στον λογαριασμο οτι στα 158 ευρω υπαρχει και ενα ανεξοφλητο ποσο 39 ευρω που ειναι ο λογαριασμος του προηγουμενου μηνα. Κοινως η παγια εντολη δεν εχει τραβηξει τα χρηματα για δυο συνεχομενους λογαριασμους.

Ο λογαριασμος εχει κανονικα χρηματα μεσα οποτε μου φαινεται παραξενο οτι δεν εχει τραβηξει τα χρηματα. Σκεφτομαι να παω τη Δευτερα να τον πληρωσω σε καταστημα. Απο το τηλεφωνο θα βγαλω ακρη; Να ξαναβαλω τα στοιχεια της καρτας η να δοκιμασω καποια αλλη; Λετε να ξυπνησε ενα πρωι η Πειραιως και να εριξε πακετο στη ΔΕΗ να μην τραβηξει λεφτα; 🤪

Μια διευκρίνηση, πριν από αυτούς τους δύο λογαριασμούς υπήρξαν κιάλλοι που εξοφλήθηκαν κανονικά με την πάγια εντολή, ή αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι που εκδόθηκαν?

Το Σεπτέμβρη οι καταναλώσεις είναι μικρές καθώς ούτε θέρμανση ούτε ψύξη χρειάζεται τόσο. Πιο μετά πχ Νοέμβρη Δεκέμβρη αν συνεχιστούν οι μηδενικές χρεώσεις όπως είναι σε άλλους παρόχους η το γ1ν είναι φτηνότερο θα σπάσω το  online με 0.17. Δε γίνεται να έχουν μηδενικές χρεώσεις και να μένω στο ακριβό. έτσι και αλλιώς λήγει Φεβρουαριο.

Περιμένω να δω αν αξίζει και το myhome open αν θα έχει κάποια καλή τιμη

• Like 1

23 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μια διευκρίνηση, πριν από αυτούς τους δύο λογαριασμούς υπήρξαν κιάλλοι που εξοφλήθηκαν κανονικά με την πάγια εντολή, ή αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι που εκδόθηκαν?

To προγραμμα ειναι ενεργοποιημενο απο τον Απριλιο οποτε οπως ειναι λογικο οι πρωτες παγιες εντολες εχουν εκτελεστει κανονικα. 

Ο λογαριασμος του Μαιου που εληγε στις 19/5 τραβηχτηκαν τα λεφτα στις 23/5.

Ο λογαριασμους του Ιουνιου που εληγε στις 17/6 τραβηχτηκαν τα λεφτα παλι στις 23/6. lol

Το προβλημα ειναι στον λογαριασμο του Ιουλιου και του Αυγουστου. BTW μεσω της πλατφορμας του ebill της ΔΕΗ πληρωσα και εναν αλλο λογαριασμο αλλα δεν νομιζω να επηρεαζει κατι διοτι μιλαμε για αλλο κωδικο πληρωμης. lol

28 λεπτά πριν, JimT1991 είπε

To προγραμμα ειναι ενεργοποιημενο απο τον Απριλιο οποτε οπως ειναι λογικο οι πρωτες παγιες εντολες εχουν εκτελεστει κανονικα. 

Ο λογαριασμος του Μαιου που εληγε στις 19/5 τραβηχτηκαν τα λεφτα στις 23/5.

Ο λογαριασμους του Ιουνιου που εληγε στις 17/6 τραβηχτηκαν τα λεφτα παλι στις 23/6. lol

Το προβλημα ειναι στον λογαριασμο του Ιουλιου και του Αυγουστου. BTW μεσω της πλατφορμας του ebill της ΔΕΗ πληρωσα και εναν αλλο λογαριασμο αλλα δεν νομιζω να επηρεαζει κατι διοτι μιλαμε για αλλο κωδικο πληρωμης. lol

Ok, απλά ήθελα να σιγουρευτώ.

Όσο για το πότε ακριβώς αφαιρέθηκε το ποσό από το λογαριασμό σου είναι αδιάφορο, σημασία έχει πότε έγινε η δέσμευση, και αυτή γίνεται την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. Ο τελευταίος δικός μου λογαριασμός έληγε 11/08 και τότε ακριβώς έγινε η συναλλαγή (δλδ δέσμευση του ποσού), η εκκαθάριση όμως (η αφαίρεση του ποσού από τον λογαριασμό μου) έγινε στις 17/08, έτσι δουλεύουν οι κάρτες.

Πάντως με ένα τηλ στην εξ. πελατών της Πειραιώς θα μάθεις αν όντως είναι πρόβλημα της τράπεζας, αν όντως η ΔΕΗ προσπάθησε ανεπιτυχώς να τραβήξει χρήματα τότε θα το δουν στο log την ανεπιτυχή προσπάθεια.

Καλησπέρα σε όλους είμαι στο online από Ιανουάριο και με πηραν από ΔΕΗ να αλλάξω πρόγραμμα να παω στα επιδοτούμενα γιατί είναι πιο συμφέρον. Έχουν πάρει κανέναν άλλο τηλ εδώ μέσα? 

1 ώρα πριν, sysyfos είπε

Καλησπέρα σε όλους είμαι στο online από Ιανουάριο και με πηραν από ΔΕΗ να αλλάξω πρόγραμμα να παω στα επιδοτούμενα γιατί είναι πιο συμφέρον. Έχουν πάρει κανέναν άλλο τηλ εδώ μέσα? 

Δεν έχω ακούσει κάτι. Λογικό μου φαίνεται όμως δε συμφέρουν με τίποτα με τα τωρινά δεδομένα. Λένε πως το γ1 θα μετονομαστεί σε myhome open.

1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε

Δεν έχω ακούσει κάτι. Λογικό μου φαίνεται όμως δε συμφέρουν με τίποτα με τα τωρινά δεδομένα. Λένε πως το γ1 θα μετονομαστεί σε myhome open.

Ο, 18 έχω τώρα και μου είπε η τύπισσα ότι με την επιδοτηση θα παω 0,14 η 0,15 δεν θυμάμαι ακριβώς. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα τσονταρει το κράτος και αν θα μπορεί? 

3 λεπτά πριν, sysyfos είπε

Ο, 18 έχω τώρα και μου είπε η τύπισσα ότι με την επιδοτηση θα παω 0,14 η 0,15 δεν θυμάμαι ακριβώς. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα τσονταρει το κράτος και αν θα μπορεί? 

Άγνωστο αλλά σε άλλους παρόχους we και ηρων σκέψου ειναι 0€ η kWh  για Σεπτέμβρη. Έως τώρα είναι χαμένος είσαι. Προσωπικά περιμένω έως να δω τιμές Νοέμβρη / Δεκέμβρη και το σπάω τότε καθώς θα λήξει Φεβρουάριο.

• Like 1

Παιδια, εαν καποιος εχει Home Online με συμβαση απο περυσι τον Νοεμβριο με κοστος KW 9.6 λεπτα και ΚΟΤ Β βγαινει χαμενος?  Γιατι μου το ελεγε σημερα ο ξαδελφος μου που του ειπα οτι θα ηταν τρελος να φυγει, γιατι λεει δεν θα παιρνει την "καλη επιδοτηση" μιας και το KOT B δεν ειναι τοσο καλο. Εχω χασει την μπαλα με αυτα που γινονται και παρακολουθω και το θεμα οσο μπορω 😛

Ευχαριστω πολυ

1 λεπτό πριν, Amlet είπε

Παιδια, εαν καποιος εχει Home Online με συμβαση απο περυσι τον Νοεμβριο με κοστος KW 9.6 λεπτα και ΚΟΤ Β βγαινει χαμενος? 

ακόμα και να έβγαινες χαμένος για κανα 2 μήνες δεν το πειράζεις

2 λεπτά πριν, Amlet είπε

Εχω χασει την μπαλα με αυτα που γινονται και παρακολουθω και το θεμα οσο μπορω 😛

αν το παρακολουθούσες θα έβλεπες πόσο έβγαινε το Γ1 με ρήτρα μείον επιδότηση , ή με τις νέες τιμές απο 1/8 ανα μήνα

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, korakios είπε

ακόμα και να έβγαινες χαμένος για κανα 2 μήνες δεν το πειράζεις

αν το παρακολουθούσες θα έβλεπες πόσο έβγαινε το Γ1 με ρήτρα μείον επιδότηση , ή με τις νέες τιμές απο 1/8 ανα μήνα

Μίλα τους γιατί πολλοί νομίζουν ότι θα βγάλουν τον χειμώνα με 0 ευρώ/kWh αν πάνε σε κυμαινόμενο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...