Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν σε χρεώσει με τιμή Σεπτεμβρίου αυτές που έκαψες Αύγουστο, και αυτός με τη σειρά του θα τις χρεωθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ (ή ΑΔΜΗΕ? Δεν έχω ιδέα ποιον πληρώνουν οι πάροχοι) με τιμές Σεπτεμβρίου.

Οπότε και περισσότερα έσοδα για τον ίδιο (ανεξάρτητα αν επιδοτηθούν ή όχι) σε περίπτωση που έχει αύξηση η τιμή. Αν όμως πέσουν (απίθανο σενάριο) σίγουρα θα έχει μία χασούρα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις συζητούσα με κάποιον που ήταν στο my home online με σταθερή τιμή (όπως κι εμείς στο σπίτι) και του ήρθε ένας τεράστιος λογαριασμός με άλλες τιμές!

Τον ρωτούσα μήπως έληξε το συμβόλαιο και επέμενε πως όχι. Πέρσι λέει το κανε. Άρχισαν τα όργανα. 

Τι εννοείτε πως του ήρθε τεράστιος λογαριασμός;.Ούτε την τιμή χρέωσης κιλοβατώρας αναφέρετε με το οποίο βγήκε η τεράστια τιμή χρέωσης.

Ειχα κανει αιτημα για home online μεσα στον Μαρτιο με τις τιμες 0.17 / 0.18

Λογω τεχνικων θεματω εγινε η ενεργοποιηση μεσα στον ιουλιο

Δεν ξερω ομως σε τι προγραμμα ειμαι γιατι δεν ηρθε πρωτος λογαριασμος. 
Λετε να μου την κανουν?

1 λεπτό πριν, GBorb είπε

Ειχα κανει αιτημα για home online μεσα στον Μαρτιο με τις τιμες 0.17 / 0.18

Λογω τεχνικων θεματω εγινε η ενεργοποιηση μεσα στον ιουλιο

Δεν ξερω ομως σε τι προγραμμα ειμαι γιατι δεν ηρθε πρωτος λογαριασμος. 
Λετε να μου την κανουν?

Αφού έγινε η ενεργοποίηση μην φοβάσαι.. Δεν αλλάζει κάτι.. Τι τεχνικά προβλήματα είχες;

Και εμενα ηρθε μετα απο μηνες διπλασιος σχεδον απο τους προηγουμενους μηνες γιατι ειναι εναντι και υπολογιζουνε  λογω καλοκαιριου και καταναλωσης μεγαλυτερης μεγαλυτερο ποσο

αλλα η κιλοβατορα ηταν ιδια σαν τιμη

6 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μόλις συζητούσα με κάποιον που ήταν στο my home online με σταθερή τιμή (όπως κι εμείς στο σπίτι) και του ήρθε ένας τεράστιος λογαριασμός με άλλες τιμές!

Τον ρωτούσα μήπως έληξε το συμβόλαιο και επέμενε πως όχι. Πέρσι λέει το κανε. Άρχισαν τα όργανα. 

Αποκλείεται με 3 μέρες που ισχύει το 0,50 να του ήρθε λογαριασμός.

Για τα υπόλοιπα ανεβάστε το pdf.

• Like 2

5 λεπτά πριν, radiotileorasi είπε

Τι εννοείτε πως του ήρθε τεράστιος λογαριασμός;.Ούτε την τιμή χρέωσης κιλοβατώρας αναφέρετε με το οποίο βγήκε η τεράστια τιμή χρέωσης.

Ναι διότι ήταν συζήτηση με πελάτη στο μαγαζί μου. Τα λέγαμε για το ρεύμα και μου ανέφερε αυτό. Τώρα αν κάνει λάθος ή όχι, δεν μπορώ να ξέρω. 

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Αποκλείεται με 3 μέρες που ισχύει το 0,50 να του ήρθε λογαριασμός.

Για τα υπόλοιπα ανεβάστε το pdf.

Γι αυτό του επέμενα μήπως έληξε το συμβόλαιο κλπ. Δεν μπορώ να γνωρίζω περισσότερα, ήταν απλή συζήτηση. Το αναφέρω όμως να το έχουμε ως πιθανό περιστατικό. 

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αφού έγινε η ενεργοποίηση μην φοβάσαι.. Δεν αλλάζει κάτι.. Τι τεχνικά προβλήματα είχες;

ηταν σπιτι κλειστο για χρονια και τραβηχτηκα με σχεδια ηλεκτρολογου κτλ

Καλησπέρα παιδιά προσπάθησα να κάνω αίτηση για το home Online 28 του μηνα πριν της αλλαγές, ειχε θεμα το συστημα και δεν τα καταφερα, με μπλοκαρε το συστημα και δεν μπορουσα να κανω αλλη αιτηση, την επομενη μερα πηρα τηλεφωνο και οπως στον φιλο μας ForuMakis εγινε η αιτηση μου τηλεφωνικα....

19 ώρες πριν, ForuMakis είπε

Την αιτηση την ολοκληρωσα στις 29/07 μεσω τηλεφωνου γιατι δεν προχωρουσε στο e-contract. Δεν εχω λογαριασμο ebill, καθως ημουν σε διαφορετικο παροχο. 

Ακριβώς ίδια περίπτωση μου στείλανε και εμένα σύμβαση Γ1 οικιακό χωρις τιμολόγιο τους πήρα τηλέφωνο και μου ειπανε

"Θα υπογράψετε αυτό που σας στείλαμε θα μπείτε στο ebill και μετά θα γίνει αλλαγή στο myHome Online, επειδη το προγραμμα κανονικη δεν γινεται μεσω τηλεφωνουν πρεπει να ακολουθηθει αυτη η μεθοδος, η τιμες που θα εχετε ειναι αυτες που ηταν και την στιγμη που κανατε την αιτηση (29/07)" Οποτε τι κανουμε τωρα? Υπογραφουμε την Γ1 και το αλλαζουμε στο Home Online και ο θεος βοηθος?

Στις 1/8/2022 στις 6:10 ΜΜ, ForuMakis είπε

Οχι μονο μου εστειλαν Γ1 αλλα στο τηλεφωνο δυο φορες προσπαθησαν να με πεισουν οτι ετσι ειναι η διαδικασια και δεν εχει γινει κατι λαθος....

Η αιτηση ολοκληρωθηκε μεσω τηλεφωνου (με εχουν διαβεβαιωσει οτι εχει γινει κανονικα η αιτηση με ημερομηνια 29/07), καθως στο e-contract μου απερριψε την φωτογραφια.

Λετε αν επιμεινω να μου στειλουν το σωστο συμβολαιο; Εγω καταλαβαινω οτι εχουν παρει εντολη ανωθεν να μην βαλουν αλλους στο παλιο Online και να εχουν αυτη την αισχρη παραπληροφορηση.

Είχα κάνει αίτηση για my home online απο την προηγούμενη Πέμπτη. Η αίτηση ήταν "σε αναμονή για έγκριση". Από χτες δεν μου λέει πια το ebill αυτό το μήνυμα και μου έχει την επιλογή να ξανα κάνω. Τους παίρνω τηλέφωνο, μου λένε ότι θα καλέσουν αυτοί, χτυπάει 1 δευτερόλεπτο το τηλέφωνο και το κλείνουν. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

15 λεπτά πριν, deksero είπε

Είχα κάνει αίτηση για my home online απο την προηγούμενη Πέμπτη. Η αίτηση ήταν "σε αναμονή για έγκριση". Από χτες δεν μου λέει πια το ebill αυτό το μήνυμα και μου έχει την επιλογή να ξανα κάνω. Τους παίρνω τηλέφωνο, μου λένε ότι θα καλέσουν αυτοί, χτυπάει 1 δευτερόλεπτο το τηλέφωνο και το κλείνουν. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Είχες βάλει κάρτα για πάγια εντολή? 

19 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε

Καλησπέρα παιδιά προσπάθησα να κάνω αίτηση για το home Online 28 του μηνα πριν της αλλαγές, ειχε θεμα το συστημα και δεν τα καταφερα, με μπλοκαρε το συστημα και δεν μπορουσα να κανω αλλη αιτηση, την επομενη μερα πηρα τηλεφωνο και οπως στον φιλο μας ForuMakis εγινε η αιτηση μου τηλεφωνικα....

Ακριβώς ίδια περίπτωση μου στείλανε και εμένα σύμβαση Γ1 οικιακό χωρις τιμολόγιο τους πήρα τηλέφωνο και μου ειπανε

"Θα υπογράψετε αυτό που σας στείλαμε θα μπείτε στο ebill και μετά θα γίνει αλλαγή στο myHome Online, επειδη το προγραμμα κανονικη δεν γινεται μεσω τηλεφωνουν πρεπει να ακολουθηθει αυτη η μεθοδος, η τιμες που θα εχετε ειναι αυτες που ηταν και την στιγμη που κανατε την αιτηση (29/07)" Οποτε τι κανουμε τωρα? Υπογραφουμε την Γ1 και το αλλαζουμε στο Home Online και ο θεος βοηθος?

Το είχα ξανά αναφέρει και σε προηγούμενα ποστ πως η διαδικασία είναι αυτή που σου ανέφεραν. Κάνε το απλά προσπάθησε να μιλήσεις μέσω email για να έχεις και γραπτα τα λεγόμενα. Πρέπει να μπεις γ1 και μετά μέσω ebill ενεργοποιείς online. Γιαυτό λέγετε και online γιατί ενεργοποίητε από το ebill online από εσένα. Σε Επικοινωνία που είχα με ΔΕΗ μου ανέφεραν πως ούτε σύμβαση στέλνουν για υπογραφή διότι εφόσον το επιλέγεις εσύ μέσω της πλατφόρμας συμφωνείς με ότι αναγράφεται. Αν θες σε δεύτερο χρόνο σου στέλνουν σύμβαση μετά από αίτημα σου. 

2 ώρες πριν, plasTOST είπε

Τότε θα μιλάμε για κέρδος των παρόχων αν αλλάζει προς τα πάνω η τιμολόγηση και χασούρα για τον πελάτη στους έναντι. Πχ τώρα τον Αύγουστο που μεγάλη μερίδα καταναλωτών είναι για 10-15 μέρες σε διακοπές με πολύ μικρή κατανάλωση, στους έναντι λογαρισμούς που θα έχει και τον Σεπτέμβριο με κανονική κατανάλωση θα υπολογιστεί η σχετική αναλογία που δεν υπήρξε για τον Αύγουστο με αποτέλεσμα λανθασμένη τιμολόγιση.

Προσωπικά θα συνεχίσω να δίνω μετρήσεις ανά μήνα.

Με ενδιαφέρει να δίνω μετρήσεις ανά μήνα.
Όμως στο site του ΔΕΔΔΗΕ γράφει ότι μπορούμε να στέλνουμε μετρήσεις κάθε 4 μήνες.
Τι ισχύει;

11 λεπτά πριν, doom26 είπε

Το είχα ξανά αναφέρει και σε προηγούμενα ποστ πως η διαδικασία είναι αυτή που σου ανέφεραν. Κάνε το απλά προσπάθησε να μιλήσεις μέσω email για να έχεις και γραπτα τα λεγόμενα. Πρέπει να μπεις γ1 και μετά μέσω ebill ενεργοποιείς online. Γιαυτό λέγετε και online γιατί ενεργοποίητε από το ebill online από εσένα. Σε Επικοινωνία που είχα με ΔΕΗ μου ανέφεραν πως ούτε σύμβαση στέλνουν για υπογραφή διότι εφόσον το επιλέγεις εσύ μέσω της πλατφόρμας συμφωνείς με ότι αναγράφεται. Αν θες σε δεύτερο χρόνο σου στέλνουν σύμβαση μετά από αίτημα σου. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, επειδή είμαι και ΛΙΓΟ (τονίζω το λίγο) αγχώδεις άνθρωπος υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν στο Γ1 με το στανιο τους επειδή έτσι γουστάρουν? (Ελλαδιστάν είμαστε όποτε καταλαβαίνεις ....)

Παρακαλω γνωριζει καποιος να μου πει ,

σε περιπτωση που πληρωθει λογαριασμος νωριτερα απο την παγια εντολη , θα τραβηχτουν ξανα λεφτά ;

Βλακεια ερωτηση αλλα δεν το εχω ξανακανει για αυτο ρωταω.

Και ποσες μερες νωριτερα πρεπει να πληρωθει ωστε να φανει πληρωμενος για να μην τραβηξουν απο την παγια πχ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...