Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά δεδδηε το μέλλον! Θέλουν και αλλαγή παρόχου κάθε μήνα τρομάρα τους! Έχει από Απρίλη να μου έρθει λογαριασμός το είχα ξανά αναφέρει εδώ είτε έναντι είτε εκαθθαριστικος, παίρνω δεδδηε και μου λένε ήταν προγραμματισμένο να έρθουν για καταμέτρηση 28/7 αλλά δεν έγινε. Τους ρωτώ τον λόγο και η απάντηση το γνωστό δεν ξέρουμε και ότι η επόμενη καταμέτρηση είναι 27/9!τραγικοί! Η ΔΕΗ κλασσικά η απάντηση τους αν δεν δώσει ο δεδδηε μετρήσεις δεν μπορεί να βγει λογαριασμός! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! 

Επεξ/σία από doom26
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, doom26 είπε

Καλά δεδδηε το μέλλον! Θέλουν και αλλαγή παρόχου κάθε μήνα τρομάρα τους!

δε χρειάζεται ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση στην αλλαγή πάροχου

Δεν βρισκω ακρη με εχουν φερει στο αμην απο το τηλεφωνικο τους κεντρο.
Για καταγγελια στην ΡΑΕ οσο αφορα το θεμα μου (μεταβαση απο διαφορετικο παροχο στο myHome Online με αιτηση στις 29/07 και αποστολη συμβολαιου που αναγραφει για κυμαινομενο τιμολογιο Γ1 χωρις επισυναπτομενο τιμολογιο) τι ακριβως θα πρεπει να στειλω;
Για παραδειγμα θα πρεπει να στειλω ακριβως το email με το (λαθος) συμβολαιο που μου σταλθηκε και να υπαρχει κοινοποιηση του email που θα στειλω και στην ΔΕΗ; Σας παρακαλω βοηθηστε με!

4 λεπτά πριν, doom26 είπε

Καλά δεδδηε το μέλλον! Θέλουν και αλλαγή παρόχου κάθε μήνα τρομάρα τους! Έχει από Απρίλη να μου έρθει λογαριασμός το είχα ξανά αναφέρει εδώ είτε έναντι είτε εκαθθαριστικος, παίρνω δεδδηε και μου λένε ήταν προγραμματισμένο να έρθουν για καταμέτρηση 28/7 αλλά δεν έγινε. Τους ρωτώ τον λόγο και η απάντηση το γνωστό δεν ξέρουμε και ότι η επόμενη καταμέτρηση είναι 27/9!τραγικοί! Η ΔΕΗ κλασσικά η απάντηση τους αν δεν δώσει ο δεδδηε μετρήσεις δεν μπορεί να βγει λογαριασμός! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! 

Μαλακίες σου λένε από την ΔΕΗ, αν δεν πάρουν μετρήσεις από ΔΕΔΔΗΕ τότε προβλέπεται να βγάλουν έναντι λογαριασμό, και όχι να μην βγάλουν καθόλου.

1 λεπτό πριν, ForuMakis είπε

Για καταγγελια στην ΡΑΕ οσο αφορα το θεμα μου (μεταβαση απο διαφορετικο παροχο στο myHome Online με αιτηση στις 29/07 και αποστολη συμβολαιου που αναγραφει για κυμαινομενο τιμολογιο Γ1 χωρις επισυναπτομενο τιμολογιο) τι ακριβως θα πρεπει να στειλω;
Για παραδειγμα θα πρεπει να στειλω ακριβως το email με το (λαθος) συμβολαιο που μου σταλθηκε και να υπαρχει κοινοποιηση του email που θα στειλω και στην ΔΕΗ; Σας παρακαλω βοηθηστε με!

"Στις τάδε του μηνός έκανα αίτηση για το πρόγραμμα myHomeOnline

Την τάδε ημερομηνία η εταιρία μου έστειλε συμβόλαιο για διαφορετικό πρόγραμμα " Γ1 "

Σε συνεχή επικοινωνία με την εταιρία σας μέσω τηλ , μου αναφέρουν οτι δεν παιζει ρόλο οτι αναγράφεται Γ1 (!) και να ενεργοποιήσω ο ίδιος το online

Το πρόβλημα που προκύπτει είναι η διαφοροποίηση των τιμών .

Παρακαλώ να μου στείλετε το συμβόλαιο που αναγράφει το πρόγραμμα που αιτήθηκα καθώς και τον τιμοκατάλογο που ίσχυε κατα την αίτησή μου "

9 λεπτά πριν, doom26 είπε

Η ΔΕΗ κλασσικά η απάντηση τους αν δεν δώσει ο δεδδηε μετρήσεις δεν μπορεί να βγει λογαριασμός! ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! 

άνοιξε και εσύ αίτημα στο myrae

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, ForuMakis είπε

Σόρυ για να καταλάβω με ποιο τρόπο έκανες την αίτηση? Όταν τους παίρνεις στο τηλ. Κέντρο σου λένε να μπεις ebill να κάνεις αίτηση για online? Αν ναι σου ξεκαθαρίζουν με ποια τιμή? 

9 λεπτά πριν, doom26 είπε

Σόρυ για να καταλάβω με ποιο τρόπο έκανες την αίτηση? Όταν τους παίρνεις στο τηλ. Κέντρο σου λένε να μπεις ebill να κάνεις αίτηση για online? Αν ναι σου ξεκαθαρίζουν με ποια τιμή? 

απο άλλο πάροχο

https://www.dei.gr/el/e-contract/

1 λεπτό πριν, doom26 είπε

Την αιτηση την ολοκληρωσα στις 29/07 μεσω τηλεφωνου γιατι δεν προχωρουσε στο e-contract. Δεν εχω λογαριασμο ebill, καθως ημουν σε διαφορετικο παροχο. 

3 λεπτά πριν, ForuMakis είπε

Την αιτηση την ολοκληρωσα στις 29/07 μεσω τηλεφωνου γιατι δεν προχωρουσε στο e-contract. Δεν εχω λογαριασμο ebill, καθως ημουν σε διαφορετικο παροχο. 

Ωραια στο τηλέφωνο που μίλησες θα μπορούσε να ήταν από ΔΕΗ είτε από συνεργαζομενη εταιρία. Ενεργοποίησε το ebill κατά την γνώμη μου για την παροχή σου και ανοιξε μια συνομιλία με την ΔΕΗ μέσω email που θα αναφέρεις ότι εφόσον ενεργοποιήσεις μέσω ebill το online θα ισχύσουν οι τιμές σύμφωνα με την συνομιλία της 29/7.εφοσον είναι θετική η απάντηση τους το ενεργοποιείς και θα σου στείλουν σύμβαση για υπογραφή μέσω email που θα αναγράφετε ο τιμοκατάλογος.το πρόβλημα δημιουργείτε στο τηλ. Κέντρο όπως την πάτησα και εγώ που ενώ σου λένε ότι τελείωσε το θέμα δεν σου εξηγούν τι πρέπει να κάνεις στην συνέχεια. 

21 λεπτά πριν, korakios είπε

απο άλλο πάροχο

https://www.dei.gr/el/e-contract/

Στην αιτηση στο myrae ποια προσωπικα μου στοιχεια χρειαζεται να αναγραψω; Να επισυναψω, επισης, στα αρχεια το συμβολαιο που μου εστειλαν;

3 λεπτά πριν, ForuMakis είπε

Στην αιτηση στο myrae ποια προσωπικα μου στοιχεια χρειαζεται να αναγραψω; Να επισυναψω, επισης, στα αρχεια το συμβολαιο που μου εστειλαν;

τα πάντα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...