Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, satsok2 είπε

Διάβασε ρε συ 2-3 σελίδες πριν. Θα πας στο Open με τιμές κυμαινόμενου. [Με τα τωρινά δεδομένα πχ 0,48 αλλά θα επιδοτείται]

Η συμβαση ήταν σίγουρα μόνο για 1 χρόνο και όχι για 2;

Η σύμβαση είναι για 2 χρόνια στο myHome Enter που είμαι αλλά η εγγυημένη τιμή είναι για 1 χρόνο

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 hours ago, Dunyas said:

[Ερώτηση] - (ΔΕΗ Γ1)

Για το μήνα Αύγουστο αυτή θα είναι η τελική τιμή 0.149 €/kWh;

Screenshot_20220801-233812_Firefox.png.e9481f254607025bc65ab9dbbb5d8fa4.png

Καλησπέρα κι από μένα, μένω σε ενα διαμέρισμα 50 τ.μ., πιστεύετε οτι με 500-800kwh που καίω μεχρι στιγμής αξίζει να πάω στο γ1/οικιακο?

Και η τιμη θα ειναι 0,149? Αυτο είναι καθε μηνα δλδ? Απο Σεπτέμβριο θα βγάλουν κατι αλλο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

η ΔΕΗ την εγγύηση την ζητάει στην αίτηση του προγράμματος που θα γίνει στο κατάστημα ή μπαίνει στον πρώτο λογαριασμό που θα στείλει?

Ρωτάω για να ξέρω αν θα κρατάω και χρήματα σήμερα που έχω το ραντεβού? 

12 λεπτά πριν, tsagod είπε

η ΔΕΗ την εγγύηση την ζητάει στην αίτηση του προγράμματος που θα γίνει στο κατάστημα ή μπαίνει στον πρώτο λογαριασμό που θα στείλει?

Ρωτάω για να ξέρω αν θα κρατάω και χρήματα σήμερα που έχω το ραντεβού? 

Νομίζω εκεί που θα πας.. Θα το δείς.. 

Εμένα στο οικιακό την ζήτησε πριν (αλλά μου έκανε τη χάρη και μου έδωσε το rf και της έστειλα στο mail την απόδειξη (για να μη μπλέκω με ταμείο))

Στο επαγγελματικό επειδή το ρολόι είναι της δεη, μου είπε οτι δεν έχει εγγύηση.

26 λεπτά πριν, taz22 είπε

Καλησπέρα κι από μένα, μένω σε ενα διαμέρισμα 50 τ.μ., πιστεύετε οτι με 500-800kwh που καίω μεχρι στιγμής αξίζει να πάω στο γ1/οικιακο?

Και η τιμη θα ειναι 0,149? Αυτο είναι καθε μηνα δλδ? Απο Σεπτέμβριο θα βγάλουν κατι αλλο?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καθε μήνα θα ανακοινώνουν νέες τιμές. Οι τιμές Σεπτεμβρίου έχουν πει ότι θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου και αναμένεται αύξηση που μπορεί να φτάσει και στο 30%. 

Στο θέμα με τους εναλλακτικούς παρόχους υπάρχει ένα εξαιρετικό Excel, βάλε τις καταναλώσεις σου και δες τι σε συμφέρει. 

13 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Καθε μήνα θα ανακοινώνουν νέες τιμές. Οι τιμές Σεπτεμβρίου έχουν πει ότι θα ανακοινωθούν 20 Αυγούστου και αναμένεται αύξηση που μπορεί να φτάσει και στο 30%. 

Στο θέμα με τους εναλλακτικούς παρόχους υπάρχει ένα εξαιρετικό Excel, βάλε τις καταναλώσεις σου και δες τι σε συμφέρει. 

Με τις επιδοτησεις θα ειναι μια χαρα ομως

5 λεπτά πριν, User000100 είπε

Είμαι στο Φυσικό αέριο, μπορώ να φύγω τώρα  χωρίς ρήτρα αποχώρισης;

αν δεν είναι σταθερό , ναι

και φυσικά ήταν κλασσικό λάθος που σκεφτόταν κάποιος τη ρήτρα αποχώρησης και δεν έκλεισε σε χαμηλά σταθερά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,

Έκανα online αίτηση για ΔΕΗ Μyhome online στις 20/7 (πριν να αλλάξουν οι τιμές). 

Είχα ποστάρει τότε μάλιστα πιο πάνω που ρωτούσα διάφορα.

Έμαθα ότι οι τιμές τώρα αυξήθηκαν (διπλασιάστηκαν) γιατί σε εμένα όταν έκανα την ηλεκτρονική αίτηση έλεγε π.χ. €0.24/Kwh και τώρα λέει κοντά στις €0.50/Kwh.

Αυτό σημαίνει ότι πρόλαβα τις παλιές τιμές για έναν χρόνο επειδή έκανα το ηλεκτρονικό συμβόλαιο πριν την 1η/8/22;

Στο my ebill λέει ότι "το αίτημά σας να πάρετε το ΔΕΗ Myhome Online είναι ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ" (παρά το ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τι πιστεύετε ότι ισχύει; 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από glenngould

1 λεπτό πριν, glenngould είπε

Γεια σας,

Έκανα online αίτηση για ΔΕΗ Μyhome online στις 20/7 (πριν να αλλάξουν οι τιμές). 

Είχα ποστάρει τότε μάλιστα πιο πάνω που ρωτούσα διάφορα.

Έμαθα ότι οι τιμές τώρα αυξήθηκαν (διπλασιάστηκαν) γιατί σε εμένα όταν έκανα την ηλεκτρονική αίτηση έλεγε π.χ. €0.24/Kwh και τώρα λέει κοντά στις €0.50/Kwh.

Αυτό σημαίνει ότι πρόλαβα τις παλιές τιμές για έναν χρόνο επειδή έκανα το ηλεκτρονικό συμβόλαιο πριν την 1η/8/22;

Στο my ebill λέει ότι "το αίτημά σας να πάρετε το ΔΕΗ Myhome Online είναι ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ" (παρά το ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τι πιστεύετε ότι ισχύει; 

Ευχαριστώ

Πρέπει να έρθει το συνεργείο για καταμέτρηση. Οι τιμές που θα έχεις είναι οι παλιές. Και εγώ σε αυτό το στάδιο ειμαι

Εγώ έκανα αίτηση για το on-line στις 31/7 23:55 και σήμερα είδα ότι είναι ενεργό μέχρι 31/7/23.

Οπότε όσοι πρόλαβαν να κάνουν την αίτηση μέχρι τέλος Ιουλίου, θα πάρουν τις παλιές τιμές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20220802_125707.jpg.1a70d097b6b24a0ad35940fb3d21e583.jpgΓνωρίζει κανείς αν τρώει σκάλωμα το self metering? Μου λέει καταχώρηση από 2/8-7/8 και μόλις πατάω καταχώρηση μου βγάζει ποτέ θα μου στείλουν ειδοποίηση. 

Επεξ/σία από doom26

Ξέρουμε στο πρόγραμμα της ΔΕΗ για αντλία θερμότητας αυτή η τιμή kWh είναι τελική μαζί με τις εκπτώσεις που αναφέρει πιο πάνω η μπορεί να βγει και πιο φθηνό;image.jpeg.ebb60ba6cf782dc5feb68d4d3941fd13.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...