Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, doom26 είπε

Αυτό αναφέρω πως δεν είχα κάνει αίτηση γιατί στο τηλέφωνο με διαβεβαίωσε η κυρία πως είχε λήξει το θέμα και θα τα έκανε όλα αυτήν! Δεν γνώριζα καν τότε πως υπήρχε το ebill.τωρα έγινε αίτηση στο ebill με πάγια και περιμένω αύριο την καταμέτρηση. 

κάτσε ,μπερδεύτηκα , αν έκανες τώρα αίτηση κλείνεις με 0,50κάτι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καρντασια καλησπερα. σε λιγες μερες θα κανω κοινωνικο τιμολογιο, απλα επειδη χειμωνα ζεστενομαστε με θερμοπομπους και κατι με ειπαν στη δεη οτι θα με πεταει εκτος κοινωνικου τιμολογιου, τι ακριβως πρεπει να κανω με τα προγραμματα;

• Sad 1

43 λεπτά πριν, korakios είπε

κάτσε ,μπερδεύτηκα , αν έκανες τώρα αίτηση κλείνεις με 0,50κάτι

Έκανα 20 κάτι Ιουλίου αίτηση και μέσω email μου επισήμαναν πως έκλεισα την τιμή της περιόδου της αιτήσεως.

2 λεπτά πριν, doom26 είπε

Έκανα 20 κάτι Ιουλίου αίτηση και μέσω email μου επισήμαναν πως έκλεισα την τιμή της περιόδου της αιτήσεως.

α, οκ τότε , πάντως προσωπικά Γ1 δε θα υπέγραφα ασχέτως αν είχα γραπτώς οτι θα έχω τις παλιότερες τιμές του online

21 λεπτά πριν, Sellout είπε

καρντασια καλησπερα. σε λιγες μερες θα κανω κοινωνικο τιμολογιο, απλα επειδη χειμωνα ζεστενομαστε με θερμοπομπους και κατι με ειπαν στη δεη οτι θα με πεταει εκτος κοινωνικου τιμολογιου, τι ακριβως πρεπει να κανω με τα προγραμματα;

με τα προγράμματα τίποτα , είναι πολύ αργά , φαντάζομαι Γ1 ήσουν

κλιματιστικά με δόσεις  , δεν ανοίγεις θερμοπομπό ούτε για αστείο , βάζεις νυχτερινό αν δεν έχεις (στο άλλο θέμα) μιας και στο όριο του ΚΟΤ μετράνε μόνο οι ημερήσιες . Αν τυχών σου περισσεύει τίποτα κάνεις μόνωση όπου μπορείς

• Like 1

10 λεπτά πριν, korakios είπε

α, οκ τότε , πάντως προσωπικά Γ1 δε θα υπέγραφα ασχέτως αν είχα γραπτώς οτι θα έχω τις παλιότερες τιμές του online

με τα προγράμματα τίποτα , είναι πολύ αργά , φαντάζομαι Γ1 ήσουν

κλιματιστικά με δόσεις  , δεν ανοίγεις θερμοπομπό ούτε για αστείο , βάζεις νυχτερινό αν δεν έχεις (στο άλλο θέμα) μιας και στο όριο του ΚΟΤ μετράνε μόνο οι ημερήσιες . Αν τυχών σου περισσεύει τίποτα κάνεις μόνωση όπου μπορείς

δηλαδη το online Και το αλλο δε σου ανεβαζουν το οριο καταναλωσης για να κρατησεις το κοτ;

1 λεπτό πριν, Sellout είπε

δηλαδη το online Και το αλλο δε σου ανεβαζουν το οριο καταναλωσης για να κρατησεις το κοτ;

όχι , μόνο νυχτερινό

12 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεν έχεις (στο άλλο θέμα) μιας και στο όριο του ΚΟΤ μετράνε μόνο οι ημερήσιες .

1 λεπτό πριν, Bomber-21 είπε

Κι εγώ έκανα αίτηση myhomeonline 21/07, ελπίζω να μην μου κάνουν καμιά λαμογιά….

αλλαξε κατι αδερφε μου; το κατηργησαν;

1 λεπτό πριν, korakios είπε

όχι , μόνο νυχτερινό

δεν αξιζει δηλαδη να κοιταξω αλλα προγραμματα ή εταιρια;

Εξαιτίας  διακοπών, το έχασα το τρένο για online.  Τώρα είμαι volton και καταλαβαίνω ότι και χωρίς online με συμφέρει η ΔΕΗ. Έχω καταλάβει σωστά ή μου διαφεύγει κάτι; 

Μόλις τώρα, socper είπε

Εξαιτίας  διακοπών, το έχασα το τρένο για online.  Τώρα είμαι volton και καταλαβαίνω ότι και χωρίς online με συμφέρει η ΔΕΗ. Έχω καταλάβει σωστά ή μου διαφεύγει κάτι; 

Για αυτό το μήνα το πιο φθηνό αν δεν κάνω λάθος βγαίνει του ηρωνα με 0.139. Κάθε μήνα όμως (θα) αλλάζουν οπότε κανείς δεν ξέρει. 

2 λεπτά πριν, Sellout είπε

δεν αξιζει δηλαδη να κοιταξω αλλα προγραμματα ή εταιρια;

δεν έχουν σχέση με το όριο του ΚΟΤ

στο δίπλα νήμα για εναλλακτικούς μπορείς να δεις το excel αν σε συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα (πάλι δεν έχει σχέση με το όριο) , αλλά υπόψιν μπορεί απο Σεπτέμβριο να μη συμφέρει το πρόγραμμα που είσαι , συνέχεια εκεί αν είναι για πρόγραμμα άλλης εταιρίας

τώρα αν πιστεύεις οτι τα κυμαινόμενα με επιδότηση θα είναι ακριβότερα το χειμώνα  απο τα σταθερά προγράμματα που μείνανε της ΔΕΗ heatpump είναι καθαρά δικό σου θέμα

4 λεπτά πριν, Sellout είπε

το κατηργησαν;

αλλάξαν τιμές για νέες αιτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν έχουν σχέση με το όριο του ΚΟΤ

στο δίπλα νήμα για εναλλακτικούς μπορείς να δεις το excel αν σε συμφέρει κάποιο άλλο πρόγραμμα (πάλι δεν έχει σχέση με το όριο) , αλλά υπόψιν μπορεί απο Σεπτέμβριο να μη συμφέρει το πρόγραμμα που είσαι , συνέχεια εκεί αν είναι για πρόγραμμα άλλης εταιρίας

τώρα αν πιστεύεις οτι τα κυμαινόμενα με επιδότηση θα είναι ακριβότερα το χειμώνα  απο τα σταθερά προγράμματα που μείνανε της ΔΕΗ heatpump είναι καθαρά δικό σου θέμα

αλλάξαν τιμές για νέες αιτήσεις

δηλαδη ετσι οπως τα περιγραφεις και συγγνωμη αν κανω λαθος, για εμας δεν υπαρχει καμια ελπιδα ή απλα θα πρεπει καθε μηνα ν αλλαζουμε παροχο; αν ανεβασω μελλοντικα εναν λογαριασμο θα μπορεσετε καπως να βοηθησετε τι να επιλεξουμε και τι να κανουμε;

Μόλις τώρα, Sellout είπε

δηλαδη ετσι οπως τα περιγραφεις και συγγνωμη αν κανω λαθος, για εμας δεν υπαρχει καμια ελπιδα

αν γίνεται

24 λεπτά πριν, korakios είπε

κλιματιστικά με δόσεις

και απαραίτητα

25 λεπτά πριν, korakios είπε

βάζεις νυχτερινό αν δεν έχεις

2 λεπτά πριν, Sellout είπε

ή απλα θα πρεπει καθε μηνα ν αλλαζουμε παροχο; αν ανεβασω μελλοντικα εναν λογαριασμο θα μπορεσετε καπως να βοηθησετε τι να επιλεξουμε και τι να κανουμε;

δεν υπάρχει απάντηση μιας και είναι άγνωστες οι τιμές πλην του Αυγούστου , το ΓΝ1 είναι ανταγωνιστικό , αν ήσουν σε κάποιο πρόγραμμα παγίδα ,οκ , να άλλαζες , τώρα μικρές οι διαφορές και δύσκολο να διαχειριστεί κάποιος σε μηνιαία βάση αλλαγή προγράμματος/πάροχου

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν γίνεται

και απαραίτητα

δεν υπάρχει απάντηση μιας και είναι άγνωστες οι τιμές πλην του Αυγούστου , το ΓΝ1 είναι ανταγωνιστικό , αν ήσουν σε κάποιο πρόγραμμα παγίδα ,οκ , να άλλαζες , τώρα μικρές οι διαφορές και δύσκολο να διαχειριστεί κάποιος σε μηνιαία βάση αλλαγή προγράμματος/πάροχου

εσυ που εχεις βρει τη χρυση τομη δηλαδη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...