ForuMakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 1:12 ΜΜ, doom26 είπε Νομίζω πως είχε αναφερθεί πως τα online αναγράφονται γ1 home online Το προβλημα ειναι οτι δεν ελεγε Γ1 home online, αλλα σκετο Γ1 οικιακο τιμολογιο. Κατι το οποιο ειναι ξεκαθαρα αλλο συμβολαιο απο αυτο που θα επρεπε να στειλουν.
doom26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 1:01 ΜΜ, ΠάρηςΓ είπε Καλα ετσι λεμε αλλα και με 2€+ βενζινη μια χαρα πληρωνει ο κοσμος. Εδώ φίλε μου έχει διαφορά. Το ρεύμα είναι αντικείμενο επιβίωσης! Εγω στην περιοχή που βρίσκομαι επαρχία έχω συνηθίσει λόγω πολλών κρύων από Αύγουστο-Σεπτέμβρη θα κάνω τα κουμάντα μου να μαζέψω ξύλα για να βγάλω τον χειμώνα με - 10 που έχει εδώ. Από 10 οκτ η σόμπα ανάβει! Στην πόλη που κάποιος δεν έχει αυτή την δυνατότητα και έχει μάθει με κλιματιστικά και λογικό είναι πως θα επιβιώσει 3-4 μήνες στα πολλά κρύα? Πως θα μαγειρέψει γιατί θα αναγκαστεί να κόψει τις παραγγελίες?
haris_216 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2022 στις 1:12 ΜΜ, paulpierce89 είπε Τις μετακινήσεις μπορείς να τις μειώσεις, ή στην εσχατη των περιπτώσεων να "παρκάρεις" το αυτοκίνητο και να πηγαίνεις παντού με τα μέσα. Το ρεύμα πώς θα το "κόψεις" όταν πρέπει να μαγειρέψεις το φαγητό σου, να κάνεις μπάνιο, να βάλεις πλυντήριο, να ψύξεις όσο μπορείς το σπίτι το καλοκαίρι και να το θερμάνεις το χειμώνα; Λογικός ο προβληματισμός σου αλλά δεν το λες και επιχείρημα. Ειδικά σε μια κοινωνία που στην αρχή πάντα ψιλοφωνάζει και μετά απλά προσπαθεί να δει πως θα προσαρμοστεί στα όποια νέα παλούκια της κανόνισαν. Για τις μετακινήσεις που λες, δεν μπορούν όλοι να τις μειώσουν, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Γκρινιάξαμε. "Επαναστατήσαμε" στα φόρουμ και στο fb. Πέφτουν κάποια ψίχουλα σαν "ελάφρυνση" (τα διαφόρων τύπου pass) και όταν θα περάσει λίγο ο καιρός, ειδικά αν πέσει και λίγο η βενζίνη από τα 2,40-2,50 θα τα ξεχάσουμ όλα και θα είμαστε κι ευχαριστημένοι Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από haris_216 2
doom26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 1:18 ΜΜ, ForuMakis είπε Το προβλημα ειναι οτι δεν ελεγε Γ1 home online, αλλα σκετο Γ1 οικιακο τιμολογιο. Κατι το οποιο ειναι ξεκαθαρα αλλο συμβολαιο απο αυτο που θα επρεπε να στειλουν. Και σε εσένα το ίδιο ή αναφέρεσαι στον παραπάνω φίλο? Αν αναφέρει μόνο γ1 οικιακό μετά λογικά πρέπει να ήταν σε άλλο παροχο και θα πρέπει να υπογράψει πρώτα το οικιακό για να πάει online.
grinder_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 31/7/2022 στις 9:43 ΜΜ, basilis_k6 είπε 0,53/kwh?! Οκ ας αφήσουμε την αύξηση της kwh. Αυτό το μηνιαίο πάγιο πως δικαιολογείται και γιατί πήγε 1€ από 0,50€ έτσι απλά; Θα μας φέρνουν τον λογαριασμό σε ιλουστρασιόν χαρτί από δω και πέρα; Πάλι καλά που έγινε "παρέμβαση" για τα αδικαιολογήτως αυξημένα πάγια οπότε λέμε και ευχαριστώ... Το "αόρατο χέρι" της αγοράς τους/μας κατουράει όλους, και καλά κάνει. Οι νέες τιμές στα Online/Enter λειτουργούν ως λαγός για περαιτέρω αύξηση στα 1€/kwh και όχι ότι πάνε για κατάργηση όπως διάβασα. Μια βιτρίνα πρέπει να έχει πολλά "διαφορετικά" προϊόντα με άλλο περιτύλιγμα ώστε ο πελάτης να έχει "επιλογές". 1
satsok2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 12:22 ΜΜ, apapadop837 είπε Edit2: επειδή δεν έχω διαβάσει στις τελευταίες αρκετές σελίδες να έχει γίνει αναφορά: με τους κοινόχρηστους λογαριασμούς ρεύματος τι κάνουμε ρε παιδιά; Τους αφήνουμε π.χ. Γ1 & όπου βγάλει; MyHomeGangbang 1
ForuMakis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 1:20 ΜΜ, doom26 είπε Και σε εσένα το ίδιο ή αναφέρεσαι στον παραπάνω φίλο? Αν αναφέρει μόνο γ1 οικιακό μετά λογικά πρέπει να ήταν σε άλλο παροχο και θα πρέπει να υπογράψει πρώτα το οικιακό για να πάει online. Η δικη μου περιπτωση ειναι οτι εκανα αιτηση για να παω στο προγραμμα myHome Online απο αλλο παροχο που ειμαι τωρα και μου εστειλαν λαθος συμβαση για Γ1 οικιακο τιμολογιο; Στην τελευταια προταση τι εννοεις, γιατι πρεπει να γινει ετσι η μεταβαση;
greekfragma Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Σκέφτομαι όσους έχουν Tesla ή γενικά ηλεκτρικό όχημα. Επόμενη λύση φθηνής μετακίνησης...η τηλεμεταφορά
akaloith Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 τελικα η δεη με παγια εντολη θελει 100ευρω εγγυηση ή οχι;
sotiriadisc Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 11:15 ΠΜ, Ellhvas είπε Για ποιο πρόγραμμα της ΔΕΗ και σε τι τιμές; το ΓΙΝ Οικιακό https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/g1-g1n/ Στις 1/8/2022 στις 1:32 ΜΜ, akaloith είπε τελικα η δεη με παγια εντολη θελει 100ευρω εγγυηση ή οχι; εγω που εχω σκοπο να βαλω παγια μου ειπαν πρεπει να πληρωσω (πληρωσα) και οταν την κανεις μετα απο χ μερες θα παρεις τα λεφτα πισω στον λογαριασμο σου
doom26 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 1:30 ΜΜ, ForuMakis είπε Η δικη μου περιπτωση ειναι οτι εκανα αιτηση για να παω στο προγραμμα myHome Online απο αλλο παροχο που ειμαι τωρα και μου εστειλαν λαθος συμβαση για Γ1 οικιακο τιμολογιο; Στην τελευταια προταση τι εννοεις, γιατι πρεπει να γινει ετσι η μεταβαση; Αν κατάλαβα καλά γιατί και εγώ τώρα "μαθαίνω" όσοι είναι από άλλο παροχο προς ΔΕΗ πρέπει να μπούνε στο οικιακό γ1 και μετά ebill και ενεργοποιήσει αλλού προγράμματος. Εγώ 2ημουνα ήδη ΔΕΗ και έκανα αίτηση για online και δεν μου ήρθε ακόμη τίποτα για υπογραφή και περιμένω ενεργοποίηση αφού γίνει καταμέτρηση. Κάποιος που πέρασε το στάδιο ας ενημερώσει.
Prasino Mantarinh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δλδ απο οτι διαβασα αμα καταλαβα καλα, οσοι ειναι ή πανε να μπουν στο ΔΕΗ myHome Online σε 2-3 μηνες θα τους βαλουν αυτοματα στο Enter?
xalibas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Είμαι στη Volton (NOVA energy) και θέλω να αλλάξω σε ΔΕΗ. Δεν έχω νυχτερινό τώρα, αλλά επειδή είχε κολλήσει ο μετρητής μου, μου τον αλλάξανε και βάλανε ψηφιακό που έχει και νυχτερινή μέτρηση. Μπορώ να κάνω κανονικά αίτηση για νυχτερινό και να περάσω τις ενδείξεις που έχει ο μετρητής ή πρέπει να κάνω κάποια αίτηση πρώτα; Ευχαριστώ!
korakios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Στις 1/8/2022 στις 1:52 ΜΜ, xalibas είπε Μπορώ να κάνω κανονικά αίτηση για νυχτερινό και να περάσω τις ενδείξεις που έχει ο μετρητής ή πρέπει να κάνω κάποια αίτηση πρώτα; Ευχαριστώ! πρώτα αίτηση , συνέχεια εκεί Στις 1/8/2022 στις 1:47 ΜΜ, Prasino Mantarinh είπε Δλδ απο οτι διαβασα αμα καταλαβα καλα, οσοι ειναι ή πανε να μπουν στο ΔΕΗ myHome Online σε 2-3 μηνες θα τους βαλουν αυτοματα στο Enter? όχι δεν κατάλαβες καλά , σε όσους λήγει το παλιό τους πρόγραμμα online θα τους πάνε στο εμπορικά διαθέσιμο που θα είναι το Open 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση