Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, satsok2 είπε

To γράφει ψιλοέμμεσα αλλά είμαστε σίγουροι;

έτσι κι αλλιώς , όσοι το σκέφτονταν για ~0,23 σταθερού VS κυμαινόμενου , ήδη το κάνανε αφού βγήκαν οι τιμές Αυγούστου Γ1 , δε νομίζω να περιμένει κάποιος οτι όταν με τις επιδοτήσεις το Γ1 θα είναι ακριβότερο να υπάρχει σταθερό σε χαμηλότερη τιμή  και γενικότερα απο τη στιγμή που η τιμή του Γ1 είναι τόσο ψηλή ...

Δημοσ.

Κάτι χαζό. Υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης για αιτήσεις που γίνονται μέσω e-bill και αν ναι, με τι προθεσμίες;

Πχ αν πάω στο online , μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα χωρίς ποινή;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, korakios είπε

😁

προηγούμενη σελίδα

https://www.dei.gr/media/oyank2v5/timok-xt-082022-g1-g1n_final.pdf

εχουν βγει εδώ και μέρες

Σε ευχαριστώ! Βλέπω και απο το excel σου πως το συγκεκριμένο συμφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα οπότε προχωράω προς αυτό.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Βλέπω και απο το excel σου πως το συγκεκριμένο συμφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα

για το μήνα Αύγουστο , άγνωστο απο Σεπτέμβριο ,

αν και πιθανολογώ οτι συγκριτικά τα προγράμματα που έχουν τη χαμηλότερη τιμή (ή την υψηλότερη) θα είναι στην ίδια φάση (άγνωστη βέβαια η τελική τιμή τους)

11 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Κάτι χαζό. Υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης για αιτήσεις που γίνονται μέσω e-bill και αν ναι, με τι προθεσμίες;

Πχ αν πάω στο online , μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα χωρίς ποινή;

στέλνεις αυτό , μέσα σε 14 μέρες ,γράψε όμως αναλυτικά μη βρεθείς σε καμιά καθολική υπηρεσία ή κάνουν και  διακοπή λόγο ασχετοσύνης υπαλλήλου

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, korakios είπε

για το μήνα Αύγουστο , άγνωστο απο Σεπτέμβριο ,

αν και πιθανολογώ οτι συγκριτικά τα προγράμματα που έχουν τη χαμηλότερη τιμή (ή την υψηλότερη) θα είναι στην ίδια φάση (άγνωστη βέβαια η τελική τιμή τους)

στέλνεις αυτό , μέσα σε 14 μέρες ,γράψε όμως αναλυτικά μη βρεθείς σε καμιά καθολική υπηρεσία ή κάνουν και  διακοπή λόγο ασχετοσύνης υπαλλήλου

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παίδες , επειδή δεν παρακολουθώ το νήμα και έχω χάσει επαφή , είμαι ακόμα στη ΔΕΗ με ρήτρα.Μέχρι στιγμής επειδή έχω χαμηλές καταναλώσεις (600-700kw το 4μηνο) δεν μου έρχεται ακριβά ο λογαριασμός.Με τις νέες τιμές θα έχω μεγάλη αύξηση; Συμφέρει να πάω σε σταθερό ή να το αφήσω ακόμα;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tarantules είπε

Παίδες , επειδή δεν παρακολουθώ το νήμα και έχω χάσει επαφή , είμαι ακόμα στη ΔΕΗ με ρήτρα.Μέχρι στιγμής επειδή έχω χαμηλές καταναλώσεις (600-700kw το 4μηνο) δεν μου έρχεται ακριβά ο λογαριασμός.Με τις νέες τιμές θα έχω μεγάλη αύξηση; Συμφέρει να πάω σε σταθερό ή να το αφήσω ακόμα;

Με νέες τιμές στα κυμαινόμενα, είσαι προς το παρόν μια χαρά (15 λεπτά την κιλοβατώρα ενώ πριν 1.5 χρόνο πλήρωνες ~11).

Το θέμα είναι μέχρι πότε θα επιδοτούν τα κυμαινόμενα. 

Απ' όπου και το ερώτημα των σταθερών (22.9 - 24.5 / κιλοβατώρα) που ακούγεται ότι θα ανέβουν (αύριο; άγνωστο πότε).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Με νέες τιμές στα κυμαινόμενα, είσαι προς το παρόν μια χαρά (15 λεπτά την κιλοβατώρα ενώ πριν 1.5 χρόνο πλήρωνες ~11).

Το θέμα είναι μέχρι πότε θα επιδοτούν τα κυμαινόμενα. 

Απ' όπου και το ερώτημα των σταθερών (22.9 - 24.5 / κιλοβατώρα) που ακούγεται ότι θα ανέβουν (αύριο; άγνωστο πότε).

Ωραία.Κάτι άλλο : Στις τιμές που έδωσες παραπάνω , ποιο είναι το ελάχιστο όριο σε κατανάλωση όπου κάποιος δεν τον συμφέρει πλέον με τη ρήτρα και πρέπει να πάει σε σταθερό;

Επεξ/σία από tarantules
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tarantules είπε

Ωραία.Κάτι άλλο : Στις τιμές που έδωσες παραπάνω , ποιο είναι το ελάχιστο όριο σε κατανάλωση όπου κάποιος δεν τον συμφέρει πλέον με τη ρύτρα και πρέπει να πάει σε σταθερό;

Αν είσαι στη ΔΕΗ, είτε σε σταθερό είτε σε κυμαινόμενο (όπως είσαι τώρα) δεν παίζει ρόλο η κατανάλωση.

Οι τιμές ανα κιλοβατώρα είναι ίδιες, είτε κάψεις 200 είτε 1000.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Αν είσαι στη ΔΕΗ, είτε σε σταθερό είτε σε κυμαινόμενο (όπως είσαι τώρα) δεν παίζει ρόλο η κατανάλωση.

Οι τιμές ανα κιλοβατώρα είναι ίδιες, είτε κάψεις 200 είτε 1000.

Εαν δεν παίζει ρόλο , τότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε σταθερό και να δεσμευτεί για πχ 2 χρόνια ;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Εαν δεν παίζει ρόλο , τότε ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε σταθερό και να δεσμευτεί για πχ 2 χρόνια ;

Τα σταθερά σε δεσμεύουν πια για 12 μήνες.

Αύγουστο επιδοτούν τα κυμαινόμενα (όπως το δικό σου) ώστε αντί για 48 λεπτα / κιλοβατώρα θα πληρώσεις 15 λεπτα. Αυτό κοστίζει 1,2 δις ευρώ κάθε μήνα για το κράτος.

Μέχρι πότε θα μπορούν να επιδοτούν τα κυμαινόμενα με τέτοια ποσά;

Άρα μήπως βραχυπρόθεσμα χάνει κανείς με σταθερό αλλά σε 3-4 μήνες η τωρινή τιμή (22.9 - 24.5) συμφέρει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Τα σταθερά σε δεσμεύουν πια για 12 μήνες.

Αύγουστο επιδοτούν τα κυμαινόμενα (όπως το δικό σου) ώστε αντί για 48 λεπτα / κιλοβατώρα θα πληρώσεις 15 λεπτα. Αυτό κοστίζει 1,2 δις ευρώ κάθε μήνα για το κράτος.

Μέχρι πότε θα μπορούν να επιδοτούν τα κυμαινόμενα με τέτοια ποσά;

Άρα μήπως βραχυπρόθεσμα χάνει κανείς με σταθερό αλλά σε 3-4 μήνες η τωρινή τιμή (22.9 - 24.5) συμφέρει;

Μπέρδεμα η κατάσταση και δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κάθομαι να τα παρακολουθώ.Μέχρι να σταματήσουν τις επιδοτήσεις θα παραμείνω όπως είμαι απότι κατάλαβα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tarantules είπε

Για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, για να ξέρει από πριν τι ακριβώς θα πληρώσει τους επόμενους 12 (και όχι 24) μήνες "βρέξει/χιονίσει".

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...