Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εγώ πάντως δεν το δένω κόμπο αυτό, δεν θα είναι έκπληξη για μένα αν τελικά κάποια στιγμή τα σπάσουν.

Ακριβώς τα πάντα είναι πιθανά, ακόμα και το να υποχρεωθεί από τρίτους η ΔΕΗ να τα διακόψει.

Κανείς δεν ξέρει το μέλλον δυστυχώς, και οι προβλέψεις για την αγορά ενέργειας είναι δυσοίωνες γενικά.

Επεξ/σία από Dante80
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

την αλλαγή εκπροσώπησης εννοείται ο ΔΕΔΔΗΕ την αναλαμβάνει , την καταμέτρηση όμως δεν είναι απαραίτητο να την κάνει

αρκεί η ένδειξη (ή φωτό του μετρητή) χωρίς καθυστερήσεις μέχρι να περάσει υπάλληλος να μετρήσει

Και για την ένδειξη που θα παρει πηγαινει τεχνικός και όχι κατάμετρητής... Και μάλιστα αν βρει κλειστά πηγαινει μήνυμα στον πελατηπου αναφέρει  ότι περασε τεχνικός και βρήκε τον χώρο κλειστό.. Δεν γίνεται καμια αλλαγή μέχρι να περασει.. Τις αλλαγές με τις ενδείξεις περνουνται στον Δεδδηε απευθείας.. 

Επεξ/σία από takoulou

1 λεπτό πριν, tselotrelo είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Ρωτάω τι ισχύει μέχρι τωρα..την επόμενη ώρα ποιος ξερειντι θα γίνει 

Έτσι όπως το είχες διατυπώσει όμως άλλο νόημα έβγαινε, ρώτησες αν ΘΑ αλλάξουν ή αν ΘΑ συνεχίσουν να ισχύουν.

Μέχρι στιγμής πάντως τα ενεργά σταθερά συμβόλαια δεν τα έχουν αλλάξει.

18 ώρες πριν, fragma είπε

Παιδιά είναι 6 μήνες τώρα που μου στέλνουν συνεχώς έναντι. Εδωσα μέτρηση στο ebill και ΠΑΛΙ εναντι ήρθε. Πως γίνεται να τους αναγκάσω να στείλουν εκκαθαριστικό; Δεν ειναι υποχρεωμένοι να στέλνουν εκκαθαριστικό κάθε 4 μηνες;

Σε ίδια περίπτωση σε φίλο, αυτό συνέβαινε και συνεχίζει να συμβαίνει επειδή το χειμώνα πάγωσε και κόλλησε το ρολόι.

18 ώρες πριν, fragma είπε

Παιδιά είναι 6 μήνες τώρα που μου στέλνουν συνεχώς έναντι. Εδωσα μέτρηση στο ebill και ΠΑΛΙ εναντι ήρθε. Πως γίνεται να τους αναγκάσω να στείλουν εκκαθαριστικό; Δεν ειναι υποχρεωμένοι να στέλνουν εκκαθαριστικό κάθε 4 μηνες;

Μέτρηση στο σαιτ του δεδδηε. 

10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έτσι όπως το είχες διατυπώσει όμως άλλο νόημα έβγαινε, ρώτησες αν ΘΑ αλλάξουν ή αν ΘΑ συνεχίσουν να ισχύουν.

Μέχρι στιγμής πάντως τα ενεργά σταθερά συμβόλαια δεν τα έχουν αλλάξει.

Να σου πω τώρα ότι έχεις άδικο?...Δίκιο έχεις ,αρπάζει σιγά σιγά  ο εγκέφαλος..

4 ώρες πριν, oxygen776 είπε

Παιδιά καλημέρα, ήμουνα στο συμβόλαιο της ΔΕΗ myhomeenter+ με 10 λεπτά την kwh και το συμβόλαιο έληξε στις 28/7. Μπηκα πριν λίγο για να κάνω νέο συμβόλαιο στο myhomeonline και δεν μπορώ να το επιλέξω εξακολουθεί να μου λέει ότι έχετε συμβόλαιο μέχρι τις 28/7. Τι πρέπει να κάνω προκειμένου να κλείσω συμβόλαιο? Θέλω να κινηθώ άμεσα γιατί σκέφτομαι πως η ΔΕΗ ίσως αλλάξει τις υπάρχοντες τιμές στα σύμβολαια από 1 Αυγούστου. 

image.gif.10546ac6286c0e87b449ea3cb1482f9a.gifΕίμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα, δηλ έχω myhome online που έληξε 16/7, δεν έβγαλα άκρη από το site της ΔΕΗ, ούτε από το τηλέφωνο, οπότε πήγα στο κατάστημα ΔΕΗ Άμφισσας, όπου μου είπαν:
α) Εφόσον έχεις myhome online που πρόκειται να λήξει, δεν μπορείς να κάνεις νέα γραπτή σύμβαση myhome online με διάρκεια ενός επιπλέον έτους. Δεν μπορείς, ούτε πριν αλλά ούτε και αφού λήξει λήξει η σύμβαση myhome online που ήδη έχεις.
β) Σε κάθε περίπτωση, οι συμβάσεις myhome online γίνονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, και όχι μέσω καταστήματος.
γ) Όταν λήξει το myhome online και δεν κάνεις καμία ενέργεια, τότε αυτόματα ανανεώνεται η ισχύς του συμβολαίου για ένα επιπλέον έτος με τιμή KWh εκείνη που είναι ανακοινωμένη την ημέρα ανανέωσης του συμβολαίου.

3 λεπτά πριν, yannis1209 είπε

image.gif.10546ac6286c0e87b449ea3cb1482f9a.gifΕίμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα, δηλ έχω myhome online που έληξε 16/7, δεν έβγαλα άκρη από το site της ΔΕΗ, ούτε από το τηλέφωνο, οπότε πήγα στο κατάστημα ΔΕΗ Άμφισσας, όπου μου είπαν:
α) Εφόσον έχεις myhome online που πρόκειται να λήξει, δεν μπορείς να κάνεις νέα γραπτή σύμβαση myhome online με διάρκεια ενός επιπλέον έτους. Δεν μπορείς, ούτε πριν αλλά ούτε και αφού λήξει λήξει η σύμβαση myhome online που ήδη έχεις.
β) Σε κάθε περίπτωση, οι συμβάσεις myhome online γίνονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, και όχι μέσω καταστήματος.
γ) Όταν λήξει το myhome online και δεν κάνεις καμία ενέργεια, τότε αυτόματα ανανεώνεται η ισχύς του συμβολαίου για ένα επιπλέον έτος με τιμή KWh εκείνη που είναι ανακοινωμένη την ημέρα ανανέωσης του συμβολαίου.

Δεν ισχύει πλέον το γ. Στείλανε επιστολές σε πολλά μέλη εδώ που λέει ότι τροποποιείται αυτός ο όρος και ότι αν δεν κάνεις καμιά ενέργεια πας αυτόματα στο my home open. 

12 ώρες πριν, tasos_87 είπε

μέχρι 2 μήνες!τόσο καλά δλδ;θα με πάει τρένο η protergia μέχρι τότε!

επανέρχομαι στο θέμα!ενώ έκανα την αίτηση χθες σήμερα μου ήρθε σε email και σε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο έλεγχος και προωθήθηκε εντολή στην ΔΕΔΔΗΕ η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών!άρα προχωράμε γρήγορα;

• Like 1

1 λεπτό πριν, Manolo7 είπε

Δεν ισχύει πλέον το γ. Στείλανε επιστολές σε πολλά μέλη εδώ που λέει ότι τροποποιείται αυτός ο όρος και ότι αν δεν κάνεις καμιά ενέργεια πας αυτόματα στο my home open. 

Σωστά.
Στη δική μου περίπτωση η αυτόματη ετήσια ανανέωση έγινε στις 16/7, όπως έγραψα προηγουμένως. Μάλλον συμπτωματικά ήμουν από τους τελευταίους που έγινε αυτόματη ανανέωση myhome online.

• Like 1

18 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

επανέρχομαι στο θέμα!ενώ έκανα την αίτηση χθες σήμερα μου ήρθε σε email και σε μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο έλεγχος και προωθήθηκε εντολή στην ΔΕΔΔΗΕ η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών!άρα προχωράμε γρήγορα;

Μια χαρά.. Δεν άργησαν.. Άρα περιμενε να έρθουν από τον Δεδδηε.. Περιοχή;

4 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Άργος Αργολίδας

Φαντάζομαι ότι περνουν από τον Δεδδηε για την τελευταία καταμέτρηση.. Θα το ρωτήσεις στον Δεδδηε της περιοχης σου.. Αν γίνεται αυτό.. Γιατί στις μεγάλες πολεις περνανε.. 

Πριν 2 εβδομάδες ξεκίνησα την διαδικασία αλλαγής παρόχου και από προχτές είμαι στο Home Online. Δεν μου εστάλη κάποιο mail ότι γύρισε η παροχή, φάνηκε όμως στο ebill. (για τον φίλο που ρώτησε). Προς το παρών δεν με αφήνει να ενεργοποιήσω τον μηνιαίο λογαριασμο, θα περιμένω πρώτα να εκδοθεί ο πρώτος.

image.png.655c84a7393cfdcfa75078626642a7ca.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...