Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, skiace είπε

πως καταλαβαινεις οτι εισαι πλεον πελατης της Δεη και απο ποτε ξεκινα η τιμολογηση στον νεο παροχο ;

λαμβανεις καποιο μηνυμα, μαιλ ; η περιμενεις να εκδοθει τελικος απο τον προηγουμενο παροχο για να δεις μεχρι ποτε σε εχει τιμολογησει ;

https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/

Βάζεις εδώ τον Αρ. Παροχης. Αν δεις ότι άλλαξε το τελευταίο ψηφίο, τότε έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά.

31 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Καλημέρα στην παρέα. Έχουμε Myhome Online (€0,096/kWh) μέχρι 12/2023 και ΚΟΤΒ και θέλουμε να βάλουμε νυχτερινό (θα χρειαστεί ΥΔΕ γιατί έχει λήξει). Υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το πρόγραμμα που εχουμε και να μας πάει σε πιο ακριβό?

Δε χάνεις το προγραμμα

32 λεπτά πριν, valantis123 είπε

@Joshua21 @Kozanitis1 

Ευχαριστώ για της απάντησης, μπορεί να απαντηθεί αν είναι αισθητή η διαφορά μετα της 1600 και 2000 ή βλέπω κάπου που βγαίνουν.

IMG_20220729_102941.jpg.269a3f34afcbd05f6acf3670b824ba5c.jpg

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι μόλις αυτό βρήκα αφού κατάλαβα απο τον joshua21 και το μελεταω να βγάλω τιμές.

Μια διευκρίνιση, αν εχω 2100 kWh και οι 1500 ειναι ημερήσιες και οι 600 νυχτερινές δεν περνάω την βαθμίδα των 1600 και 2000 οπότε δεν αλλάζει η χρέωση ΥΚΟ η είναι good to be true?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μίλησα με δύο υπαλλήλους της ΔΕΗ. Η μία μου έλεγε ότι τα σταθερά καταργούνται από Δευτέρα και θα υπάρχει μόνο το Οpen. Δυστυχώς έπαιρνα από κινητό κ έπεσε η γραμμή. Η άλλη ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα σταθερά και ότι το open ξεκινά από Οκτώβριο.

Και οι δύο μου έλεγαν ότι το Open είναι κυμαινόμενο με επιδότηση που από 48λ γίνεται 15λ/κβω (όπως ακριβώς το Γ1).

Ειναι εύκολο να πάρει και κάποιος άλλος να ρωτήσει;

Απαντούν άμεσα στο 800-... ή στο 2112110770.

Επεξ/σία από satsok2

56 λεπτά πριν, john5757 είπε

παίδες που καταχωρώ τις κιλοβατώρες καθε μηνα? Γινεται στη ΔΕΗ αυτό ? Στις 28/7 εκανα αίτηση ν παω στη ΔΕΗ,  άρα κάθε 28 του μηνα θα καταχω΄ρω τις ΚWh?

Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο ebill και κάτω κάτω γράφει self metering από ποια ημερομηνία μέχρι ποια μπορείς να καταχωρήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, valantis123 είπε

Μια διευκρίνιση, αν εχω 2100 kWh και οι 1500 ειναι ημερήσιες και οι 600 νυχτερινές δεν περνάω την βαθμίδα των 1600 και 2000 οπότε δεν αλλάζει η χρέωση ΥΚΟ η είναι good to be true?

https://www.taxheaven.gr/news/46338/dieykriniseis-apo-to-ypen-gia-thn-meiwsh-twn-ykw-sto-nyxterino-reyma

Όλες τις πληρώνεις αλλά τώρα θυμήθηκα ότι έχουν αλλάξει τα υκω του νυχτερινού.

Edit: η μήπως είναι παλιό το άρθρο και δεν ισχύει... Υπουργός Πεν Χατζηδάκης. 😅 

Πω πω δε μπορώ να βγάλω άκρη απ'το κινητό... γαμω τη τεχνολογία 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

35 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Λάθος, της νύχτας το ίδιο ποσό ισχύει μόνο για τις πρώτες 1600, οι επόμενες 400 χρεώνονται με 0,015€ και από 2001 και πάνω με 0,030.

6 λεπτά πριν, doom26 είπε

Μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο ebill και κάτω κάτω γράφει self metering από ποια ημερομηνία μέχρι ποια μπορείς να καταχωρήσεις. 

Mάλλον επειδή δεν έχει έρθει η ώρα να καταχωρήσω κάτι αφου εχτές έγινα συνδρομητής, δε μου το εμφανίζει, θα περιμενω ευχαριστώ

17 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Μίλησα με δύο υπαλλήλους της ΔΕΗ. Η μία μου έλεγε ότι τα σταθερά καταργούνται από Δευτέρα και θα υπάρχει μόνο το Οpen. Δυστυχώς έπαιρνα από κινητό κ έπεσε η γραμμή. Η άλλη ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα σταθερά και ότι το open ξεκινά από Οκτώβριο.

Και οι δύο μου έλεγαν ότι το Open είναι κυμαινόμενο με επιδότηση που από 48λ γίνεται 15λ/κβω (όπως ακριβώς το Γ1).

Κυμαινόμενο χωρίς διαβάθμιση. Όλες οι κιλοβατώρες ίδια τιμή.

άνοιξα τον τελευταίο εκκαθαριστικό μου και βλέπω το θετικό σενάριο που είπα οτι υπολογίζονται ξεχωριστά οπότε δύσκολο να περάσω την βαθμίδα τον 1600. 

IMG_20220729_110528.jpg

3 λεπτά πριν, tselotrelo είπε

Καλησπέρα

Τα ενεργά συμβόλαια θα συνεχίσουν με ισχύουν εμένα ληγει 17/10/23  με 9 λεπτά 

Θα αλλάξει ή θα ισχύει κανονικά?

Ευχαριστώ 

Κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον.

• Like 1

6 λεπτά πριν, tselotrelo είπε

Καλησπέρα

Τα ενεργά συμβόλαια θα συνεχίσουν με ισχύουν εμένα ληγει 17/10/23  με 9 λεπτά 

Θα αλλάξει ή θα ισχύει κανονικά?

Ευχαριστώ 

Συνεχίσουν να ισχύουν... έχουν βγάλει και διευκρίνιση κατά λέξη ότι δεν πρόκειται να σπάσουν τα παλιά συμβόλαια.

• Like 2
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, satsok2 είπε

Δεν είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ στο τηλεφωνικό κέντρο.. Το έχουμε αναφέρει.. Υπάλληλοι εταιρείας που εξυπηρετεί το κέντρο... Δεν γνωρίζουν και πολλα.. Καλυτερα να απευθυνθεις σε ένα κατάστημα από κοντά.. 

• Like 1

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Συνεχίσουν να ισχύουν... έχουν βγάλει και διευκρίνιση κατά λέξη ότι δεν πρόκειται να σπάσουν τα παλιά συμβόλαια.

Εγώ πάντως δεν το δένω κόμπο αυτό, δεν θα είναι έκπληξη για μένα αν τελικά κάποια στιγμή τα σπάσουν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Μαλλον χρειαζεται να περασει ο Δεδδηε...

Inkedηρων.jpg

ΔΕΗ.jpg

την αλλαγή εκπροσώπησης εννοείται ο ΔΕΔΔΗΕ την αναλαμβάνει , την καταμέτρηση όμως δεν είναι απαραίτητο να την κάνει

αρκεί η ένδειξη (ή φωτό του μετρητή) χωρίς καθυστερήσεις μέχρι να περάσει υπάλληλος να μετρήσει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...