Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Καλησπέρα!έκανα σήμερα ηλεκτρονικά το αίτημα για αλλαγή παρόχου από protergia στο my home online!γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο θα χρειαστεί μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση;

Ενεργοποιήσες την πάγια εντολή και έβαλες κάρτα? Αν ναι θέλει 7 εργάσιμες από ότι μου είπαν για να πάρουν μέτρηση από δεδδηε. 

1 λεπτό πριν, doom26 είπε

Ενεργοποιήσες την πάγια εντολή και έβαλες κάρτα? Αν ναι θέλει 7 εργάσιμες από ότι μου είπαν για να πάρουν μέτρηση από δεδδηε. 

Τώρα δεν ξέρω επειδή είσαι από άλλο παροχο αν ακολουθείτε άλλη διαδικασία 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

22 λεπτά πριν, tasos_87 είπε

Καλησπέρα!έκανα σήμερα ηλεκτρονικά το αίτημα για αλλαγή παρόχου από protergia στο my home online!γνωρίζει κανείς πόσο χρόνο θα χρειαστεί μέχρι να γίνει η ενεργοποίηση;

απο 5 εργάσιμες μέχρι 2 μήνες , ανάλογα αν κολλήσει ..

1 ώρα πριν, doom26 είπε

Εμένα γράφει ακόμη 31/7/22! 

Φταίει το ότι κοιτάς στο ebill, αν κοιτάξεις στην σελίδα του προϊόντος στο site της ΔΕΗ θα δεις πως γράφει 31/08:

ΔΕΗ myHome Online | ΔΕΗ (dei.gr)

12 λεπτά πριν, doom26 είπε

από ότι μου είπαν για να πάρουν μέτρηση από δεδδηε. 

δε χρειάζεται ο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή πάροχου , αν καθυστερεί ζητήστε να εφαρμόσουν τη νομοθεσία και να δεχτούν δικιά σας μέτρηση

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

οντως ανοιξα με αλλο browser και μπηκε. τελικα κατι επαιζε με τα cookies.

Και εμένα τον ίδιο κάνει. Αλλά στο ebill μπαίνει. Είμαι από κινητό μπορείς να πεις τι έκανες με τα cookies; Χρησιμοποιώ chrome αλλά δεν βρίσκω επιλογή για διαγραφή κτλ ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, A_panM είπε

Και εμένα τον ίδιο κάνει. Αλλά στο ebill μπαίνει. Είμαι από κινητό μπορείς να πεις τι έκανες με τα cookies; Χρησιμοποιώ chrome αλλά δεν βρίσκω επιλογή για διαγραφή κτλ ...

στον chrome διπλα στο λινκ πατας πανω στο λουκετο και λεει cookies. ανοιγει ενα παραθυρο και μετα πας καταργηση σε ολα τα cookies του dei.gr

για κινητο υποθετω παλι κατι παρομοιο ειναι

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1

Στις 25/7/2020 στις 2:28 ΜΜ, stathisgs800 είπε

Κατάλαβα λεω και εγω τα γραφε πολύ  καλά πάντως δεν εβρισκα απλά το πάγιο στο λογαριασμό βασικά το είδα αλλά δε πίστευα ότι το πάγιο που κάνει εκπτωση 50% είναι τα δυο ευρώ ... Ελεεινή η δεή έχε χάρη που δε θέλω να πάω στους ιδιώτες για λόγους συνείδησης αλλιώς.....

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση   fredd0!

Φίλε μου η ΔΕΗ είναι πλέον ιδιωτική εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον μην πω παραπάνω. Η ΔΕΔΗΕ την έχει βγάλει εκτός δημοσίου.

Καλησπέρα φορουμιτες και φορουμιτισες!

Ρε παιδια παω τρελαθω με την ΔΕΗ! Λιγο τα φωτά σας μπας και εχει συμβει και σε κανεναν αλλο και καταφερω να βρώ καμια ακρη....

Έκανα χθες 28.07.2022 αιτηση για να φυγω απο ΗΡΩΝ και να παω στο ΔΕΗ myHomeOnline...ολα καλα με την διαδικασια μεσω του site της ΔΕΗ...πρεπει λεει να κάνεις μονος σου την αιτηση για το συγκεκριμενο προγραμμα μεσω της e-contract υπηρεσιας της ΔΕΗ γιατι ειναι αποκλειστικα ψηφιακο προιον και δεν γινεται σε καταστημα

...ολα καλα με το e-contract, εδωσα στοιχεια, ενεργοποιησα παγια εντολη με πιστωτικη καρτα και φτανουμε στο τελευταιο βημα για να υποβληθει επιτελους η αιτηση...τα δικαιολογητικα!

Ζητουσε λοιπον τα εξης:

- ταυτοτητα φωτοτυπια (κλασσικη ελληνικη ταυτοτητα - φωτο δυο οψεων)

- τελευταιος λόγαριασμος του προηγουμενου παροχου (οπως τον στελνει ο παροχος)

- αποδεικτικο ΑΦΜ (αποδεικτικο εστειλα εκκαθαριστικο φορολογικης και εκκαθαριση ΕΝΦΙΑ)

** ακομα απορω γιατι το ζητανε, αφου αναγραφεται στον λογαριασμο του προηγουμενου παροχου

τα παραπανω λοιπον δικαιολογητα τα επισυναψα στα κουτακια που τα ζητουσε σε μοργη .pdf, μικροτερα των 6MB και με ευκρινια...αφου το κανω...πεταγεται ενα pop-up και λεει "ελεγχος δικαιολογητικων" περιμενετε εως 5 λεπτα....τα 5 λεπτα γινονται 15..20..25...και μετα που λεει "μη αποδεκτα δικαιολογητικα" χωρις να αναφερει κατι...ποιο;/ποια;

Ξανα προσπαθω 2η...3η...και καταληγουμε στο παρακατω:

image.png.6e194334bf3a72b3bea3fcf4a40cc485.png

και πλεον εχει μεινει εκει και δεν κανει τιποτα...περνω στην εξυπηρετηση 3-4 φορες και καθε φορα ακουγα και διαφορετικη μπαρουφα....κανε clear τα cookies, περιμενε 24 ωρες να κανει reset το συστημα, περιμενε 2 ωρες, δοκιμαστε με αλλο υπολογιστη....με κορυφαιες τις παρακάτω ατακες! απο υπαλληλους στην εξυπηρετηση!!

- "ααα ειναι το προγραμμα online! ειναι μονο μεσω υπολογιστη δεν μπορουμε να κανουμε κατι, λυπαμαι! για αυτο θα πρεπει να δειτε το site κατι θα σας λεει..."

- "ναι, δεν ξερω ειναι περιεργο, θελετε μηπως να κανουμε μαζι το Γ1Ν το κυμαινομενο που μπορω να σας εξυπηρετησω με τα δικαιολογητικα σε αυτο;;;"

Παω απο καταστημα ΔΕΗ μιλαω με την διευθυντρια και μου απανταει "αγαπητο μου παιδι, δυστυχως στο online δεν εχουμε προσβαση...ειναι μονο....online 😅"

...

...

Λεω δεν παιζει...θα κανω εκ νεου αιτηση καινουργια....παω απο την αρχη...πεταγετε pop-up....ο αριθμος μετρητη που βαζετε υπαρχει σε αλλη αιτηση η οποια ειναι "ανοικτη" και δεν μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε παρακαλω επικοινωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων!!!!!!!!!!!! αυτους που πηρα 3-4 φορες!!!!!!!!!!

Έχω απορρισει πραγματικα....

ψαχνω στο site της ΔΕΗ...βρισκω ενα email εκει για το e-contact, το ιδιο το site το ανεφερε [email protected].....στελνω email λαθος email λεει...δεν υπαρχει το domain!!! λεω ειναι βλαμμενοι μεχρι και τυπογραφικα λαθη κανουν...στελνω στο  [email protected] (χωρις το .com.)...ερχετε απαντηση...το email σας απορριφθηκε δεχομαστε email μονο απο xxxxx.dei.gr 😂

Παιδια πειτε καμια ιδεα, εστω κανενας πονεμενος γιατι θα μου σαλεψει 😂

2 ώρες πριν, tasos_87 είπε

Από μια βδομάδα μέχρι 2 μήνες.

1 ώρα πριν, Manos_1971 είπε

Φίλε μου η ΔΕΗ είναι πλέον ιδιωτική εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον μην πω παραπάνω. Η ΔΕΔΗΕ την έχει βγάλει εκτός δημοσίου.

...το 51% της ΔΕΗ μέχρι το φθινόπωρο ανήκε στο Δημόσιο - έκτοτε (ξε)πουλήθηκε άλλο ένα περίπου 20% σε ιδιωτικά συμφέροντα, αλλά ακόμη κι έτσι ο μεγαλύτερος μέτοχός της παραμένει το Δημόσιο (~30%). Επίσης, τί εννοείς λέγοντας πως ο ΔΕΔΔΗΕ "την έχει βγάλει εκτός Δημοσίου"....;

(...επίσης απάντησες σε ποστ 2 ετών...)

3 ώρες πριν, iwdarwin είπε

Καλησπέρα φορουμιτες και φορουμιτισες!

Ρε παιδια παω τρελαθω με την ΔΕΗ! Λιγο τα φωτά σας μπας και εχει συμβει και σε κανεναν αλλο και καταφερω να βρώ καμια ακρη....

Έκανα χθες 28.07.2022 αιτηση για να φυγω απο ΗΡΩΝ και να παω στο ΔΕΗ myHomeOnline...ολα καλα με την διαδικασια μεσω του site της ΔΕΗ...πρεπει λεει να κάνεις μονος σου την αιτηση για το συγκεκριμενο προγραμμα μεσω της e-contract υπηρεσιας της ΔΕΗ γιατι ειναι αποκλειστικα ψηφιακο προιον και δεν γινεται σε καταστημα

...ολα καλα με το e-contract, εδωσα στοιχεια, ενεργοποιησα παγια εντολη με πιστωτικη καρτα και φτανουμε στο τελευταιο βημα για να υποβληθει επιτελους η αιτηση...τα δικαιολογητικα!

Ζητουσε λοιπον τα εξης:

- ταυτοτητα φωτοτυπια (κλασσικη ελληνικη ταυτοτητα - φωτο δυο οψεων)

- τελευταιος λόγαριασμος του προηγουμενου παροχου (οπως τον στελνει ο παροχος)

- αποδεικτικο ΑΦΜ (αποδεικτικο εστειλα εκκαθαριστικο φορολογικης και εκκαθαριση ΕΝΦΙΑ)

** ακομα απορω γιατι το ζητανε, αφου αναγραφεται στον λογαριασμο του προηγουμενου παροχου

τα παραπανω λοιπον δικαιολογητα τα επισυναψα στα κουτακια που τα ζητουσε σε μοργη .pdf, μικροτερα των 6MB και με ευκρινια...αφου το κανω...πεταγεται ενα pop-up και λεει "ελεγχος δικαιολογητικων" περιμενετε εως 5 λεπτα....τα 5 λεπτα γινονται 15..20..25...και μετα που λεει "μη αποδεκτα δικαιολογητικα" χωρις να αναφερει κατι...ποιο;/ποια;

Ξανα προσπαθω 2η...3η...και καταληγουμε στο παρακατω:

image.png.6e194334bf3a72b3bea3fcf4a40cc485.png

και πλεον εχει μεινει εκει και δεν κανει τιποτα...περνω στην εξυπηρετηση 3-4 φορες και καθε φορα ακουγα και διαφορετικη μπαρουφα....κανε clear τα cookies, περιμενε 24 ωρες να κανει reset το συστημα, περιμενε 2 ωρες, δοκιμαστε με αλλο υπολογιστη....με κορυφαιες τις παρακάτω ατακες! απο υπαλληλους στην εξυπηρετηση!!

- "ααα ειναι το προγραμμα online! ειναι μονο μεσω υπολογιστη δεν μπορουμε να κανουμε κατι, λυπαμαι! για αυτο θα πρεπει να δειτε το site κατι θα σας λεει..."

- "ναι, δεν ξερω ειναι περιεργο, θελετε μηπως να κανουμε μαζι το Γ1Ν το κυμαινομενο που μπορω να σας εξυπηρετησω με τα δικαιολογητικα σε αυτο;;;"

Παω απο καταστημα ΔΕΗ μιλαω με την διευθυντρια και μου απανταει "αγαπητο μου παιδι, δυστυχως στο online δεν εχουμε προσβαση...ειναι μονο....online 😅"

...

...

Λεω δεν παιζει...θα κανω εκ νεου αιτηση καινουργια....παω απο την αρχη...πεταγετε pop-up....ο αριθμος μετρητη που βαζετε υπαρχει σε αλλη αιτηση η οποια ειναι "ανοικτη" και δεν μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε παρακαλω επικοινωνηστε με την εξυπηρετηση πελατων!!!!!!!!!!!! αυτους που πηρα 3-4 φορες!!!!!!!!!!

Έχω απορρισει πραγματικα....

ψαχνω στο site της ΔΕΗ...βρισκω ενα email εκει για το e-contact, το ιδιο το site το ανεφερε [email protected].....στελνω email λαθος email λεει...δεν υπαρχει το domain!!! λεω ειναι βλαμμενοι μεχρι και τυπογραφικα λαθη κανουν...στελνω στο  [email protected] (χωρις το .com.)...ερχετε απαντηση...το email σας απορριφθηκε δεχομαστε email μονο απο xxxxx.dei.gr 😂

Παιδια πειτε καμια ιδεα, εστω κανενας πονεμενος γιατι θα μου σαλεψει 😂

Καλημέρα.. Πας σε ένα κατάστημα και σε πεντε λεπτα έχεις τελειώσει.. 

Παιδιά καλημέρα, ήμουνα στο συμβόλαιο της ΔΕΗ myhomeenter+ με 10 λεπτά την kwh και το συμβόλαιο έληξε στις 28/7. Μπηκα πριν λίγο για να κάνω νέο συμβόλαιο στο myhomeonline και δεν μπορώ να το επιλέξω εξακολουθεί να μου λέει ότι έχετε συμβόλαιο μέχρι τις 28/7. Τι πρέπει να κάνω προκειμένου να κλείσω συμβόλαιο? Θέλω να κινηθώ άμεσα γιατί σκέφτομαι πως η ΔΕΗ ίσως αλλάξει τις υπάρχοντες τιμές στα σύμβολαια από 1 Αυγούστου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...