Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, libertini είπε

Από Δευτέρα 1/8 τα ΔΕΗ MyHome Online/Enter θα είναι 0,51/0,54. Μου το είπαν σήμερα από το υποκατάστημα που πήγα να κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου.

αναμενόμενο

υπόψιν για υπόλοιπους , εννοεί για νέα συμβόλαιο , όχι τα παλιά

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

24 λεπτά πριν, libertini είπε

Από Δευτέρα 1/8 τα ΔΕΗ MyHome Online/Enter θα είναι 0,51/0,54. Μου το είπαν σήμερα από το υποκατάστημα που πήγα να κάνω αίτηση για αλλαγή παρόχου.

Παράνοια.... Και να φανταστείτε οτι το 0,17 που εκλεισα μου φαινόταν ληστεία και ενιωθα ριγμένος σε σχέση με αυτούς που ειχαν προλάβει το 0,10. Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω ποιος και γιατι θα κλεισει με 0,54. Χίλιες φορές καλύτερα να ρισκάρεις με το κυμαινόμενο και την επιδότηση. 

3 λεπτά πριν, fragma είπε

Παράνοια.... Και να φανταστείτε οτι το 0,17 που εκλεισα μου φαινόταν ληστεία και ενιωθα ριγμένος σε σχέση με αυτούς που ειχαν προλάβει το 0,10. Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω ποιος και γιατι θα κλεισει με 0,54. Χίλιες φορές καλύτερα να ρισκάρεις με το κυμαινόμενο και την επιδότηση. 

Φαντάσου αν όντως πάνε τόσο τα σταθερά τι σκοπό έχουν για τα Κυμαινομενα από φθινόπωρο. Τες πάντων όλοι θα το πιούμε το ποτήρι... 

13 λεπτά πριν, korakios είπε

αναμενόμενο

Το δικό μου το αίτημα για online είναι υπό εξέταση, σε επικοινωνία με email που είχα μου διευκρινησαν πως θα ισχύει το τιμολόγιο που συμφώνησα. Α να δούμε! 

9 λεπτά πριν, fragma είπε

Σοβαρά τώρα, δεν ξέρω ποιος και γιατι θα κλεισει με 0,54. Χίλιες φορές καλύτερα να ρισκάρεις με το κυμαινόμενο και την επιδότηση.

Εννοείται. De facto κατάργηση λοιπόν για τα σταθερά της ΔΕΗ και μη χειρότερα.

Τι βλεπουν τα ματια μου......Περσι ημουν nrg fixed 0,0625 εκαιγαν τα 3 κλιματιστικα χειμωνα καλοκαιρι για πλακα.Πηγα my home on line με 0,17 τον Γεναρη ληγει το συμβολαιο και θα εχει παει 1 ευρω η kwh.Του χρονου τετοια περιοδο μας βλεπω 5 ευρω να εχει φτασει.

10 λεπτά πριν, fragma είπε

Και εγώ που έκλεισα με 0,17 τον Μάρτιο από τη μια ένιωθα ριγμένος σε σχέση με αυτούς που είχαν προλάβει το 0,10, αλλά από την άλλη το έβλεπα ως σανίδα σωτηρίας μια και στον τελευταίο λογαριασμό τα 0,11 του Γ1 μαζί με εκπτώσεις ρήτρες και πιστώσεις μου είχαν φτάσει 0,23 λόγω αυξημένης κατανάλωσης.

Τώρα στο μέλλον τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει, δεν είναι απίθανο όμως οι τιμές στα κυμαινόμενα να ανέβουν πολύ περισσότερο από τα 0,49 του Αυγούστου και να μειωθεί κατά πολύ η επιδότηση, αν γίνει κάτι τέτοιο τα 0,54 του σταθερού θα μοιάζουν ελκυστικά.

51 λεπτά πριν, libertini είπε

δεν εχει λογική αυτο. αφενως τα σταθερα τα υπολογίζει η δεη στην χασουρα της και αφετερου -εφοσον δεν εχουν επιδοτηση- δεν θα εχουν απολύτως κανενα νοημα. δηλαδη  θελει να τα καταργησει αλλα δεν το κανει μονομιας και το απλα τα "νεκρωνει" εμπορικα ενω τα εχει διαθέσιμα?

η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι το κυμαινομενο εχει ηδη παει στο 0,80-0,90 και απλα περιμένουμε να το ανακοινώσουν. αυτο βεβαια σημαινει οτι με 30-40λεπτα επιδότηση θα εχουμε το φθηνοτερο προγραμμα κοντα στα 0,50/kwh που ειναι καταστροφικο σενάριο. 

κάποιος να σκουντηξει την κυβέρνηση να παρει επιτέλους σοβαρα την τηλεργασια σε δημοσιο και ιδιωτικο τομέα υποχρεωτικα για να μειωθει η άσκοπη κατανάλωση ενέργειας. ακομα καλύτερα να εφαρμόσει και 4ημερη εργασία σαν εκτακτο μέτρο.

• Like 1

Απίθανο μου φαίνεται να πάει το σταθερό 0.54. Aν δεν το δω δεν το πιστεύω. Δεν είναι δυνατόν να έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση ότι θα προσπαθήσει να έχει τη τιμή της kwh κοντά στα 17-18 αντε να πούμε 20,και να ανακοινώνει πρόγραμμα η ΔΕΗ 2.5 ίσως και 3 φορές πάνω από το γ1.θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ μπούφος να το υπογράψει. Και για πρόγραμμα το οποίο θα ισχύει ενα χρόνο κιόλας. 

6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι το κυμαινομενο εχει ηδη παει στο 0,80-0,90 και απλα περιμένουμε να το ανακοινώσουν.

Υπάρχει και μια άλλη εξήγηση, ότι το κυμαινόμενο - νομίζουν πως - θα πάει στο 0,80-0,90.

Θα δείξει.

3 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Δεν είναι δυνατόν να έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση ότι θα προσπαθήσει να έχει τη τιμή της kwh κοντά στα 17-18 αντε να πούμε 20,και να ανακοινώνει πρόγραμμα η ΔΕΗ 2.5 ίσως και 3 φορές πάνω από το γ1.

Γιατί πρώτη φορά θα είναι που η κυβέρνηση προεκλογικά λέει ότι να ναι? :)

• Like 2

Φανταστειτε να ειχαμε τωρα καμια καραντινα. Ολοι στο σπιτι ολη μερα με κλιματιστικα τηλεορασεις υπολογιστες κουζινες φουρνους

15 λεπτά πριν, COSTAKISMIKROS είπε

Τι βλεπουν τα ματια μου......Περσι ημουν nrg fixed 0,0625 εκαιγαν τα 3 κλιματιστικα χειμωνα καλοκαιρι για πλακα.Πηγα my home on line με 0,17 τον Γεναρη ληγει το συμβολαιο και θα εχει παει 1 ευρω η kwh.Του χρονου τετοια περιοδο μας βλεπω 5 ευρω να εχει φτασει.

μέχρι 4€ περίπου είναι το πλαφόν , σε λιγότερο απο 2 χρόνια στα πλαίσια εναρμονισμού του ΧΕ με της Ε.Ε. πάει στα 99€/Kw

1 λεπτό πριν, nikos121 είπε

Φανταστειτε να ειχαμε τωρα καμια καραντινα. Ολοι στο σπιτι ολη μερα με κλιματιστικα τηλεορασεις υπολογιστες κουζινες φουρνους

Αν είχαμε καραντίνα τότε θα είχαμε κάποια αύξηση στην οικιακή κατανάλωση ρεύματος, αλλά ταυτόχρονα τεράστια μείωση κατανάλωσης στις επαγγελματικές παροχές, κατά μέσο όρο οι ανάγκες μας σε ρεύμα θα ήταν μικρότερες.

Και όχι μόνο σε ρεύμα, ακόμα πιο μειωμένες θα ήταν οι ανάγκες μας και σε υγρά καύσιμα.

• Like 1

11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

δεν εχει λογική αυτο. αφενως τα σταθερα τα υπολογίζει η δεη στην χασουρα της και αφετερου -εφοσον δεν εχουν επιδοτηση- δεν θα εχουν απολύτως κανενα νοημα. δηλαδη  θελει να τα καταργησει αλλα δεν το κανει μονομιας και το απλα τα "νεκρωνει" εμπορικα ενω τα εχει διαθέσιμα?

η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι το κυμαινομενο εχει ηδη παει στο 0,80-0,90 και απλα περιμένουμε να το ανακοινώσουν. αυτο βεβαια σημαινει οτι με 30-40λεπτα επιδότηση θα εχουμε το φθηνοτερο προγραμμα κοντα στα 0,50/kwh που ειναι καταστροφικο σενάριο. 

έχει λογική απο τη στιγμή που η αγορά κιλοβατώρας απο το ΧΕ έχει ξεπεράσει τα 0,40 και δείχνει να ανεβαίνει

απο τη στιγμή που το Γ1 είναι στα 0,4860 δε γινόταν να έχει φθηνότερο το σταθερό

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, korakios είπε

αναμενόμενο

δύσκολο, πριν από δυο ή τρεις ημέρες ανανεώθηκε και έγραφε εκεί που δίνει την έκπτωση των 30 ευρώ μέχρι 31/7.  Σήμερα γράφει μέχρι 31/8. Άρα μπήκαν και το ανανέωσαν, οπότε δεν θα ανέβαζαν και νέο τιμοκατάλογο? 

dei my hone onlime.jpg

Επεξ/σία από valadsk

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...