Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

με διακανονισμούς και τα παθήματα μαθήματα , μόνο έτσι καταλαβαίνει ο κόσμος δυστυχώς ....

Spoiler

εισαι λάθος. υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που πληρώνουν δεη και ειναι στα 60+ μη γνωρίζοντας καν την υπαρξη άλλων εταιριών ή τι σημαινει χρηματιστήριο ενέργειας ή αν ειναι πλεον ιδιωτική η δεη και απλα τους εσκασε ενας λογαριασμος x3 απο αυτο που πλήρωναν τα τελευταια 30 χρόνια. ουτε ηξεραν, ουτε ειχαν καμια υποχρεωση να κατσουν να μάθουν τι μαγειρέματα γινονται πίσω απο την πλατη τους. δεν ειμαστε ολοι νεοι, μορφωμένοι και με γνωσεις αρκετες για να εχουμ άμεση προσβαση στις πληροφορίες. προσπαθησε να σκεφτείς λίγο την ζωη ενος ανθρώπου που ότι ξερει ειναι αυτο που λεει η τηλεόραση και η λεξη ιντερνετ του ειναι αγνωστη. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορώ να κάνω αλλαγή ονόματος ηλεκτρονικά σε σπίτι που μόλις νοίκιασα ; Είναι σε Γ1 και μέσα από το site της ΔΕΗ με αφήνει να επιλέξω τα υπόλοιπα σταθερά προγράμματα (enter/online) 

Spoiler
20 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

εισαι λάθος. υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που πληρώνουν δεη και ειναι στα 60+ μη γνωρίζοντας καν την υπαρξη άλλων εταιριών ή τι σημαινει χρηματιστήριο ενέργειας ή αν ειναι πλεον ιδιωτική η δεη και απλα τους εσκασε ενας λογαριασμος x3 απο αυτο που πλήρωναν τα τελευταια 30 χρόνια. ουτε ηξεραν, ουτε ειχαν καμια υποχρεωση να κατσουν να μάθουν τι μαγειρέματα γινονται πίσω απο την πλατη τους. δεν ειμαστε ολοι νεοι, μορφωμένοι και με γνωσεις αρκετες για να εχουμ άμεση προσβαση στις πληροφορίες. προσπαθησε να σκεφτείς λίγο την ζωη ενος ανθρώπου που ότι ξερει ειναι αυτο που λεει η τηλεόραση και η λεξη ιντερνετ του ειναι αγνωστη. 

ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αντιδράσουν αν παίρνουν επιδόματα , μόνο το αν δεν έχουν λεφτά τους νοιάζει , αν έχουν , δε βαριέσαι θα "επιβιώσουμε"

• Like 3

1 ώρα πριν, johnnyf95 είπε

Μπορώ να κάνω αλλαγή ονόματος ηλεκτρονικά σε σπίτι που μόλις νοίκιασα ; Είναι σε Γ1 και μέσα από το site της ΔΕΗ με αφήνει να επιλέξω τα υπόλοιπα σταθερά προγράμματα (enter/online) 

Δοκίμασε.

Δεν θα χρειαστεί η ταυτότητα αυτού που είναι ΤΩΡΑ στο όνομα του?

Την έχεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάνω όταν οι ενδείξεις που βλέπω στο ρολόι είναι χαμηλότερες από αυτές που μου έβαλαν από μόνοι τους στην ΔΕΗ? ΠΧ ΜΕ ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμό μου γράφει κάτω κάτω στην σελιδα του ebill 51481 ημέρας και 24200 νύχτας για την 28/6 ενώ εγώ είδα στο ρολόι μου 51155 μέρας και 22658 νύχτας την 22/7. Άρα χαμηλότερες. Ειδικά στο νυχτερινό είναι τεράστια η διαφορά. Γιατί γίνεται αυτό? Θα διορθωθεί στον εκκαθαστικο? Θα μου βγει επιστροφή? 

Επεξ/σία από gtok34

4 ώρες πριν, gtok34 είπε

Τι κάνω όταν οι ενδείξεις που βλέπω στο ρολόι είναι χαμηλότερες από αυτές που μου έβαλαν από μόνοι τους στην ΔΕΗ? ΠΧ ΜΕ ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμό μου γράφει κάτω κάτω στην σελιδα του ebill 51481 ημέρας και 24200 νύχτας για την 28/6 ενώ εγώ είδα στο ρολόι μου 51155 μέρας και 22658 νύχτας την 22/7. Άρα χαμηλότερες. Ειδικά στο νυχτερινό είναι τεράστια η διαφορά. Γιατί γίνεται αυτό? Θα διορθωθεί τον εκκαθαστικο? Θα μου βγει επιστροφή? 

Όταν θα βγει ο εκκαθαριστικός θα μπουν οι σωστές μετρήσεις.. Αφού θα περασει και θα καταγράψει ο Δεδδηε.. 

5 ώρες πριν, gtok34 είπε

Ειδικά στο νυχτερινό είναι τεράστια η διαφορά. Γιατί γίνεται αυτό? Θα διορθωθεί στον εκκαθαστικο? Θα μου βγει επιστροφή? 

Υπολογίζουν με βάση κατανάλωση προηγούμενων ετών.

Θα γίνει συμψηφισμός.

https://www.pir.gr/blog/enanti-logariasmos-ilektrikou-reymatos/

8 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Όνομα θέλεις να αλλάξεις ή πρόγραμμα;

Για Γ1Ν συμβόλαιο κάνω μόνο σε κατάστημα; Γιατί στο e contract δεν έχει την επιλογή.

Επίσης συμβόλαιο κάνουμε τώρα από άλλο πάροχο, η 1 Αυγούστου για να μην έχουμε ποινές; Ενεργοποιείται άμεσα; 

9 hours ago, GREGORYMO said:

Δοκίμασε.

Δεν θα χρειαστεί η ταυτότητα αυτού που είναι ΤΩΡΑ στο όνομα του?

Την έχεις ?

Δεν την χρειάζεται. Θέλει αποδεικτικό σχέσης με το ακίνητο όμως. Άρα επισυνάπτει το ενοικιαστήριο και την δίκη του ταυτότητα 

58 minutes ago, xalibas said:

Για Γ1Ν συμβόλαιο κάνω μόνο σε κατάστημα; Γιατί στο e contract δεν έχει την επιλογή.

Επίσης συμβόλαιο κάνουμε τώρα από άλλο πάροχο, η 1 Αυγούστου για να μην έχουμε ποινές; Ενεργοποιείται άμεσα; 

Αυτό δεν ξέρω ποτέ άλλαξε. Πριν κανένα μήνα έκανα αλλαγή παρόχου από παροχή σε άλλο πάροχο προς την ΔΕΗ σε Γ1Ν μέσω e contract 

• Like 1

1 ώρα πριν, Doubt είπε

Όνομα θέλεις να αλλάξεις ή πρόγραμμα;

Όνομα θέλω να αλλάξω αλλά όπως είπε και ο φίλος δεν μου βγάζει το Γ1 στα διαθεσιμα στο e contract 

7 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε

Όνομα θέλω να αλλάξω αλλά όπως είπε και ο φίλος δεν μου βγάζει το Γ1 στα διαθεσιμα στο e contract 

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Τηλεφωνικα μου είπαν πριν 3 μέρες ότι θα το διορθώσουν...

Με τις καινούργιες τιμές στα τιμολόγια,εμείς που έχουμε πάρει το online με τις παλιές τιμές που ίσχυαν μέχρι το Δεκέμβριο,μένουμε ως έχουμε σωστά;Δεν κουναμε.Εχω και Κοτ β.

Καλησπέρα σας,

με πήραν τηλέφωνο απο την ηρων και ενημερώσαν οτι δεν θα υπάρχει ποια σταθερή κιλοβατώρα και ότι από Αύγουστο όλα θα γίνουν κυμαινόμενα αυτό ισχύει?

ευχαριστω.

7 λεπτά πριν, smovasilis είπε

Καλησπέρα σας,

με πήραν τηλέφωνο απο την ηρων και ενημερώσαν οτι δεν θα υπάρχει ποια σταθερή κιλοβατώρα και ότι από Αύγουστο όλα θα γίνουν κυμαινόμενα αυτό ισχύει?

ευχαριστω.

Στο site εχει χαμηλη τιμη δεν εχουν αλλαξει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...