Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
5 minutes ago, basilis_k6 said:

γιατι θυμαμαι γεναρη-φλεβάρη να εχει 2ετες ακομα?

Δεν είχε και το θυμάμαι από συγγενή μου που έκαναν λάθος ενεργοποίηση το Δεκέμβριο στο ακριβότερο, ενώ είχε κάνει αίτηση για το 2ετές με 0.096 το Νοέμβριο. Η ημερομηνία λήξης στο e-bill ήταν 12μήνες και 0.17 η kwh, ευτυχώς όμως με τηλεφώνημα το διόρθωσαν στο προηγούμενο πρόγραμμα.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ερώτηση: είμαι σε Volton και θέλω να γυρίσω σε κυμαινόμενο ΔΕΗ (Γ1 ή και νυχτερινό ίσως)

Έχω ενεργό συμβόλαιο (κυμαινόμενο) το οποίο προφανώς λήγει, 

πότε κάνω αλλαγή για να μην έχω πέναλτι αποχώρισης; Μετά τις 1/08 ή και πριν; Το συμβόλαιο ενεργοποιείται αμέσως;

Επίσης πως κάνω συμβόλαιο; Γιατί online έχει επιλογές μόνο τα σταθερά προγράμματα. Thanks!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έκαναν το ρεύμα λες και ψάχνουμε συμβόλαιο κινητής.

Σε λίγο περιμένω το Water Enter+ από την ΕΥΔΑΠ με δωρεάν τα πρώτα 50 λίτρα νερού και μετά κυμαινόμενη χρέωση ανά γουλιά.

Εναλλακτικά πιο οικονομικό βγαίνει το Water Σταθερό, αλλά εκεί σου στέλνουν νερό από λιμνάζοντα ύδατα (οπότε ο @korakios πρέπει να υπολογίσει και το κόστος του φίλτρου).

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 1
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Το έκαναν το ρεύμα λες και ψάχνουμε συμβόλαιο κινητής.

Σε λίγο περιμένω το Water Enter+ από την ΕΥΔΑΠ με δωρεάν τα πρώτα 50 λίτρα νερού και μετά κυμαινόμενη χρέωση ανά γουλιά.

Εναλλακτικά πιο οικονομικό βγαίνει το Water Σταθερό, αλλά εκεί σου στέλνουν νερό από λιμνάζοντα ύδατα (οπότε ο @korakios πρέπει να υπολογίσει και το κόστος του φίλτρου).

Αναμενόμενο ήταν.

Στο σταθερό τηλέφωνο γίνεται μάχη και site επί site αν θα 'κλεισεις' με 19€ η 21€ η 29€ και εσύ μιλάς για ρεύμα που οι τιμές είναι μεγαλύτερες?

Αυτά που όλα τα θεωρούμε δεδομένα και αναμενόμενα και τα καταπίνουμε αβέρτα δεν μπορώ να το καταλάβω όμως.

Μιλάμε για ένα αγαθό πρώτης ανάγκης.

Τελοσπαντων μεγάλη συζήτηση.

• Like 3

5 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Δηλαδή όσοι έχουν το online κ το enter είναι χαμένοι;

με τα 0,23 σίγουρα , με τα 0,18 λιγότερο , αν θες το σπας και ζεις το σασπένς , ότι προτιμάς

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1

Όσοι είναι Γ1 οικιακό τον ήπιαμε κλαρίνο. Από εδώ και πέρα τι κάνουμε όμως; Παραμένουμε στο Γ1 και ελπίζουμε για κάθε τρεις και λίγο να μας δίνουν power pass ή μπαίνουμε στο online με τα 0.24; 

1 λεπτό πριν, Ola150 είπε

Όσοι είναι Γ1 οικιακό τον ήπιαμε κλαρίνο. Από εδώ και πέρα τι κάνουμε όμως; Παραμένουμε στο Γ1 και ελπίζουμε για κάθε τρεις και λίγο να μας δίνουν power pass ή μπαίνουμε στο online με τα 0.24; 

Μαζί με την επιδότηση, το Γ1/Γ1Ν είναι στα 2/3 της τιμής του online, γιατί τον ήπιατε?

21 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

kWh 15X0,11067€/kWh 
kWh 64X0,09594€/kWh

Είσαι Γ1 ?

7 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Γιατί το λες αυτό ????

Κάνεις λάθος. 

Με την επιδότηση κατεβαίνει στα 0.15 η κιλοβατώρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...