Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 ώρες πριν, ant_ είπε

Για τα τετραγωνικα ορισμενοι δημοι οπως και ο "καταπληκτικος" που ειμαι σε χρεωνουν για πλασματικα τετραγωνικα με εναν συντελεστη

Οποτε  μπορει να εχεις σπιτι 80τμ αλλα αυτοι πλασματικα το κανουν 95πχ και σε χρεωνουν για 95 τετραγωνικα

Δεν ειναι θεμα λαθους που μπορεις να το διορθωσεις

Ποιός είναι αυτός ο δήμος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου έστειλε μόλις η ΔΕΗ sms ότι σε δύο μέρες λήγει ο λογαριασμός μου. Στον λογαριασμό έχω βάλει πάγια εντολή και πληρώνεται την τελευταία μέρα. Πρώτη φορά μου στέλνει μήνυμα. Άλλαξε κάτι ;

18 λεπτά πριν, A_panM είπε

Μου έστειλε μόλις η ΔΕΗ sms ότι σε δύο μέρες λήγει ο λογαριασμός μου. Στον λογαριασμό έχω βάλει πάγια εντολή και πληρώνεται την τελευταία μέρα. Πρώτη φορά μου στέλνει μήνυμα. Άλλαξε κάτι ;

μαλλον υπενθυμιστικο θα ειναι, για να φροντισεις να εχει χρηματα ο λογαριασμος σου για την εξοφληση.

18 λεπτά πριν, A_panM είπε

Καλημερα.. Για αναβασε εδω το μηνυμα... Μηπως ειναι μια νεα εφαρμογη για ολους τους πελατες.. Αυτο γινεται σε πολλους ιδιωτικους παροχους..

1 ώρα πριν, skiace είπε

καλημερα,

εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια e-selfmetering ;

πως καταχωρειτε ενδειξη ; γραφει στο ebill αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Μηπως χρειαζεται εγω να ενεργοποιησω κατι καπου ;

Στην αρχική σελίδα του ebill κάτω κάτω είναι, μάτια βγάζει:

image.png.843ab507ddf783be517deaf5dc067439.png

42 λεπτά πριν, A_panM είπε

Αυτό που ρωτάς έχει απαντηθεί πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες, ναι πλέον στέλνει σε όλους ειδοποίηση πριν την λήξη, ακόμα και σε αυτούς που έχουν ενεργοποιημένη πάγια εντολή.

1 ώρα πριν, skiace είπε

καλημερα,

εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια e-selfmetering ;

πως καταχωρειτε ενδειξη ; γραφει στο ebill αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Μηπως χρειαζεται εγω να ενεργοποιησω κατι καπου ;

Δουλεύει πολύ εύκολα. Το έχω χρησιμοποιήσει πάντα μέσω του e-bill αλλά δεν έχω εμπειρία με το ΔΕΔΗΕ. 

Βάζεις τις μετρήσεις σου και βγαίνει έναντι με πραγματικά όμως δεδομένα. Εκκαθαριστικός όταν μετρήσουν εκείνοι.

Η βλακεία είναι ότι τελευταία φορά ξέχασα, αν και η κατανάλωση που μου υπολογίσαν δε διεφερε ευτυχώς πολύ από την πραγματική.

• Like 1

37 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ατό που ρωτάς έχει απαντηθεί πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες, ναι πλέον στέλνει σε όλους ειδοποίηση πριν την λήξη, ακόμα και σε αυτούς που έχουν ενεργοποιημένη πάγια εντολή.

Η αλήθεια είναι ότι τις προσπέρασα τις τελευταίες σελίδας ..σε ευχαριστώ!

59 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα.. Για αναβασε εδω το μηνυμα... Μηπως ειναι μια νεα εφαρμογη για ολους τους πελατες.. Αυτο γινεται σε πολλους ιδιωτικους παροχους..

Spoiler

IMG_20220724_115250.jpg

47 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Στην αρχική σελίδα του ebill κάτω κάτω είναι, μάτια βγάζει:

image.png.843ab507ddf783be517deaf5dc067439.png

απο το να απαντας με αγενεια καλυτερα να μην απαντας καθολου. Δεν ειμαι τυφλος, σε εμενα δεν εμφανιζεται κατι τετοιο, ισως γιατι δεν εχει εκδοθει ακομη πρωτος λογαριασμος.

Αιντε Κυριακατικα ....

Μόλις τώρα, skiace είπε

απο το να απαντας με αγενεια καλυτερα να μην απαντας καθολου. Δεν ειμαι τυφλος, σε εμενα δεν εμφανιζεται κατι τετοιο, ισως γιατι δεν εχει εκδοθει ακομη πρωτος λογαριασμος.

Αιντε Κυριακατικα ....

Κάτι τρέχει με την αντίληψη σου αν πράγματι θεωρείς πως το "μάτια βγάζει" είναι αγένεια.

12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Κάτι τρέχει με την αντίληψη σου αν πράγματι θεωρείς πως το "μάτια βγάζει" είναι αγένεια.

φροντισε εσυ τους τροπους σου και τις εκφρασεις σου και η αντιληψη θα ειναι μια χαρα. Σε φορουμ με αγνωστους βρισκεσαι και οχι με τα φιλαρακια σου.

23 λεπτά πριν, skiace είπε

φροντισε εσυ τους τροπους σου και τις εκφρασεις σου και η αντιληψη θα ειναι μια χαρα. Σε φορουμ με αγνωστους βρισκεσαι και οχι με τα φιλαρακια σου.

Για να τελειώνουμε, έτσι είναι ο τρόπος μου και οι εκφράσεις μου, αν νομίζεις ότι παραβιάζω τους κανόνες τότε μπορείς να πατήσεις στο κουμπάκι report πάνω δεξιά.

Καλή συνέχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ποιός είναι αυτός ο δήμος?

Από ότι έχω καταλάβει, είναι πολλοί οι δήμοι που τα κάνουν αυτά. Εγώ έχω σπίτι 50 τμ, τα άλλαξαν μόνοι τους σε 129. Μετά από ένα χρόνο και φασαρίες, αποστολή* 30 φορές τα ίδια χαρτιά. Μου κάνανε τη χάρη και καλά λένε να μου τα διορθώσουν σε 97τμ, μέχρι να βρούνε τα σωστά τ.μ. Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό που μου έρχεται ακόμη 129 φαίνονται. Κοινώς άκρη δε βγάζεις.

Επεξ/σία από Gogo-36

10 λεπτά πριν, Gogo-36 είπε

Από ότι έχω καταλάβει, είναι πολλοί οι δήμοι που τα κάνουν αυτά. Εγώ έχω σπίτι 50 τμ, τα άλλαξαν μόνοι τους σε 129. Μετά από ένα χρόνο και φασαρίες, αποστολή* 30 φορές τα ίδια χαρτιά. Μου κάνανε τη χάρη και καλά λένε να μου τα διορθώσουν σε 97τμ, μέχρι να βρούνε τα σωστά τ.μ. Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό που μου έρχεται ακόμη 129 φαίνονται. Κοινώς άκρη δε βγάζεις.

δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είστε εκτός θέματος

• Thanks 1

54 λεπτά πριν, Gogo-36 είπε

Δεν πιάνεται' μόνο το σπίτι αλλά και οι αποθήκες πυλωτη γκαράζ κτλ

6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δεν πιάνεται' μόνο το σπίτι αλλά και οι αποθήκες πυλωτη γκαράζ κτλ

Όντως είμαστε εκτός θέματος, οπότε θα απαντήσω μόνο σε αυτό και δε θα δώσω συνέχεια. Δεν υπάρχουν τίποτα από τα παραπάνω. Ενοίκιο είναι ένα μικρό διαμέρισμα με μια πάρα πολύ μικρή βεράντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...