GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 23/7/2022 στις 9:09 ΠΜ, ant_ είπε Για τα τετραγωνικα ορισμενοι δημοι οπως και ο "καταπληκτικος" που ειμαι σε χρεωνουν για πλασματικα τετραγωνικα με εναν συντελεστη Οποτε μπορει να εχεις σπιτι 80τμ αλλα αυτοι πλασματικα το κανουν 95πχ και σε χρεωνουν για 95 τετραγωνικα Δεν ειναι θεμα λαθους που μπορεις να το διορθωσεις Ποιός είναι αυτός ο δήμος?
A_panM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μου έστειλε μόλις η ΔΕΗ sms ότι σε δύο μέρες λήγει ο λογαριασμός μου. Στον λογαριασμό έχω βάλει πάγια εντολή και πληρώνεται την τελευταία μέρα. Πρώτη φορά μου στέλνει μήνυμα. Άλλαξε κάτι ;
skiace Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 7:38 ΠΜ, A_panM είπε Μου έστειλε μόλις η ΔΕΗ sms ότι σε δύο μέρες λήγει ο λογαριασμός μου. Στον λογαριασμό έχω βάλει πάγια εντολή και πληρώνεται την τελευταία μέρα. Πρώτη φορά μου στέλνει μήνυμα. Άλλαξε κάτι ; μαλλον υπενθυμιστικο θα ειναι, για να φροντισεις να εχει χρηματα ο λογαριασμος σου για την εξοφληση.
takoulou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 7:38 ΠΜ, A_panM είπε Μου έστειλε μόλις η ΔΕΗ sms ότι σε δύο μέρες λήγει ο λογαριασμός μου. Στον λογαριασμό έχω βάλει πάγια εντολή και πληρώνεται την τελευταία μέρα. Πρώτη φορά μου στέλνει μήνυμα. Άλλαξε κάτι ; Καλημερα.. Για αναβασε εδω το μηνυμα... Μηπως ειναι μια νεα εφαρμογη για ολους τους πελατες.. Αυτο γινεται σε πολλους ιδιωτικους παροχους..
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 7:09 ΠΜ, skiace είπε καλημερα, εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια e-selfmetering ; πως καταχωρειτε ενδειξη ; γραφει στο ebill αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Μηπως χρειαζεται εγω να ενεργοποιησω κατι καπου ; Στην αρχική σελίδα του ebill κάτω κάτω είναι, μάτια βγάζει: Στις 24/7/2022 στις 7:38 ΠΜ, A_panM είπε Μου έστειλε μόλις η ΔΕΗ sms ότι σε δύο μέρες λήγει ο λογαριασμός μου. Στον λογαριασμό έχω βάλει πάγια εντολή και πληρώνεται την τελευταία μέρα. Πρώτη φορά μου στέλνει μήνυμα. Άλλαξε κάτι ; Αυτό που ρωτάς έχει απαντηθεί πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες, ναι πλέον στέλνει σε όλους ειδοποίηση πριν την λήξη, ακόμα και σε αυτούς που έχουν ενεργοποιημένη πάγια εντολή.
satsok2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 7:09 ΠΜ, skiace είπε καλημερα, εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια e-selfmetering ; πως καταχωρειτε ενδειξη ; γραφει στο ebill αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Μηπως χρειαζεται εγω να ενεργοποιησω κατι καπου ; Δουλεύει πολύ εύκολα. Το έχω χρησιμοποιήσει πάντα μέσω του e-bill αλλά δεν έχω εμπειρία με το ΔΕΔΗΕ. Βάζεις τις μετρήσεις σου και βγαίνει έναντι με πραγματικά όμως δεδομένα. Εκκαθαριστικός όταν μετρήσουν εκείνοι. Η βλακεία είναι ότι τελευταία φορά ξέχασα, αν και η κατανάλωση που μου υπολογίσαν δε διεφερε ευτυχώς πολύ από την πραγματική. 1
A_panM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 8:20 ΠΜ, Joshua21 είπε Ατό που ρωτάς έχει απαντηθεί πολλές φορές στις προηγούμενες σελίδες, ναι πλέον στέλνει σε όλους ειδοποίηση πριν την λήξη, ακόμα και σε αυτούς που έχουν ενεργοποιημένη πάγια εντολή. Η αλήθεια είναι ότι τις προσπέρασα τις τελευταίες σελίδας ..σε ευχαριστώ! Στις 24/7/2022 στις 7:58 ΠΜ, takoulou είπε Καλημερα.. Για αναβασε εδω το μηνυμα... Μηπως ειναι μια νεα εφαρμογη για ολους τους πελατες.. Αυτο γινεται σε πολλους ιδιωτικους παροχους.. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
skiace Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 8:20 ΠΜ, Joshua21 είπε Στην αρχική σελίδα του ebill κάτω κάτω είναι, μάτια βγάζει: απο το να απαντας με αγενεια καλυτερα να μην απαντας καθολου. Δεν ειμαι τυφλος, σε εμενα δεν εμφανιζεται κατι τετοιο, ισως γιατι δεν εχει εκδοθει ακομη πρωτος λογαριασμος. Αιντε Κυριακατικα ....
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 9:09 ΠΜ, skiace είπε απο το να απαντας με αγενεια καλυτερα να μην απαντας καθολου. Δεν ειμαι τυφλος, σε εμενα δεν εμφανιζεται κατι τετοιο, ισως γιατι δεν εχει εκδοθει ακομη πρωτος λογαριασμος. Αιντε Κυριακατικα .... Κάτι τρέχει με την αντίληψη σου αν πράγματι θεωρείς πως το "μάτια βγάζει" είναι αγένεια.
skiace Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 9:13 ΠΜ, Joshua21 είπε Κάτι τρέχει με την αντίληψη σου αν πράγματι θεωρείς πως το "μάτια βγάζει" είναι αγένεια. φροντισε εσυ τους τροπους σου και τις εκφρασεις σου και η αντιληψη θα ειναι μια χαρα. Σε φορουμ με αγνωστους βρισκεσαι και οχι με τα φιλαρακια σου.
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 9:27 ΠΜ, skiace είπε φροντισε εσυ τους τροπους σου και τις εκφρασεις σου και η αντιληψη θα ειναι μια χαρα. Σε φορουμ με αγνωστους βρισκεσαι και οχι με τα φιλαρακια σου. Για να τελειώνουμε, έτσι είναι ο τρόπος μου και οι εκφράσεις μου, αν νομίζεις ότι παραβιάζω τους κανόνες τότε μπορείς να πατήσεις στο κουμπάκι report πάνω δεξιά. Καλή συνέχεια.
Gogo-36 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2022 στις 7:38 ΠΜ, GREGORYMO είπε Ποιός είναι αυτός ο δήμος? Από ότι έχω καταλάβει, είναι πολλοί οι δήμοι που τα κάνουν αυτά. Εγώ έχω σπίτι 50 τμ, τα άλλαξαν μόνοι τους σε 129. Μετά από ένα χρόνο και φασαρίες, αποστολή* 30 φορές τα ίδια χαρτιά. Μου κάνανε τη χάρη και καλά λένε να μου τα διορθώσουν σε 97τμ, μέχρι να βρούνε τα σωστά τ.μ. Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό που μου έρχεται ακόμη 129 φαίνονται. Κοινώς άκρη δε βγάζεις. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από Gogo-36
korakios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 11:50 ΠΜ, Gogo-36 είπε Από ότι έχω καταλάβει, είναι πολλοί οι δήμοι που τα κάνουν αυτά. Εγώ έχω σπίτι 50 τμ, τα άλλαξαν μόνοι τους σε 129. Μετά από ένα χρόνο και φασαρίες, αποστολή* 30 φορές τα ίδια χαρτιά. Μου κάνανε τη χάρη και καλά λένε να μου τα διορθώσουν σε 97τμ, μέχρι να βρούνε τα σωστά τ.μ. Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό που μου έρχεται ακόμη 129 φαίνονται. Κοινώς άκρη δε βγάζεις. δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά είστε εκτός θέματος 1
GREGORYMO Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 11:50 ΠΜ, Gogo-36 είπε Από ότι έχω καταλάβει, είναι πολλοί οι δήμοι που τα κάνουν αυτά. Εγώ έχω σπίτι 50 τμ, τα άλλαξαν μόνοι τους σε 129. Μετά από ένα χρόνο και φασαρίες, αποστολή* 30 φορές τα ίδια χαρτιά. Μου κάνανε τη χάρη και καλά λένε να μου τα διορθώσουν σε 97τμ, μέχρι να βρούνε τα σωστά τ.μ. Εν τω μεταξύ στο λογαριασμό που μου έρχεται ακόμη 129 φαίνονται. Κοινώς άκρη δε βγάζεις. Δεν πιάνεται' μόνο το σπίτι αλλά και οι αποθήκες πυλωτη γκαράζ κτλ
Gogo-36 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Στις 24/7/2022 στις 12:46 ΜΜ, GREGORYMO είπε Δεν πιάνεται' μόνο το σπίτι αλλά και οι αποθήκες πυλωτη γκαράζ κτλ Όντως είμαστε εκτός θέματος, οπότε θα απαντήσω μόνο σε αυτό και δε θα δώσω συνέχεια. Δεν υπάρχουν τίποτα από τα παραπάνω. Ενοίκιο είναι ένα μικρό διαμέρισμα με μια πάρα πολύ μικρή βεράντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση