Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, demakhs είπε

Παροχή 2 συνταξιούχων, μικρό  σπιτάκι....ερ κοντισιον για θέρμανση...Κάλυμνος (νησί).

Είναι από ... πάντα στη ΔΕΗ.

Σκέφτομαι να τους μεταφέρω σε κάποιο πρόγραμμα, ένι ... αηντία?

Περιμένω να μου στείλουν κάνα λογαριασμο για  να δω καταναλώσεις κλπ, αλλά δεν είναι κ σίγουρο ότι θα τα...καταφέρουν.

Ψάχνεις για μπελάδες; άφησε τους εκεί που είναι, μήπως είναι η μόνη τέτοια περίπτωση;

Το ebill ξέρουν τι είναι; :P

(γιαγιά ξέρεις τι είναι το ebill?)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα! Αρχές Αυγούστου μετακομίζουμε σε νέο διαμέρισμα κ δεν ξέρω τι πρόγραμμα να επιλέξω.

Από οτι διαβάζω εδώ όλα είναι ρευστά κ προφανώς κανείς δεν ξέρει να πει με βεβαιότητα οπότε σκεφτόμουν να μπω στο Γ1Ν που δεν έχει χρονική δέσμευση και μόλις ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο να δω τι συμφέρει.

Καλά το σκέφτομαι ή λέω βλακείες? 😕

• Like 1

48 λεπτά πριν, ripclaw είπε

Αρχές Αυγούστου μετακομίζουμε σε νέο διαμέρισμα

Θα έχουν ανακοινωθεί οι νέες τιμές ως τότε, από 21/7 και μετά αναμένονται (καθυστέρησαν λόγω εξελίξεων με το ΦΑ)

1 ώρα πριν, ripclaw είπε

Καλησπέρα! Αρχές Αυγούστου μετακομίζουμε σε νέο διαμέρισμα κ δεν ξέρω τι πρόγραμμα να επιλέξω.

Από οτι διαβάζω εδώ όλα είναι ρευστά κ προφανώς κανείς δεν ξέρει να πει με βεβαιότητα οπότε σκεφτόμουν να μπω στο Γ1Ν που δεν έχει χρονική δέσμευση και μόλις ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο να δω τι συμφέρει.

Καλά το σκέφτομαι ή λέω βλακείες? 😕

Αν δεν εχει ξεκαθαρισει το τοπιο που ειναι πολυ πιθανο μια χαρα θα κανεις .Το αλλαζεις οποτε θελεις το Γ1

Σε αυτό που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι που λένε είναι ότι από τον άλλο μήνα ο καθένας θα μπορεί να αλλάζει παροχο κάθε μήνα. Αυτό προϋποθέτει καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ κάθε φορά ενώ τώρα γίνεται κάθε 4 μήνες. 

Δεν υπαρχει το απαιτούμενο προσωπικό ούτε για κάθε 4 μήνες και την καταμέτρηση την κάνει εργολάβος. 

Αν γίνει κάθε φορά καταμέτρηση με αλλαγη παροχου θα αυξηθεί το κόστος του εργολάβου. 

Το κόστος ξέρουμε ποιος θα το πληρώσει. 

• Like 1

Στις 15/7/2022 στις 5:37 ΜΜ, ekrepali είπε

Εξαρτάται αν έχεις μηνιαίο η διμηνιαίο λογαριασμό, αν έχεις ΚΟΤ ή όχι, αν έχεις myhomeonline η όχι.

Μηνιαίο λογαριασμό έχω δηλώσει στο ebill, σε Γ1 χωρίς ΚΟΤ

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε αυτό που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι που λένε είναι ότι από τον άλλο μήνα ο καθένας θα μπορεί να αλλάζει παροχο κάθε μήνα. Αυτό προϋποθέτει καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ κάθε φορά ενώ τώρα γίνεται κάθε 4 μήνες. 

δε χρειάζεται ο ΔΕΔΔΗΕ , η φωτό μετρητή  αρκεί για αλλαγή πάροχου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, korakios είπε

Οι φωτογραφίες θέλουν επιβεβαίωση με καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ ανά 4 μηνο. Αν έχει γίνει αλλαγή παροχου θα υπάρχει μπέρδεμα. 

Εξ άλλου πόσοι είναι ικανοί για φωτογραφίες, υπολογιστή κλπ; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Οι φωτογραφίες θέλουν επιβεβαίωση με καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ ανά 4 μηνο.

ναι οκ , άλλο ανέφερα

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε αυτό που θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι που λένε είναι ότι από τον άλλο μήνα ο καθένας θα μπορεί να αλλάζει παροχο κάθε μήνα. Αυτό προϋποθέτει καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ κάθε φορά

δηλαδή δεν προϋποθέτει

27 λεπτά πριν, korakios είπε

ουτε αυτο δεν χρειαστηκε στην περιπτωση μου.

την ημερα που ηρθε ο ΔΕΔΔΗΕ δεν καταφερε να μπει στην πολυκατοικια.

με πηρε τηλ. και του εστειλα τα νουμερα μονο με σμς (τα ειχα και σε φωτο αλλα δεν μου ζητησε).

αυτο εγινε και στα 2 διαμερισματα αρχες Ιουλιου, και στο συμβολαιο που εφευγα (ειχε κανει αιτηση αλλαγης ονοματος ο νεος ενοικιαστης) και στο καινουργιο σπιτι.

Μόλις τώρα, razkal είπε

ουτε αυτο δεν χρειαστηκε στην περιπτωση μου.

την ημερα που ηρθε ο ΔΕΔΔΗΕ δεν καταφερε να μπει στην πολυκατοικια.

με πηρε τηλ. και του εστειλα τα νουμερα μονο με σμς (τα ειχα και σε φωτο αλλα δεν μου ζητησε).

αυτο εγινε και στα 2 διαμερισματα αρχες Ιουλιου, και στο συμβολαιο που εφευγα (ειχε κανει αιτηση αλλαγης ονοματος ο νεος ενοικιαστης) και στο καινουργιο σπιτι.

κακώς ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ , δε χρειάζεται

4 λεπτά πριν, korakios είπε

κακώς ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ , δε χρειάζεται

στο νεο σπιτι αλλαζε και ο παροχος.

στο παλιο δεν ειχε βγει εκκαθαριστικος για μηνες, εδινα μονος μου τα νουμερα καθε μηνα στη ΔΕΗ.

Κάποια στιγμή ο ΔΕΔΔΗΕ θα περάσει. Αν οι ενδείξεις που έχουν δώσει οι χρήστες είναι ειλικρινείς δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αν όμως υπάρχει διαφορά τότε θα υπερισχύσει του ΔΕΔΔΗΕ. 

Τότε πως θα εξακριβωθεί σε ποιον παροχο έγινε το λάθος σκόπιμο ή κατά λάθος; 

Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Τότε πως θα εξακριβωθεί σε ποιον παροχο έγινε το λάθος σκόπιμο ή κατά λάθος; 

τι εννοείς ? Τις ενδείξεις τις δίνει ο χρήστης και αυτός έχει την ευθύνη , ο πάροχος δεν έχει σχέση

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο Γ1Ν και είμαι έτοιμος να αλλάξω μέσω ebill σε σταθερό my home online. Ξέρω ότι ειναι ρίσκο και αβεβαια τα πράγματα αλλά θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο για ένα εξάμηνο τουλάχιστον. 

Πιστεύω η τιμή στα κυμαινόμενα δεν θα πέφτει κάτω από 0,22 που είναι τώρα το online και επίσης δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα το προσφέρει η ΔΕΗ σε αυτήν την τιμή. Ίσως από εβδομάδα να αλλάξουν τις τιμές ή καταργήσουν τελείως τα σταθερά. 

Έχει κάποια λογική η σκέψη μου πιστεύετε;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...