Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, rounsmith είπε

Καλημέρα παιδιά ! Έχω το myhomeonline από Φεβρουάριου του 2022 και πληρώνετε με πάγια εντολή (που είναι προϋπόθεση του myhomeonline). Συνηθως η πάγια εντολή εξοφλείται από ότι είδα από το e-banking την μέρα λήξης του λογαριασμού. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι ο λογαριασμός μου λήγει σε δύο μέρες και πρέπει να τον πληρώσω (κανονικά θα πρέπει να μου τα τραβήξει από την πάγια εντολή ). Μπήκα στο ebill και βλέπω υπάρχει η πάγια εντολή. Αγνοοω το μήνυμα ? Η τους παίρνω τηλέφωνο?

51 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και μένα μου ήρθε το μήνυμα αυτό χτες, προφανώς πάει σε όλους χωρίς να ελεγθεί πρώτα αν είναι ενεργοποιημένη η πάγια εντολή.

44 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και εμένα ήρθε sms να πληρώσω. Λήγει 8-7.

Μάλιστα, είχα πληρώσει ΧΘΕΣ σε κατάστημα ΔΕΗ !!!!!!!

Να σας το υπενθυμίσουν ήθελαν βρε κουτά σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει, καλοκαίρι είναι ξεχνιέται ο κόσμος.☺️

50% των λογαριασμών πληρώνονται αφού λήξουν γιατί πολλοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Και που είστε ακόμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, grinder_ είπε

Να σας το υπενθυμίσουν ήθελαν βρε κουτά σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει, καλοκαίρι είναι ξεχνιέται ο κόσμος.☺️

50% των λογαριασμών πληρώνονται αφού λήξουν γιατί πολλοί δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Και που είστε ακόμα...

τι να ξεχάσουν;;;,αφού οι άνθρωποι έχουν καταχωρημένη κάρτα για πάγια εντολή,που σημαίνει αυτόματη πληρωμή,άρα δεν χρειάζεται καμία τέτοια ειδοποίηση, μάλλον το σύστημα τους τα έπαιξε,δεν είναι πρώτη φορά..

Καλά, στον προηγούμενο λογαριασμό κι εμένα κάτι παίχτηκε... δε "λειτούργησε" η πάγια εντολή. Μου 'ρθαν φυσικά στον επόμενο, τον οποίο επέλεξα να πληρώσω "χεράτα", μη μου βγάλουν και καμιά εντολή διακοπής :P

Στην 3η κόβομαι, το ξέρω... 

1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Εννοώ ότι το online μου λήγει μέσα 2023. Αλλά ναι η πλειοψηφία δεν θα βγάλει τον χειμώνα, ήδη από τώρα ζορίζονται να ανταποκριθούν σε αυτούς τους λογαριασμούς.

Μου έχει έρθει τέταρτος στην σειρά λογαριασμός έναντι και τσιμπημένος γιατί οι περσινές καταναλώσεις μου ηταν μεγάλες. Πότε στο διάολο θα εκδόσουν εκκαθαριστικό; Θα μου επιστραφεί η διαφορά απο την πραγματική κατανάλωση ή θα τα τσεπώσουν;

Θα επιστραφεί ότ(αν) εκδοθεί ο εκκαθαριστικός.

Εναλλακτικά μπορείς να δηλώσεις εσύ και στην ΔΕΗ (εκτός απο το ΔΕΔΗΕ) τις ενδείξεις του μετρητή σου, τουλάχιστον για να χρεώνεσαι όσο έχεις καταναλώσει.

1 ώρα πριν, fragma είπε

Μου έχει έρθει τέταρτος στην σειρά λογαριασμός έναντι και τσιμπημένος γιατί οι περσινές καταναλώσεις μου ηταν μεγάλες. Πότε στο διάολο θα εκδόσουν εκκαθαριστικό; Θα μου επιστραφεί η διαφορά απο την πραγματική κατανάλωση ή θα τα τσεπώσουν;

Εκκαθαριστικός θα εκδοθεί όταν έρθουν να πάρουν ενδείξεις, ή όταν δώσεις εσύ ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ.

Καλησπέρα, 

Έχω το παλιό MyHomeEnter με τα 0.105€/kwh και λήγει 30/11/22.

Αν όπως λέτε όλα τα συμβόλαια αυξηθούν κοντά στα 0.4 με 0.5 €/kwh από τον Αύγουστο, μήπως συμφέρει να μεταπηδησω από τώρα στο myhomeonline με τα 0.229€/kwh και να δεσμευτω για 1 χρόνο με αυτήν την τιμή ρισκαρωντας?

4 λεπτά πριν, skantsos είπε

Καλησπέρα, 

Έχω το παλιό MyHomeEnter με τα 0.105€/kwh και λήγει 30/11/22.

Αν όπως λέτε όλα τα συμβόλαια αυξηθούν κοντά στα 0.4 με 0.5 €/kwh από τον Αύγουστο, μήπως συμφέρει να μεταπηδησω από τώρα στο myhomeonline με τα 0.229€/kwh και να δεσμευτω για 1 χρόνο με αυτήν την τιμή ρισκαρωντας?

δεν υπάρχει απάντηση , θες χρονομηχανή

1 ώρα πριν, korakios είπε

δεν υπάρχει απάντηση , θες χρονομηχανή

Ποιο θα μπορούσε να ήταν δηλαδή ευνοϊκό σενάριο για τον φίλο ώστε να μην κάνει αυτό που σκέπτεται τώρα?

υπάρχει περίπτωση να μην ενεργοποίησουν το myhomeonline που αιτήθηκα?

η παροχή είναι καινούργια, ειμαι σε γ1 υπήρχε χρέος παλαιό ύψους 700 ευρώ από το παππού που πέθανε, κληρονόμησα το σπίτι και υπέγραψα ότι αποδέχομαι την οφειλή οταν εκανα αιτηση στη δεη αλλ δεν εχει εκδοθεί λογαριασμός ακόμη για να κανω διακανονισμό.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

3 λεπτά πριν, valadsk είπε

υπάρχει περίπτωση να μην ενεργοποίησουν το myhomeonline που αιτήθηκα?

ναι φυσικά , είναι γνωστό θέμα απο πέρυσι οτι πρέπει να ενεργοποιησεις μέσω ebill , μηνιαίο , πάγια εντολή , ηλεκτρονικά κτλ

αν δεν έχεις ebill ζήτα τους κωδικούς απο ΔΕΗ να κάνεις

Μόλις τώρα, korakios είπε

ναι φυσικά , είναι γνωστό θέμα απο πέρυσι οτι πρέπει να ενεργοποιησεις μέσω ebill , μηνιαίο , πάγια εντολή , ηλεκτρονικά κτλ

αν δεν έχεις ebill ζήτα τους κωδικούς απο ΔΕΗ να κάνεις

τα πάντα είχα έτσι και αλλιως, μηνιαίο, ebill και πάγια για να μην πληρώσω εγγύηση στο γ1. (δεν εχει βγει λογαριασμός)

απλά φοβάμαι μην δεν το ενεργοποιούν σε όσους έχουν παλαιότερες οφειλές, σε παλαιοτερο μηνυμα ειδα καπου οτι δεν εγκριθηκε αν θυμαμαι καλα

ειναι παρασκευή βράδυ και δεν εχουν ανακοινώσει τιποτα οι γελοίοι. τουλάχιστον για 1 χρόνο θα δίνω 0.18 την κιλοβατορα με κοτ β, βγαζω χειμώνα με 0.18.

4 λεπτά πριν, valadsk είπε

απλά φοβάμαι μην δεν το ενεργοποιούν σε όσους έχουν παλαιότερες οφειλές,

Αν μιλάμε για το ίδιο ΑΦΜ, θα σου βάλουν την παλιά οφειλή στο 1ο λογαριασμό.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...