Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαβάζω με ενδιαφέρον τόσες σελίδες για τη τιμή της KWh στα προγράμματα σας. Είμαι σε myHome Online N αλλά βλέπω πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές.

Screenshot_1.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

19 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Διαβάζω με ενδιαφέρον τόσες σελίδες για τη τιμή της KWh στα προγράμματα σας. Είμαι σε myHome Online N αλλά βλέπω πολύ πολύ χαμηλότερες τιμές.

Screenshot_1.png

Στo ebill  λογικα θα σου γραφει μεχρι ποτε ισχυει

19 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Στo ebill  λογικα θα σου γραφει μεχρι ποτε ισχυει

Σωστά ναι. 

Αναφορά σε κείμενο

Το προϊόν είναι ενεργό έως 26/10/2023

@bill_viperείσαι από τους τυχερούς που έχουν κλειδώσει τα παλιά on line και enter. Όταν εσύ έκλεισες το συγκεκριμένο on line εγώ ήμουν στην elpedison (μέχρι 2/2022) σε πρόγραμμα χωρίς ρήτρα και τελική τιμή Kw 0.065€ νύχτα και 0.073€ μέρα. 

Είναι θέμα timing όπως καταλαβαίνεις.... γιατί όταν μου ήρθε η επιστολή της elpedison και μου έλεγε εν ολίγης πάρε πόδι ή πας σε ρητροπρόγραμμα τότε τα on line και enter είχαν ανέβει στα 0,17-0,18€/Kw αντίστοιχα..... 

Αν είχα βρει την ομάδα νωρίτερα(αν είχα ασχοληθεί βασικά θα την έβρισκα) θα είχα κάνει από τον Νοέμβριο του 2021 που τελείωναν τα 2 χρόνια συμβολαίου στην elpedison το πρόγραμμα που έχεις και εσύ στην τιμή που το έχεις. :(

23 ώρες πριν, DeareN είπε

Όσοι τρέξαμε να πάρουμε το 0.18 της ημερας και το 0.13 της νυχτας δηλαδή τον ήπιαμε? Αν παραμείνει το 0.11 στα Γ1?

Κάτσε ήσυχα και μην ψαχνεσαι. αλλιώς κάνε την επανάσταση σου και βάλε Γ1 και από Σεπτέμβρη τα ξαναλέμε 

1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Σωστά ναι. 

Bill, έχω το ίδιο πρόγραμμα με ίδιες σχεδόν ημερομηνίες λήξης. Πολύ απλά δεν το κουνάς και δεν κανείς τίποτα. Φρόντισε να πληρώνεται στην ώρα του, και μην μπλέξεις με κανένα ΚΟΤ κτλ για να μην το χάσεις. Του χρόνου τοβ Σεπτέμβριο βλέπεις τι γίνεται στην αγορά και τότε πράττεις. 

Αυτή η τιμή (0,096) που τώρα μοιάζει όνειρο ήταν εκείνη την εποχή 30%-40%  πιο ακριβή από την τιμή που έδιναν οι εναλλακτικοί. Μέσα σε λίγους μήνες ανατράπηκαν τα πάντα. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο αβέβαιοι είναι και οι επόμενοι μήνες.

• Like 2

21 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Αυτή η τιμή (0,096) που τώρα μοιάζει όνειρο ήταν εκείνη την εποχή 30%-40%  πιο ακριβή από την τιμή που έδιναν οι εναλλακτικοί. Μέσα σε λίγους μήνες ανατράπηκαν τα πάντα. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο αβέβαιοι είναι και οι επόμενοι μήνες.

Συγκεκριμενα για το μελος bill_viper που εκανε συμβολαιο τον οκτωβρη του 21 η τιμη της μεγαβατωρας ηταν 202ευρω https://energypress.gr/news/sta-202-eyromwh-i-hondremporiki-timi-toy-reymatos-ton-oktovrio-pithanos-enas-neos-gyros οποτε συγκριτικα με τους υπολοιπους παροχους σιγουρα θα ηταν φθηνοτερη. Βεβαια ναι στην αρχη του προγραμματος και πριν την ενεργειακη κριση ειχε και παροχους που εδιναν 0.06/kwh 

26 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Συγκεκριμενα για το μελος bill_viper που εκανε συμβολαιο τον οκτωβρη του 21 η τιμη της μεγαβατωρας ηταν 202ευρω https://energypress.gr/news/sta-202-eyromwh-i-hondremporiki-timi-toy-reymatos-ton-oktovrio-pithanos-enas-neos-gyros οποτε συγκριτικα με τους υπολοιπους παροχους σιγουρα θα ηταν φθηνοτερη. Βεβαια ναι στην αρχη του προγραμματος και πριν την ενεργειακη κριση ειχε και παροχους που εδιναν 0.06/kwh 

Σεπτέμβριο του 2021 έφυγα από την watt+volt με τιμή κιλοβατώρας 0,058. Πήγα στην EFA με 0,077 ενώ είχα την επιλογή να κλείσω το 0,096 της ΔΕΗ αλλά τότε μου φάνηκε ακριβό. Και τώρα είμαι τελικά ΔΕΗ με 0,17 και λέω και ευχαριστώ. Η απόλυτη παράνοια.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι ακούγεται ότι η νέα τιμή κιλοβατώρας χωρίς την ρήτρα θα διαμορφωθεί στα 35-40 cents και περιμένουμε να δούμε τι επιδότηση θα δωθεί για μέχρι 300 kWh και τι για πάνω από 300... 

Επεξ/σία από tounion

7 ώρες πριν, tounion είπε

Κάτσε ήσυχα και μην ψαχνεσαι. αλλιώς κάνε την επανάσταση σου και βάλε Γ1 και από Σεπτέμβρη τα ξαναλέμε 

Κάθομαι και δε το κουνάω ρούπι, το Γ1 προβλέπεται απο Σεπτέμβρη να είναι ΓΑΜΑ ΕΝΑ

• Like 1

Στις 28/6/2022 στις 2:05 ΜΜ, Dimitris156 είπε

Μου ήρθε πρώτος εκκαθαριστικός myhome enter μετά από έναν έναντι και δεν έχει σε κανένα ούτε έκπτωση συνέπειας ούτε επιστροφή εγγύησης λόγω πάγιας εντολής. Είχα διαβάσει κάπου στο νήμα νομίζω ότι μπαίνουν στον πρώτο έναντι μετά τον εκκαθαριστικό, ισχύει αυτό και για τα δύο?

Με έκπτωση συνεπείας δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά για επιστροφή  εγγύησης λόγω ενεργής πάγιας εντολής αν δεν τους ενοχλήσεις μην περιμένεις. Επικοινώνησα μαζί τους την προηγούμενη εβδομάδα, αφού είχαν εκδοθεί δυο έναντι και ένας εκκαθαριστικός και σήμερα έλαβα το ακόλουθο mail.

Spoiler

deh.png.c3d0f5531a9f12bcc0203356cb0dfc3c.png

Λογικά θα γίνει συμψηφισμός στους επόμενους λογαριασμούς.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...