Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, paylidis είπε

μηπως αφορα καποιο διαστημα προτου το ενεργοποιησεις; γιατι ειχα και εγω 25 μερες ρητρα.

Όχι γιατί είχα ξαναπληρώσει την ρήτρα πριν γίνει αναλογικά η μετάβαση στο προγραμμα. Απλά είναι κλέφτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Seaside said:

Όχι γιατί είχα ξαναπληρώσει την ρήτρα πριν γίνει αναλογικά η μετάβαση στο προγραμμα. Απλά είναι κλέφτες.

Βάλε τον πλήρη λογαριασμό με σβησμένα τα προσωπικα στοιχεία μπορεί να είναι αναδρομική ρήτρα (η να μην ενεργοποιήθηκε άμεσα με την αλλαγή το προγραμμα )

Επεξ/σία από marmagia

4 λεπτά πριν, Seaside είπε

πολυ περιεργο, και εγω την ειχα πληρωσει στον εναντι και εμφανιστηκε και στον εκκαθαριστικο απλα μετα αφαιρουνται τα εναντι, το εχεις λαβει αυτο υποψιν ε;

• Like 2

21 λεπτά πριν, Seaside είπε

Απλά είναι κλέφτες.

Ή αυτό ή κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά στον λογαριασμό σου, εγώ θα στοιχημάτιζα στο τελευταίο.

• Like 2

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ή αυτό ή κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά στον λογαριασμό σου, εγώ θα στοιχημάτιζα στο τελευταίο.

Γράφει ρήτρα 21.30 ΟΛΑ τα υπόλοιπα δήμος,ΕΡΤ,δίκτυο κτλπ τα υπόλοιπα 40 ευρώ.

2 λεπτά πριν, Seaside είπε

Δεν μου λένε απολύτως τίποτα όλα αυτά.

Αν πράγματι υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις τότε δείξε μας τους τελευταίους σου λογαριασμούς (εννοείται σβήνοντας οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο) για να στο εξηγήσουμε.

Αν πάλι τα καταλαβαίνεις όλα και είσαι πεπεισμένος πως σε έκλεψαν τότε μην βάζεις τίποτα, επικοινώνησε απευθείας στη ΔΕΗ απαιτώντας να στα επιστρέψουν.

• Like 1

20 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Μιά βοήθεια από τους φίλους που είναι "ζεστοί".

Αν έχουμε ενεργοποιημένο το online και κάνουμε αίτημα για μετηρητή νυχτερινού επηρεάζει το υπάρχον πρόγραμμα (πχ θα χρειαστεί να γίνει νέο συμβόλαιο με ενδεχομένως νέες τιμές/περίοδο δέσμευσης) ή είναι κάτι ανεξάρτητο και μπορεί να λειτουργήσει στο υπάρχον πρόγραμμα χωρίς τροποποιήσεις συμβολαίων;

Είμαι σίγουρος οτι έχει ξαναναφερθεί κάτι σχετικό αλλά τώρα δεν το βρίσκω σε όλες αυτές τις σελίδες.

Επειδή κι εγώ έκανα αίτηση για νυχτερινό, επικοινώνησα μαζί τους με mail και με απάντησαν ότι ισχύουν οι τιμές που υπογράψαμε. 

Spoiler

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως η προσθήκη διπλού μετρητή (ημέρας - νύχτας) δεν επηρεάζει το συμβόλαιό σας και η τιμή νυχτερινού θα είναι αυτή που ίσχυε όταν υπογράψατε το συμβόλαιό σας. 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας. 

Με εκτίμηση, 
Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ 

Τομέας Τηλεφωνικής/Ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης

• Like 1

57 λεπτά πριν, Seaside είπε

ανέβασε λογαριασμό , δεν έχει νόημα περαιτέρω συζήτηση πάνω σε αυτό

• Like 1

Στις 10/6/2022 στις 11:14 ΠΜ, geodimis είπε

Κάνοντας διακοπή Home Online παλιού (υπογραφή μέσω econtract 30/11/2021) σε κατάστημα λόγω θανάτου του συμβαλόμενου με έβαλαν να αιτηθώ τη μη χρέωση ρήτρας αποχώρησης λόγω ανωτέρας βίας (θάνατος). Παρόλα αυτά εκδόθηκε τελικός με ποινή 40€.

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με ενημέρωσαν ότι θα εκδοθεί διορθωτικός με αποχρέωση. Παράλληλα έστειλα στο customer service και μου απάντησαν ότι προβλέπεται κανονικά ρήτρα αποχώρησης.

Έχει κανείς ιδέα για το τι προβλέπεται;

Υ.Γ: επειδή διέκοψα και άλλα συμβόλαια σε ισχύ, λόγω θανάτου (Cosmote, Wind κλπ) εννοείται δεν εφαρμόστηκε οποιοδήποτε πέναλτυ διακοπής.

Μετά από αίτημα της ΡΑΕ απάντησε εκεί η ΔΕΗ ότι: 

"Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος Myhome Online σε περίπτωση πρόωρης αποχώρισης από το πρόγραμμα υφίσταται ρήτρα, ανεξαρτήτως του λόγου της αποχώρισης.Συνεπώς εφόσον το πρόγραμμά σας αφορούσε 24μηνη σύμβαση και η λύση της σύμβασης έγινε νωρίτερα, ορθώς υπάρχει χρέωση ρήτρας αποχώρισης."

Δυστυχώς δεν υπάρχει ο όρος ανωτέρα βία στη σύμβαση του κ*** που υπογράψαμε για να πατήσω εκεί.

Βλέπω όμως ότι ούτε αναφορά σε ρήτρα αποχώρησης υπάρχει στο συμβόλαιο ούτε στον τότε τιμοκατάλογο. Λέτε να απορρίψω την απάντηση και να πατήσω στο παραπάνω;

16 λεπτά πριν, geodimis είπε

Βλέπω όμως ότι ούτε αναφορά σε ρήτρα αποχώρησης υπάρχει στο συμβόλαιο ούτε στον τότε τιμοκατάλογο. Λέτε να απορρίψω την απάντηση και να πατήσω στο παραπάνω;

ναι , δώσε

δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο ,άσχετο με το ρεύμα , που να βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις

Η παροχή χρησιμοποιείται ? Μήπως να το άφηνες όπως είναι ? Δε θυμάμαι αν είχες κλείσει με 0,10 ή 0,17

2 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , δώσε

δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο ,άσχετο με το ρεύμα , που να βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις

Η παροχή χρησιμοποιείται ? Μήπως να το άφηνες όπως είναι ? Δε θυμάμαι αν είχες κλείσει με 0,10 ή 0,17

Ήταν νοικιασμένο το σπίτι απο τον πατέρα μου (θανών) οπότε δεν του ανήκει. Ευχαρίστως να αφήσω απλήρωτο το 40άρι της ρήτρας αλλά φοβάμαι μην πάνε και κόψουν στο μέλλον άλλης ιδιόκτητης παροχής του που κρατάω απείραχτη (κλεισμένη και αυτή με 0,10).

2 λεπτά πριν, geodimis είπε

Ήταν νοικιασμένο το σπίτι απο τον πατέρα μου (θανών) οπότε δεν του ανήκει. Ευχαρίστως να αφήσω απλήρωτο το 40άρι της ρήτρας αλλά φοβάμαι μην πάνε και κόψουν στο μέλλον άλλης ιδιόκτητης παροχής του που κρατάω απείραχτη (κλεισμένη και αυτή με 0,10).

Να επανέλθεις και να ρωτήσεις ποιος οφείλει το 40ρι. Ονοματεπώνυμο.

Μήπως ξυπνήσουν (δεν το βλέπω)

5 λεπτά πριν, geodimis είπε

άλλο ΑΦΜ και εφόσον το νοίκιαζε ούτε τον ιδιοκτήτη βαραίνει , κάνε αρχικά αίτηση διακοπής , μετά θα πλήρωνα ότι αναλογεί χωρίς τη ρήτρα αποχώρησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε η διακοπή, στον τελικό χρεώνουν τη ρήτρα. Επειδή το σπίτι ήταν κλειστό 2 μήνες, χωρίς τη ρήτρα αποχώρησης θα έβγαινε πιστωτικός!

Το "Η σύμβαση λήγει..." άλλαξε προφανώς μετά τη διακοπή σε 02/06/2022.

image.png.61424a87c9ef53987c04f7fdf1fad38a.png

Επεξ/σία από geodimis

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...