Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, pananton είπε

έχω κάνει αίτημα για home online (περνάω και κάρτα για ενεργοποίηση πάγιας - όλα καλά)  και τελικά μου έρχεται λογαριασμός γ1ν ….

καπου είχε πάρει το μάτι μου και άλλες τέτοιες περιπτώσεις…

μνα αναφέρω πως στο ebill  από κάτω γράφει το home online με status υπό εξέταση! 

τι κάνουμε τώρα; τηλέφωνο προφανώς αλλά θα έχει καλή έκβαση το τηλεφώνημα; πρέπει να προσέξω κάτι ακόμα; 

Είχες ενεργοποιήσει και ηλεκτρονικό λογαριασμό, μηνιαίο λογαριασμό ή όχι;

Κάτω κάτω στο ebill υπάρχει link επικοινωνίας με το τμήμα ebill. Eκεί γράψε και ζήτα να ενεργοποιηθείς με παλιά ημερομηνία. Μέσω τηλεφώνου δε πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Βασικά για ποιο online μιλάμε, το 0.17 ή το 0.24; Αν είναι το 0.24, νομίζω καλύτερα σε συμφέρει τώρα το Γ1 με τις επιδοτήσεις. 😛

Επεξ/σία από ekrepali
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Είχες ενεργοποιήσει και ηλεκτρονικό λογαριασμό, μηνιαίο λογαριασμό ή όχι;

Κάτω κάτω στο ebill υπάρχει link επικοινωνίας με το τμήμα ebill. Eκεί γράψε και ζήτα να ενεργοποιηθείς με παλιά ημερομηνία. Μέσω τηλεφώνου δε πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Βασικά για ποιο online μιλάμε, το 0.17 ή το 0.24; Αν είναι το 0.24, νομίζω καλύτερα σε συμφέρει τώρα το Γ1 με τις επιδοτήσεις. 😛

αρχικά σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! έχω ενεργοποιήσει ηλεκτρονικό μηνιαίο λογαριασμό.

λοιπόν αυτό σκεφτόμουν και εγώ… στο 0.229 μέρας και 0.176 νύχτας home online είμαι κανονικά! αλλα μήπως να το άφηνα στο Γ1Ν;  βέβαια υποτίθεται ότι έφυγα από volterra λόγω αλλαγής σε πρόγραμμα με ρήτρα…

κοιτα να δεις που με το λάθος τους  μου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία σαν να μου λένε ξανασκέψου το!

Επεξ/σία από pananton

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, pananton είπε

κοιτα να δεις που με το λάθος τους  μου δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία σαν να μου λένε ξανασκέψου το!

Αν γράφει "υπό εξέταση" δεν είναι λάθος, απλά δεν έχει εγκριθεί ακόμα.

Έχει γραφτεί πάντως (αόριστα) πως η ΔΕΗ θα μειώσει τις τιμές στα σταθερά, αν λόγω επιδοτήσεων ή "μηχανισμού" γίνουν εντελώς ασύμφορα.

Πως, πού, πότε, πόσο, κανείς δεν ξέρει ακόμα.

Επεξ/σία από Doubt

Παιδια μου ηρθε ο πρωτος εκκαθαριστικος home enter και δεν βλεπω εκπτωση με χρεωσαν  0,18 και 0,13,να υποθεσω επειδη ο πατερας μου καθυστερησε την προηγουμενη πληρωμη του εναντι για 1 μερα;;

Για 430 kw μεσο ορο το μηνα,θεωρειτε ορθη την επιλογη του σταθερου προγραμματος; Εγω νομιζω σε σχεση με Γ1 με τις επιδοτησεις ειναι περιπου μια η αλλη, ή θα μου βγαινε ελαφρως πιο ακριβο το Γ1..

43 λεπτά πριν, energy52 είπε

Παιδια μου ηρθε ο πρωτος εκκαθαριστικος home enter και δεν βλεπω εκπτωση με χρεωσαν  0,18 και 0,13,να υποθεσω επειδη ο πατερας μου καθυστερησε την προηγουμενη πληρωμη του εναντι για 1 μερα;;

Για 430 kw μεσο ορο το μηνα,θεωρειτε ορθη την επιλογη του σταθερου προγραμματος; Εγω νομιζω σε σχεση με Γ1 με τις επιδοτησεις ειναι περιπου μια η αλλη, ή θα μου βγαινε ελαφρως πιο ακριβο το Γ1..

πλέον βγαίνει πιο φθηνό το Γ1 με τις επιδοτήσεις , πάντως δε θα βιαζόμουν να φύγω , θα περίμενα να δω το καλοκαίρι πως θα πάει , ειδικά Ιούλιο/Αύγουστο

• Like 1

1 ώρα πριν, korakios είπε

πλέον βγαίνει πιο φθηνό το Γ1 με τις επιδοτήσεις , πάντως δε θα βιαζόμουν να φύγω , θα περίμενα να δω το καλοκαίρι πως θα πάει , ειδικά Ιούλιο/Αύγουστο

Κατανοητό! Δεν θα το πω στον πατέρα μου (για την δικη του παροχη μιλαω) γιατι με ρωτα αν θα παρει τιποτα πισω απ τις επιδοτησεις..😃 Τι εννοεις να φυγω; μπορω απο enter να παω Γ1 πριν κλεισω χρονο;

37 λεπτά πριν, energy52 είπε

Τι εννοεις να φυγω; μπορω απο enter να παω Γ1 πριν κλεισω χρονο;

ναι , πληρώνοντας ρήτρα αποχώρησης ,έτσι κιαλλιώς είναι μικρό το ποσό μετά απο κάποιο διάστημα

• Like 1

Είναι κάποιος που του ζητήθηκαν εξτρα έγγραφα για ενεργοποίηση του προγράμματος ? 

Από 8 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία για  home online και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. 

Ενώ φαίνεται στην καρτέλα του E-bill με περασμένη την πάγια εντολή , γράφει ότι η ένταξη  για homeonline είναι ακόμα υπό εξέταση.

51 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Από 8 Απριλίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία για  home online και ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. 

Ενώ φαίνεται στην καρτέλα του E-bill με περασμένη την πάγια εντολή , γράφει ότι η ένταξη  για homeonline είναι ακόμα υπό εξέταση.

Από 8/4 είναι πολύς καιρός. Πάρε τηλέφωνο να δεις γιατί αργεί, ή στείλε στην εξυπηρέτηση email.

4 ώρες πριν, Doubt είπε

Από 8/4 είναι πολύς καιρός. Πάρε τηλέφωνο να δεις γιατί αργεί, ή στείλε στην εξυπηρέτηση email.

Κάνει ζέστη έξω κ βαριεται ο τύπος απο δεδδηε να ερθει να μετρησει. Αν δεν παρεις να φωναξεις κ απειλησεις δεν ερχονται και δυστυχως η εναρξη σου θα ειναι απο τη στιγμή που θα ερθουν για τη μετρηση. Το καταλαβα κ εγω με το σκληρό τρόπο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μου βγήκε ο πρώτος λογαριασμός my home online. Έναντι και σύμφωνα με την ένδειξη που καταχώρησα εγώ πριν δέκα μέρες μέσω ebill. Με δέχτηκαν με τις τιμές έως 10/4 τελικά και μετά από πολύ πρήξιμο εκ μέρους μου τελικά τέλος καλό όλα καλά. Αλλά μου έχουν χρεωσει ένα μέρος από τις kwh με 0.11 και το μεγαλύτερο μέρος με 0.17..(όχι πως με χάλασε...) ..έχω νυκτερινό και δεν το ξέρω?...

Επεξ/σία από SpirtouLisS

31 λεπτά πριν, SpirtouLisS είπε

Παιδιά μου βγήκε ο πρώτος λογαριασμός my home online. Έναντι και σύμφωνα με την ένδειξη που καταχώρησα εγώ πριν δέκα μέρες μέσω ebill. Με δέχτηκαν με τις τιμές έως 10/4 τελικά και μετά από πολύ πρήξιμο εκ μέρους μου τελικά τέλος καλό όλα καλά. Αλλά μου έχουν χρεωσει ένα μέρος από τις kwh με 0.11 και το μεγαλύτερο μέρος με 0.17..(όχι πως με χάλασε...) ..έχω νυκτερινό και δεν το ξέρω?...

όχι. η χρέωση με 0.11 που βλέπεις είναι από το Γ1 που ήσουν πριν την αλλαγή...

37 λεπτά πριν, totomis είπε

όχι. η χρέωση με 0.11 που βλέπεις είναι από το Γ1 που ήσουν πριν την αλλαγή...

Έτσι ακριβώς που τα λες είναι τώρα που τα βλέπω καλύτερα....για πέντε kwh που έχουν υπαχθει στο Γ1 με χρέωσαν 1.23 ευρώ ρήτρα αναπροσαρμογής...!!!

10 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Κάνει ζέστη έξω κ βαριεται ο τύπος απο δεδδηε να ερθει να μετρησει. Αν δεν παρεις να φωναξεις κ απειλησεις δεν ερχονται και δυστυχως η εναρξη σου θα ειναι απο τη στιγμή που θα ερθουν για τη μετρηση. Το καταλαβα κ εγω με το σκληρό τρόπο...

Θα έχουν μαζευτεί πολλές "μετρήσεις" φαίνεται.

Για να πάω εγώ από άλλο πάροχο στο on-line ΔΕΗ, έπρεπε να έρθουν 2 φορές. Μια για την αλλαγή παρόχου και μια για την ενεργοποίηση του online. Πιθανόν να γίνεται και κάποια ιεράρχηση, γιατί υπάρχουν οι περιοδικές μετρήσεις, συνδέσεις, αποσυνδέσεις, επανασυνδέσεις κ.ο.κ. και η αλλαγή προγράμματος θα είναι χαμηλά στη λίστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...