Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρανα ρωτήσω μιλάνε στα δικαστήρια για τη ρήτρα αναπροσαρμογής για το ρεύμα...για για τη ρήτρα στο φυσικό αέριο θα γίνει τίποτα έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή...?

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, tselotrelo είπε

Καλησπέρανα ρωτήσω μιλάνε στα δικαστήρια για τη ρήτρα αναπροσαρμογής για το ρεύμα...για για τη ρήτρα στο φυσικό αέριο θα γίνει τίποτα έχουν καμία σχέση αυτή τη στιγμή...?

Ευχαριστώ

Τώρα έχουμε καλοκαίρι έχει κρυφτεί το πρόβλημα του φυσικού αερίου κάτω απο το χάλι. Από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Πάντως υπάρχει ειδικό θέμα για το φυσικό αέριο πιο κάτω. 

5 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Τώρα έχουμε καλοκαίρι έχει κρυφτεί το πρόβλημα του φυσικού αερίου κάτω απο το χάλι. Από Σεπτέμβρη βλέπουμε. Πάντως υπάρχει ειδικό θέμα για το φυσικό αέριο πιο κάτω. 

Ευχαριστώ

Σε 20+ περίπου μερούλες θα έχω λογικά συνδεθεί με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ. Για σπίτι που θα έχει 0 κατανάλωση μιας και έχουμε δρόμο για να ξεκινήσουν εργασίες, να βάλω Γ1Ν ή home online - enter 

Αν βάλεις Ονλάιν, σιγουρεύεις (από τώρα) ότι δεν θ' ανέβει οι τιμή του.

Επίσης σιγουρεύεις ότι θα πληρώνεις παραπάνω αν τελικά "μετά το πλαφόν στα κυμαινόμενα" ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ την τιμή του (για νέα συμβόλαια - ΕΚΤΟΣ κι αν,,,κάνουν μειώσεις, λολ, στα ήδη υπάρχοντα).

Αν δεν θα έχεις ρεύμα μέσα στους καύσωνες, δεν βιάζεσαι να βάλεις Ονλάιν. Το σκέφτεσαι προς τέλος φθινοπώρου, αν θα έχεις αυξημένη κατανάλωση τον χειμώνα.

Αν το σπίτι ΘΑ ΕΙΝΑΙ περασμένο στην φορολογική του '22 ως κύρια κατοικία (και δηλωμένη και την παροχή), βάζεις Γ1 και βλέπεις πώς θα πάει με αναπροσαρμογή, επιδοτήσεις, πλαφόν, κομήτες, μικρά πράσινα ανθρωπάκια (και μεγάλα πράσινα άλογα).

Καλησπέρα...
Η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού ηταν χτες 2/6

ξέχασα  όμως να μεταφέρω χρήματα στον λογαριασμό για να τραβήξει η πάγια εντολή από τη κάρτα

τι κάνω τώρα

αν βάλω τα χρήματα θα τα τραβήξει η η πάγια εντολή ?

η να πληρώσω λογαρισμό με τον κωδικό RF?

5 ώρες πριν, antykaps είπε

Καλησπέρα...
Η ημερομηνία λήξης του λογαριασμού ηταν χτες 2/6

ξέχασα  όμως να μεταφέρω χρήματα στον λογαριασμό για να τραβήξει η πάγια εντολή από τη κάρτα

τι κάνω τώρα

αν βάλω τα χρήματα θα τα τραβήξει η η πάγια εντολή ?

η να πληρώσω λογαρισμό με τον κωδικό RF?

Μου συνεβει εμενα στον προ προηγουμενο που ειχα παγια εντολη μεχρι 200 ευρω και ο λογαριασμος ηταν 234 και δεν πληρωθηκε. protergia. πηρα τηλ και μου ειπαν οτι αφου δεν πληρωθηκε εγκαιρα θα χασω την εκπτωση που εδιναν για αυτον τον λογαριαμο. Αυτο εγινε Παρασκευη 3 μερες μετα την ληξη. Δευτερα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι εκδοθηκε ο νεος λογαριασμος και πως πρεπει να τον πληρωσω αμεσα ολον λογω ανεξοφλητου. Το εκανα, και δεν εχασα καθολου την εκπτωση. 

αρα πληρωσε αμεσα με RF και 99% θα εισαι οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/6/2022 στις 10:26 ΜΜ, geodimis είπε

Ε ναι έκλεισα ραντεβού να τελειώνουμε, έπρεπε να το κάνω από την πρώτη μέρα!

Καλησπερα... Τελικα τι εκανες; Πηγες;

Ακουστηκε και αυτο παντως για τους πελατες της ΔΕΗ ...

https://www.typosthes.gr/oikonomia/281867_lysi-gia-ta-stathera-timologia-me-dei-poso-tha-plironoyn-apo-ioylio

Επεξ/σία από takoulou

Από 24/05 μου έχει επιβεβαιώσει η ΔΕΔΔΗΕ ότι έχει πάρει μετρήσεις για τον εκαθαριστικό λογαρισμό. (μου τις έχει δώσει και σήμερα μου έστειλε και γραπτό μήνυμα ότι όντως έχει στείλει τις μετρήσεις στον πάροχο)

Η ΔΕΗ μέχρι και την Παρασκευή δεν έβλεπε τις μετρήσεις και σήμερα κάνουν αναβάθμιση στο σύστημα...

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να καταφέρω την ΔΕΗ να μου εκδώσει τον εκαθαριστικό? 

Στις 1/6/2022 στις 11:20 ΠΜ, korakios είπε

0,205€/kw<150kw/μήνα και 0,16€/kw 150kw έως 300kw , 0,10 για >300kw/μήνα , 0,215€/kw για ΚΟΤ

Καλημέρα! μια ερώτηση

Η επιδότηση υπολογίζεται κλιμακωτά;

ή αν είμαστε κοντά στα όρια πρέπει να προσέξουμε να μην περάσουμε το ταβάνι των 150 (ή 300) kw;;;

29 λεπτά πριν, jins είπε

Καλημέρα! μια ερώτηση

Η επιδότηση υπολογίζεται κλιμακωτά;

ή αν είμαστε κοντά στα όρια πρέπει να προσέξουμε να μην περάσουμε το ταβάνι των 150 (ή 300) kw;;;

δε χάνεται αν υπερβείς (αν εννοείς αυτό)

6 ώρες πριν, korakios είπε

δε χάνεται αν υπερβείς (αν εννοείς αυτό)

Εννοώ πχ για κατανάλωση 200ΚW/μήνα θα υπολογιστει ως 0,16*200  ή  150*0,205+50*0,16   ;;;

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω κάνει αίτημα για home online (περνάω και κάρτα για ενεργοποίηση πάγιας - όλα καλά)  και τελικά μου έρχεται λογαριασμός γ1ν ….

καπου είχε πάρει το μάτι μου και άλλες τέτοιες περιπτώσεις…

μνα αναφέρω πως στο ebill  από κάτω γράφει το home online με status υπό εξέταση! 

τι κάνουμε τώρα; τηλέφωνο προφανώς αλλά θα έχει καλή έκβαση το τηλεφώνημα; πρέπει να προσέξω κάτι ακόμα; 

Επεξ/σία από pananton

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...