Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια παιδιά,έχω χελώνα από την ΔΕΗ αλλά από μέσα έχει αφαιρεθεί ο μετρητής,το ακίνητο ήταν κλειστό περίπου 10 χρόνια.τι χρειάζεται για να μπει μετρητής ξανά και να γίνει επανασύνδεση?

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kioo είπε

Μια βοήθεια παιδιά,έχω χελώνα από την ΔΕΗ αλλά από μέσα έχει αφαιρεθεί ο μετρητής,το ακίνητο ήταν κλειστό περίπου 10 χρόνια.τι χρειάζεται για να μπει μετρητής ξανά και να γίνει επανασύνδεση?

Διαδικασία από την αρχή!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/3/2023 στις 11:57 ΠΜ, MariosX είπε

Καλημέρα παιδιά, 

Ποια προγράμματα και πάροχοι συμφέρουν αυτή την περίοδο; 

Είδα λίγο τα προγράμματα της ΔΕΗ: 

- Γ1/Γ1Ν

- Home Online

- myHomeEnter

Επίσης βάση του excel φύλου είδα πως η protergia συμφερει

Απλά δεν ξέρω πως θα κινηθώ, μένω μόνος μου και η κατανάλωση είναι:  1 a/c, 1 λάπτοπ, 1 τηλεόραση, ηχεία, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, σπάνια μαγείρεμα 

Μπορεί να προτείνει κάποιος κάτι; 

Elpedison η πιο οικονομική, 0,11€/ kWh (Απριλίου) χωρίς παγια το μήνα.. Στην ΔΕΗ είναι 0,15€/kWh +3,5€ πάγιο/μήνα.

Επεξ/σία από Raylan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kioo είπε

Αίτηση στον Δεδδηε.. Να μπει νέος μετρητής.. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Raylan είπε

Elpedison η πιο οικονομική, 0,11€/ kWh (Απριλίου) χωρίς παγια το μήνα.. Στην ΔΕΗ είναι 0,15€/kWh +3,5€ πάγιο/μήνα.

Και 0,089 με 5€ πάγιο, το Φυσικό Αέριο. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, motoboots είπε

Και 0,089 με 5€ πάγιο, το Φυσικό Αέριο. 

Νόμιζα ότι γράφαμε μόνο για κατανάλωση ρεύματος :P

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, ήγγικεν η ώρα που πέρασε ο χρόνος και μπήκα αυτόματα στο myHomeOpen μετά από το Enter+ που μας πήγε σχετικά καλά (έχουμε μεγάλη κατανάλωση γενικά), οπότε η ερώτηση είναι, μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο (μιλάω για εντός ΔΕΗ πάλι) ή κάθομαι σε αυτό -αναγκαστικά και μη- να δω πώς πάει ως κυμαινόμενο;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Raylan είπε

Για καταναλωση ρευματος μιλαει ο φιλος.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, StandardTen είπε

Καλησπέρα παίδες, ήγγικεν η ώρα που πέρασε ο χρόνος και μπήκα αυτόματα στο myHomeOpen μετά από το Enter+ που μας πήγε σχετικά καλά (έχουμε μεγάλη κατανάλωση γενικά), οπότε η ερώτηση είναι, μπορώ να πάω σε κάτι καλύτερο (μιλάω για εντός ΔΕΗ πάλι) ή κάθομαι σε αυτό -αναγκαστικά και μη- να δω πώς πάει ως κυμαινόμενο;

Ευχαριστώ πολύ.

Το οπεν είναι ελαφρώς καλύτερο απο το Γ1 στις μεγάλες καταναλώσεις, επίσης σου δίνει και επιπλέον έκπτωση 2% αν ενεργοποιήσεις παγια εντολή. 

Τα σταθερά μην τα κοιτάς καθόλου, είναι πανάκριβα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, Raylan said:

Η εταιρεία Φυσικό αέριο πουλάει ΚΑΙ ρεύμα :P

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είναι νέος στο Γ1, εκπροθεσμη εξόφληση λογαριασμού προσθέτει τόκους υπερημερίας τπτ τέτοιο;;

Επίσης υπάρχει κάποιο κίνητρο να πληρώνει κάποιος νωρίτερα λογαριασμό δλδ κάποια έκπτωση;

Τέλος είναι προτιμότερο να έρχεται μηνιαίος λογαριασμός ή δίμηνο+ δίμηνο;;

Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

καλησπερα 

εχει τελειωσει το home enter+ και ειμαι πλεον στο open ,

ξερει κανεις αν μπορω να φυγω σε αλλο παροχο οποτε θελω; η εχει κ αυτο καποια ποινη αποχωρησης;

δεν εχω υπογραψει κατι η συμφωνησει απλα μετα τη ληξη του home με πηγε στο open αυτοματα.

ευχαριστω

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Kyrriakos είπε

καλησπερα 

εχει τελειωσει το home enter+ και ειμαι πλεον στο open ,

ξερει κανεις αν μπορω να φυγω σε αλλο παροχο οποτε θελω; η εχει κ αυτο καποια ποινη αποχωρησης;

δεν εχω υπογραψει κατι η συμφωνησει απλα μετα τη ληξη του home με πηγε στο open αυτοματα.

ευχαριστω

Μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις, χωρίς ποινή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikosbt είπε

καλύτερο απο Γ1/open για καταναλώσεις <500kw/μήνα (edit έχει και 2% έκπτωση με πάγια)

μπήκε και στο excel

μετά το 12μηνο πάει σε open και έξτρα χρέωση greenpass

επίσης δεν είναι για ΚΟΤ

edit2 κλασσική άχρηστη ΔΕΗ , στους ειδικούς όρους λέει δεν είναι για ΚΟΤ , στον τιμοκατάλογο λέει οτι είναι και για ΚΟΤ

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...