Προς το περιεχόμενο

sony vegas pro redering lag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα  χρησιμοποιώ το πρόγραμμα sony vegas pro 14 για να κάνω redering τα βίντεο μου στο you tube δοκίμασα πολλές ρυθμίσεις από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube τα οποία διόρθωσαν μεν, άλλα λίγο το πρόβλημα με το το lag. γνωριζει κάποιος να μου προτείνει ρυθμίσεις ώστε να εξαλείψω το θέμα με το lag,  το pc μου είναι 8 πύρινο με 8 giga ράμ win10x 64 και η κάμερα μου είναι yi4k xiaomi και η memory cart της είναι micro sd 64 gig u-3 ευχαριστω.

Δημοσ.

Πρώτα εξήγησε τι εννοείς με το lag. Αναφέρεστε σε καθυστέρηση στον ήχο ή σε κάτι άλλο;  Με τι serrings εξάγεις; Αν το βγάλεις σε άλλο mp4 720p κάνει το ίδιο; 

Δώσε και ένα link από καποιο βίντεο για να το δούμε ακριβώς. 

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, takossss said:

καλησπέρα  χρησιμοποιώ το πρόγραμμα sony vegas pro 14 για να κάνω redering τα βίντεο μου στο you tube δοκίμασα πολλές ρυθμίσεις από διάφορα βίντεο που είδα στο youtube τα οποία διόρθωσαν μεν, άλλα λίγο το πρόβλημα με το το lag. γνωριζει κάποιος να μου προτείνει ρυθμίσεις ώστε να εξαλείψω το θέμα με το lag,  το pc μου είναι 8 πύρινο με 8 giga ράμ win10x 64 και η κάμερα μου είναι yi4k xiaomi και η memory cart της είναι micro sd 64 gig u-3 ευχαριστω.

Μήπως τραβάς σε 4K Ultra? Αν όχι, σε τι frame rate τραβάς; Το project στο Vegas σε τι frame rate είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...