Προς το περιεχόμενο

Από 4790k σε 3800x

@ngelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, leros2004 είπε

γ) Όσο παίζεις πάτα ctrl shift o και παρατήρησε το usage gpu & cpu. Αν η gpu παίζει κάτω απο 90%  (χλωμό το κόβω σε τέτοια ανάλυση που παίζεις) , χάνεις σε max  frames. 

Έπαιξα Assassins Odyssey και παρατηρούσα την GPU έχοντας ανοιχτή στη δεύτερη οθόνη τη Διαχείριση Εργασιών. Ήταν 60-70% και σε κάποιες στιγμές πήγαινε μέχρι 87-89% .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/7/2020 στις 10:46 ΠΜ, @ngelos είπε

Αξίζει αναβάθμιση από 4790k σε 3800x ή να περιμένω κι άλλο; Θα δω διαφορά σε games και επεξεργασία βίντεο ή θα είναι τόση που δεν αξίζει τα χρήματα και τη ταλαιπωρία;
Επίσης η κάρτα γραφικών μου (5700 XT) θα αποδίδει καλύτερα;

Παίζω σε ultrawide 3440x1440 .

Καταρχάς σε gaming δεν θα δείς διαφορά σε αυτην την ανάλυση.

Στα υπόλοιπα, για να ρωτάς, εγώ καταλαβαίνω οτι σε καλύπτει ο 4790k απλά σε τρώει η τσέπη σου. Τώρα έχεις φάει τον γαίδαρο, περίμενε λίγους μήνες για ryzen 4th gen. Δεν είναι και κανά σαπάκι ο 4790 να πω οτι δεν παλεύεται. 

• Like 3

Στις 30/7/2020 στις 6:35 ΜΜ, @ngelos είπε

Έπαιξα Assassins Odyssey και παρατηρούσα την GPU έχοντας ανοιχτή στη δεύτερη οθόνη τη Διαχείριση Εργασιών. Ήταν 60-70% και σε κάποιες στιγμές πήγαινε μέχρι 87-89% .

Από τις λίγες περιπτώσεις που συμφωνώ με τον αποπάνω μου 😋

Αντέχει ακόμα ο 4790Κ και έχεις και καλές μνήμες από ότι βλέπω. Ασχολήσου με το RAM tuning να πάρεις ακόμα κάμποση ισχύ και αναβάθμιση κάνεις όταν βγουν οι 4xxx Ryzen ή οι Rocket Lake

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...