Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.

Ετοιμαζω τελη Σεπτεμβριου  να βγει στον αερα μια α startup που ετοιμαζω εδω και δυο χρονια.Το προβλημα που εχω συαντησει ειναι οτι ο ιδιος ο λογιστης μου ειπε οτι σε καμια περιπτωση δεν συμφαιρει να κανω την εταιρεια Ελλαδα(μιλαμε οτι το 80% θα ειναι υπερ κρατους) και το ψαχνω που και εχω ενημερωθει για Κυπρο,Αγγλια,Βουλγαρια..Η αλλη επιλογη ειναι να βαλω συναιτερο ο οποιος να εχει ηδη ΟΑΕΕ και να μην τον νοιαζει οτι θα ανεβει φορολογικη κλιμακα..Αυτο το απεκλεισα καθως θεωρω οτι θα ειναι αρκετα κερδοφορα παρολες τις δυσκολες στιγμες που διανυουμε..Η εωτηση ειναι η εξης.Εχει καποιος απο εσας εδρα εξωτερικο για online  επιχειρηση παροχης υπηρεσιων?η αν εχετε καποιον γνωστο μπορειτε να μου στειλετε στοιχεια επικοινωνιας για μια γρηγορη ανταλλαγη αποψεων?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Να ρωτησεις και άλλον λογιστη.

Οι startup συνηθως δεν ειναι κερδοφόρες τα πρωτα  χρόνια. Αν η αγορα σου ειναι η Ελλαδα ανοιξε ΙΚΕ στην Ελλαδα και όταν θα αρχιζεις να εχεις σοβαρα κερδη το βλέπεις.
By the way συμμετειχα σε εταιριες του εξωτερικου (Κυπρο- αγγλια), δεν ειναι ολα οπως στα παρουσιαζουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έτσι όπως έχουν πέσει οι εισφορές, δεν συμφέρει. Όταν αρχίσεις να έχεις κέρδη των 20-30k ετησίως τοτε το ξανασκέφτεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...