Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω νέο σύστημα αλλά δε θέλω να κάνω φορμάτ και νέα εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που έχω.
Θέλω να ρωτήσω ποια θα είναι η συμπεριφορά των windows 10 αν απλά βάλω τον σκληρό σε νέο σύστημα καθώς θ' αλλάξω σίγουρα μητρική, επεξεργαστή και μνήμες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα ο κανόνας λέει πως νέο σύστημα θέλει και φρέσκια εγκατάσταση. Προσωπικά χρειάστηκα νέα εγκατάσταση  καθώς η υπάρχουσα έβγαλε πολλά θέματα όταν άλλαξα PC αλλά έχω δει και συστήματα που τα αναγνώρισε όλα τα νέα κομμάτια το λειτουργικό και έπαιξε καλά. Δοκίμασε το και αν δεις κολλήματα, μπλε οθόνες κτλ προχώρα σε format αλλιώς πορεύεσαι κανονικά. 

Επεξ/σία από iazriel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τη στιγμη που θα αλλαξεις μητρικη, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, δεν το γλιτωνεις αδερφε μου φοβαμαι. Η πιο απλη λυση

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

Γινεται

1. Εχεις σε ετοιμοτητα ολους τους drivers (σε φακελος του C:\  ) για τη νεα μητρικη καρτα γραφικων κλπ.

2. Κανεις απεγκατασταση τους παλιους drivers, χωρις να κανεις restart. Μπες και στο device manager και σβησε drivers για ο,τι δεν θα υπαρχει μετα την αναβαθμιση. Δεν κανεις restart.

3. Κανεις shutdown και προχωρας στην αναβαθμιση. Μετα περνας νεους drivers κλπ.

Το εχω κανει και δουλευει μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά το μόνο πρόβλημα είναι η μητρική, σωστά; Γιατί επεξεργαστή αλλάζουμε και δεν υπάρχει θέμα, όπως και μνήμες.
Κάρτα γραφικών κλπ. θα έχω τα ίδια. 

Μόλις τώρα, duffyduck είπε

1. Εχεις σε ετοιμοτητα ολους τους drivers (σε φακελος του C:\  ) για τη νεα μητρικη καρτα γραφικων κλπ.

Λίγο μπερδεύτηκα. Πως βρίσκω τους drivers της μητρικής; Μετά το format θα περάσει μόνο του φαντάζομαι τους drivers της καινούριας...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Διαβασε για το sysprep στα Windows και χρησιμοποιησε το. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...