Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα νοικιάζω ένα σπίτι και κλείνω 4 χρόνια τον Σεπτέμβριο .το συμβόλαιο που είχαμε κάνει ήταν για 2 χρόνια. Τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχουμε κάνει άλλο  συμβόλαιο αλλά ανανεώσαμε το συμβόλαιο μέσω taxisnet. Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορεί ο ιδιοκτήτης να έρθει να μου πει οποιαδήποτε στιγμή ότι θέλει αύξηση μισθώματος η ακόμα και να με βάλει προθεσμία ώστε να φύγω. 

Επεξ/σία από lafkostas
Δημοσ.

Λογικά ναι, μπορεί. Δεν ξέρω αν για αύξηση είσαι καλυμμένος από το taxisnet, αλλά πιθανόν να τροποποιείται. Πάντως έχεις κάποιο χρόνο, δε μπορεί να σε βγάλει από τη μια μέρα στην άλλη.

Δημοσ.

Παρόμοια ερώτηση. Τον Νοέμβριο λήγει το ενοικιαστήριο, έκανα μια πρωτη επαφή με την ιδιοκτήτρια για ανανέωση και μ λέει άμα θες το κάνουμε άμα θες δεν κάνουμε τίποτε και συνεχίζουμε ως έχουμε, τυπικό είναι το θέμα. Τι ισχύει γνωρίζει κανένας; αν μετά τον Νοέμβριο δεν υπογράψουμε καινούργιο δλδ, είμαι κάπως καλυμμένος; 

Δημοσ.

Τα συμβόλαια είναι 3ετιας (στο taxis είναι μόνο μια αναγγελία για φορολογικούς λόγους) εάν έχει λήξει η 3ετια και δεν υπάρχει επίσημη ανανέωση (δηλαδή νέο συμβόλαιο) μπορείς να αποδέσμευσεις το ακίνητο χωρίς καμία υποχρέωση προς τον ιδιοκτήτη αλλά και ο ιδιοκτήτης να σου ζητήσει αν φύγεις (σε εύλογο χρόνο συνήθως 2 μήνες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...