Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας.

το ερωτημα μου ειναι απλο και ειναι αυτο του τιτλου.
ποια απο τις 3 καρτες γραφικων να παρω;;;
βασικα δεν θα ρωτουσα καν και θα επερνα την 5500xt επειδη ειναι ποιο καινουρια τεχνολογια.

απλα επειδη η μητρικη καρτα μου ειναι η x470 taichi ultimate kai δεν εχει pci4 και σε προηγουμενη ερωτηση μου οι αποψεις ηταν διαφορετικες οσον αφορα τα 8 η τα 16 lanes σκεφτηκα να ξανα ρωτησω μηπως μετα απο καιρο μεσο update κτλ εχουν διορθωθει τα πραγματα και λειτουργει κανονικα.

αν οχι μετα αναγκαστηκα να παρω rx580 η rx590 αλλα παντα της sapphire.

ποια απο τις 3 ειναι καλυτερη;;;;budget 200 με 250 ευρω το πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καηκα λιγο με τα pci4 και τα lanes αλλα μεταξυ των τριων 5500xt.βεβαια οπως ειπε ο φιλος παραπανω η καλυτερη επιλογη 1660 super σε αυτα τα χρηματα

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.

1)Να φανταστω αυτή που μου δείξατε είναι λίγο κατώτερη από 1660ti και καλύτερη από τις 3 που προανέφερα;

2)εχεi σημασία που το μόνιτορ μου ειναι freesync; αν πάρω nvidia μήπως πρέπει να έχω gsync; θα έχω πρόβλημα;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, blackm76 είπε

1)Να φανταστω αυτή που μου δείξατε είναι λίγο κατώτερη από 1660ti και καλύτερη από τις 3 που προανέφερα;

2)εχεi σημασία που το μόνιτορ μου ειναι freesync; αν πάρω nvidia μήπως πρέπει να έχω gsync; θα έχω πρόβλημα;

Bρε τσίμπα την (απο Multicopter)  πριν ανέβει πάλι η τιμή της .... 

Με Displayport θα έχεις και freesync με Nvidia... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Bρε τσίμπα την (απο Multicopter)  πριν ανέβει πάλι η τιμή της .... 

Με Displayport θα έχεις και freesync με Nvidia... 

φιλε μου να σου πω την αληθεια εχω εδω και περιπου 6 μηνες περιμενω κατι λεφτα απο καπου.
ακομα δεν τα εχω παρει.μολις τα παρω θα παρω και καρτα γραφικων και οθονη.αλλα μεχρι τοτε δεν μπορω να κανω κατι και αν ανεβει η τιμη της την πατησα ...😕

σε σχεση με την 1660ti ειναι χειροτερη και σε σχεση με την rx590 καλυτερη;;;να σου πω την αληθεια μονο τα 6gb με ανησυχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι είπε ο leros2004 απλά τσίμπα την 1660 super στα 215ευρω και θα με θυμηθείς

ειναι σχεδόν σαν την 1660ti και την 590 την πατάει 

για 215 ευρω αυτη η καρτα καινουργια τωρα ειναι οτι καλυτερο msi υλοποιηση 1660 super αθορυβη , με μικρη καταναλωση και απαιτησεις , τερας για 1080p gaming και nvidia αρα μην μου πεις για drivers κτλπ...

for around 215eur its a steal που θα λεγαν και οι ξενοι youtubers🤣😝

Επεξ/σία από Panagiotis321
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Panagiotis321 είπε

Οτι είπε ο leros2004 απλά τσίμπα την 1660 super στα 215ευρω και θα με θυμηθείς

ειναι σχεδόν σαν την 1660ti και την 590 την πατάει 

για 215 ευρω αυτη η καρτα καινουργια τωρα ειναι οτι καλυτερο msi υλοποιηση 1660 super αθορυβη , με μικρη καταναλωση και απαιτησεις , τερας για 1080p gaming και nvidia αρα μην μου πεις για drivers κτλπ...

for around 215eur its a steal που θα λεγαν και οι ξενοι youtubers🤣😝

ναι φιλε μου καταλαβα τι λες.
απο επιδώσεις super
απο τιμη super
απο καταναλωση super
και αφου οπως λετε υποστηριζει freesync δεν θα μου λειπει τιποτα.....αυτο ειναι σιγουρο ομως;;;για το freesync εννοω.

πωωωωω με ψησατε αγρια.
εγω τον τελευταιο καιρο ειχα στο νου μου τις καρτες της amd γιατι εχω και Ryzen 2700x και ειπα να ειναι απο την ιδια εταιρεια.
επισεις σκεφτομουν να πειραματιστω και για ryzentosh και οι καρτες τις amd υποστηριζονται.
αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.

αν εξαιρεσεις το ryzentosh σε ολα τα αλλα η καρτα ειναι αυτο που θελω.με εναν ενδοιασμό παντα για το freesync και για αυτο ξανα ρωτησα.
πωωωω με ψησατε αγρια ...την θελω......χαχαχαχ

Δημοσ.

Τα 6 gb που σε απασχολουν δεν θα επρεπε...παρακολουθησε ενα βιντεο με τις δυο καρτες και θα δεις πως για τις αναλυσεις που προοριζονται δεν παιρνουν να 4 με max 4.8 gb vram.. Τα 6 gb ειναι υπεραρκετα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackm76 είπε

και αφου οπως λετε υποστηριζει freesync δεν θα μου λειπει τιποτα.....αυτο ειναι σιγουρο ομως;;;για το freesync εννοω.

Αν η οθόνη σου έχει displayport, τότε θα έχει freesync και με nvidia. Αν έχει μόνο HDMI, τότε δε θα έχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σας άκουσα και μόλις παρήγγειλα την κάρτα γραφικών που μου προτείνατε παραπάνω. Την msi 1660 super ventus xs oc και την περιμένω πως και πως.. 😁

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρέλαβα την msi 1660 super ventus xs oc.

Φαίνεται πάρα πολύ ωραία και ποιοτική.

Πείτε μου τώρα παρακαλώ αν μπορείτε ποιο είναι το καλύτερο vfm μόνιτορ που μπορώ να αγοράσω για αυτή την κάρτα γραφικών;

Δημοσ.
Στις 18/9/2020 στις 10:21 ΜΜ, blackm76 είπε

Παιδιά μόλις παρέλαβα την msi 1660 super ventus xs oc.

Φαίνεται πάρα πολύ ωραία και ποιοτική.

Πείτε μου τώρα παρακαλώ αν μπορείτε ποιο είναι το καλύτερο vfm μόνιτορ που μπορώ να αγοράσω για αυτή την κάρτα γραφικών;

https://www.skroutz.gr/s/20690192/AOC-24G2U5.html?from=account_favorites

https://www.skroutz.gr/s/20176486/AOC-24G2U.html?from=account_favorites

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, AzaZyL είπε

φιλε μου απο αυτες που εδειξες μου αρεσε πολυ αυτη

https://www.skroutz.gr/s/20690276/AOC-27G2U5.html?from=account_favorites#shops

απλα ο μονος μου ενδοιασμός ειναι οτι ειναι 27 ιντσες στα 1080p.αυτo δεν ειναι απο μονο του προβλημα;;;
δηλαδη θεωρητικά δεν θα φαινονται ολα λιγο ποιο μεγαλα στην οθονη;;;;οικονιδια παραδειγμα ;;;
με λιγα λογια η αναλογια μεγεθους με αναλυσης θα ειναι οκ η πρεπει υποχρεωτικά το 1080p να ειναι στις 24 ιντσες;;;

Επεξ/σία από blackm76
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/7/2020 στις 12:28 ΠΜ, malakudi είπε

Αν η οθόνη σου έχει displayport, τότε θα έχει freesync και με nvidia. Αν έχει μόνο HDMI, τότε δε θα έχει.

η οθονη εχει μονο hdmi.
αν βαλω το καλωδιο displayport στην μια πλευρα της καρτας γραφικων δηλαδη και στην αλλη βαλω ανταπτορακι για να κουμπωσει στο hdmi της οθονης δεν θα εχω παλι freesync;;;

επισεις ειναι τοσο σημαντικο το freesync για το gaming;;;χωρις αυτο τα παιχνιδια δεν παιζονται οπως πρεπει;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...