darkpsyelf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα. γνωριζει κανεις ποια εταιρια ειναι η πιο γρηγορη οσον αφορα την εγκατασταση καινουριας γραμμης ιντερνετ? Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από darkpsyelf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Όπως είπε και ο φίλος ο ΟΤΕ εκτός αν μένεις σε περιοχή που εξυπηρετεί η inalan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, darkpsyelf είπε καλησπερα. γνωριζει κανεις ποια εταιρια ειναι η πιο γρηγορη οσον αφορα την εγκατασταση καινουριας γραμμης ιντερνετ? Εγω απο οσες εχω δοκιμασει ΟΤΕ ανευ συγκρισης.Δυστυχως εκανα το λαθος και πηγα Νova απλα απαραδεκτη.....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, christakos07 είπε ΟΤΕ Εκτός αν μένεις Πειραιά. Δύο μήνες για μια μεταφορά γραμμής. 6 μήνες για το fiber ( που τελικά δε μπήκε ) . Γενικά δες ποιος έχει το δίκτυο στη περιοχη σου. Εγώ πήγα Vodafone και ηρεμησα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από liakos356 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, liakos356 είπε Εκτός αν μένεις Πειραιά. Δύο μήνες για μια μεταφορά γραμμής. 6 μήνες για το fiber ( που τελικά δε μπήκε ) . Γενικά δες ποιος έχει το δίκτυο στη περιοχη σου. Εγώ πήγα Vodafone και ηρεμησα. Ναι οκ, συμφωνώ. Απλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ο ΟΤΕ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 23 λεπτά πριν, liakos356 είπε Εκτός αν μένεις Πειραιά. Δύο μήνες για μια μεταφορά γραμμής. 6 μήνες για το fiber ( που τελικά δε μπήκε ) . Γενικά δες ποιος έχει το δίκτυο στη περιοχη σου. Εγώ πήγα Vodafone και ηρεμησα. δεν ισχυει αυτο , ακομα και η καμπίνα της vf να ναι η παράδοση της γραμμής έως το χ.κ/εισαγωγη θα γίνει απο τον ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos356 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, aGka8l είπε δεν ισχυει αυτο , ακομα και η καμπίνα της vf να ναι η παράδοση της γραμμής έως το χ.κ/εισαγωγη θα γίνει απο τον ΟΤΕ Όντως στην πλειονότητα των περιπτώσεων, πιο γρήγορος είναι ο ΟΤΕ. Αλλα τα δικά μου κεντρικά τεχνικά γραφεία είναι διαλυμένα και υπέρχειλισμενα που δεν μπορούσαν να διαχειριστουν ένα απλό αίτημα. Επίσης, μη φανταστείτε ότι η Vodafone ήταν διαστημική στη ταχύτητα εκπλήρωσης του αιτήματος. Απλά τήρησε το τυπικό χρονοδιάγραμμα των 2 εβδομάδων Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από liakos356 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHN ONLY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 17 ώρες πριν, Dannie είπε Εγω απο οσες εχω δοκιμασει ΟΤΕ ανευ συγκρισης.Δυστυχως εκανα το λαθος και πηγα Νova απλα απαραδεκτη.....! Σε ποια περιοχη και τι προβλημα υπηρχε; Ρωταω μιας και σκεφτομαι το 24αρι τους με προπληρωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μενω κεντρο λιγη αποσταση απο τα κεντρικα του ΟΤΕ Πατησιων και με την κοσμοτε ειχα σε 24αρα γραμμη 18.Στην νοβα εχω 13(για μηνες δεν ειχε ουτε VDSL).Χρεωνεσαι το τηλεφωνο και την αναμονη και σε ορισμενες υπηρεσιες (που στην κοσμοτε ειναι τσαμπα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα