dimakisk Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Εν αντιθέσει με ό,τι γνωρίζαμε ως τώρα, η Ubisoft πήρε την απόφαση να μην αυξήσει τις τιμές των τίτλων της σε PS5 και Xbox Series X. Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ανακοινώθηκαν οι διάφορες εκδόσεις του NBA 2K21, άπαντες παρατήρησαν ότι αυτές για τις next-gen πλατφόρμες ήταν “τσιμπημένες” κατά 10 δολάρια, ξεκινώντας από τα 70 αντί για τα 60. Με βάση αυτό αλλά και με τα όσα βγήκαν προς τα έξω εκείνες τις μέρες, οι περισσότεροι υπέθεσαν πως τα παιχνίδια των PS5 και Xbox Series Χ είναι κατά 10 δολάρια (ή ευρώ, στα μέρη μας) ακριβότερα σε σχέση με εκείνα των PS4 και Xbox One. Η Ubisoft όμως έρχεται να ανατρέψει τη συγκεκριμένη θεωρία, ανακοινώνοντας διά στόματος Yves Guillemot, διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, πως τα Watch Dogs Legion και Assassin’s Creed Valhalla θα έχουν την ίδια τιμή και στις τέσσερις κονσόλες. Βέβαια ο ισχυρός άνδρας της Ubisoft δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει αύξηση στην τιμή των next-gen εκδόσεων των τίτλων της εταιρείας του εν καιρώ, αφού περιορίστηκε να δεσμευτεί μόνο για την επερχόμενη εορταστική περίοδο: Σε ό,τι αφορά τους τίτλους των Χριστουγέννων, το πλάνο μας είναι να κυκλοφορήσουν στην ίδια τιμή με την προηγούμενη γενιά συστημάτων. Σε αυτό εστιάζουμε για την ώρα και τα παιχνίδια αυτά θα διατεθούν στα 60 δολάρια. Θυμίζουμε ότι η γαλλική εταιρεία έχει ανακοινώσει μεταξύ άλλων για το 2021 τo Far Cry 6 ενώ περιμένουμε και τα Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine, Beyond Good & Evil 2, Gods & Monsters και Skull & Bones -με το τελευταίο να έχει ξεκινήσει ουσιαστικά και πάλι από το μηδέν. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Panahspasquale Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Σε ευχαριστουμε ubi που κανεις την καρδια σου πετρα και μας "χαριζεις" τα παιχνιδια σου στα 60€ .....λες και μας κανεις χαρη 4
G.TH. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Στα dlc και τις ειδικές εκδόσεις θα υπάρχει αλλαγή στην τιμή οεο; Κατά τα άλλα θετικό νέο, έστω και αν αφορά το κοντινό μέλλον μονάχα.
GeoPap89 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, Panahspasquale είπε Σε ευχαριστουμε ubi που κανεις την καρδια σου πετρα και μας "χαριζεις" τα παιχνιδια σου στα 60€ .....λες και μας κανεις χαρη Στην ουσία μας κάνει χάρη... Τουλάχιστον ετσι μου φαίνεται εμένα. Βέβαια παντα υπάρχουν συμφέροντα απλα στη προκειμένη περίπτωση υπάρχει και απο τις 2 πλευρές. 2
KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Στις τιμες πηρε θεση. ομως για τις τελευταιες μεγαλες αποκαλυψεις για το σοβαρο προβλημα σεξουαλικης παρενοχλησης που ταλανιζει την εταιρεια του, κανει την παπια μεχρι τωρα. 1
_filippos_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Έτσι ξεκίνησε και με το Division 2, στα 60€ η βασική έκδοση. Βέβαια κατάστρεψαν τον τίτλο σε τέτοιο βαθμό που ο περισσότερος κόσμος το εγκατέλειψε και είτε επέστρεψε στο Division 1 ή πήγε αλλού (πχ Apex όπως εγώ). Αποτέλεσμα... πριν λίγο καιρό έβρισκες την βασική έκδοση Division 2 στο xbox market στα 8,90€ Δεν είναι να της εμπιστευτείς τα χρήματά σου. 1
Looter Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Αν δεν ανεβεί η τιμή πως θα νιώσει ο πελάτης premium και ξεχωριστός σε σχέση με την πλεμπα που δεν αγόρασε νέα κονσόλα; Πιστεύω θα το ξανασκεφτούν! 😂🤗😆 2
flox Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Γιατί δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο uplay σε ps4 και βγάζει όλο service currently unavailable θα μας πει;
michael92 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 11 ώρες πριν, KilliK είπε Στις τιμες πηρε θεση. ομως για τις τελευταιες μεγαλες αποκαλυψεις για το σοβαρο προβλημα σεξουαλικης παρενοχλησης που ταλανιζει την εταιρεια του, κανει την παπια μεχρι τωρα. Κατά 90% πρόκειται για SJW takeover. Κατά 10% μιλάμε για πραγματικές παρενοχλήσεις. 1 1
Railyy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό το 60 που λένε όλοι. Εγώ στο Playstation Store 70 τα βλέπω όλα τα new games εδώ και χρόνια Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Railyy 1
Baslas91 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευτυχως που εμπιστεύομαι τη συγκεκριμένη εταιρία και δεν είναι απο αυτες που παρουσιάζει παιχνίδι στα σκαριά με γραφικά στο θεό και το retail είναι για γέλια... Όποτε λογικά και στις τιμές θα μείνει στα 60€... Δέσμευση! Γελάω... Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Baslas91
VonLoutsos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 19 hours ago, Railyy said: Δεν ξέρω απο που προκύπτει αυτό το 60 που λένε όλοι. Εγώ στο Playstation Store 70 τα βλέπω όλα τα new games εδώ και χρόνια 59.99 USD. Οπότε μάλλον αναφέρονται στο States Of A επομένως σε εμάς στα 69.99Ε Fixed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα