Προς το περιεχόμενο

Dual Athlon 64?

Arxagellos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia exw mia aporia.Exw ton aderfo mou pou douleuei to 3d studio max kai psaxnetai na allaksei to pc tou kai na akoumpisei ena kalo paketo gia kati polu kalo.Anarwtiomoun an uparxoun mobos pou na shkwnoun 2 Athlon 64.Pisteuete oti aksizei (an uparxei tetoia mobo) na paei se diplo Athlon 64 h na paei se diplo p4?

Δημοσ.

Paei se diplo Opteron , kai teleiwnei me thn mia.

Dual Athlon 64 den exw dei ( kai apo oti thymamai den exei vgei )

Den exei wrimasei toso h platforma.

Ta chips akoma vriskontai se peiramatiko stadio ( ta epomena pou tha vgoun )

Δημοσ.

Οι Athlon 64 είναι σχεδιασμένοι για single processing. Αν θές dual, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο billpeppas πάς σε Opteron. Για το αν αξίζει τώρα...

Αν μιλάμε για 3D Studio Max τότε...εν μέρει ναι..Λέω εν μέρει διότι δεν εκμεταλλεύεται πλήρως τους 2 επεξεργαστές το 3D S Max. Θα σου δώσει ένα 30% παραπάνω βέβαια σε ταχύτητα rendering και θα μπορείς να κάνεις πολλά tasks ταχυτόχρονα χωρίς να κολλάει το PC αλλά όμως να ξέρεις οτι 100% παραπάνω απόδοση σε 3D S Max με τίποτα. 100% έχω δεί μόνο σε DivX Encoding που μου χτυπάει 55fps με την καλύτερη δυνατή ποιότητα (therefore slowest rendering). Οάντς δεν είναι αγορά που θα πάει χαμένη, αφού με το hyperthreating της Intel, γνώμη μου είναι οτι όλο και περισσότερα games και apps θα γίνουν optimized σε τεχνολογίες multi-processing.

Δημοσ.

Είναι multiprocessor , αλλά μπορεί ( λέει η AMD ) να αφήσει μόνο έναν "δίαυλο" HyperTransport στο σύντομο μέλλον.

( για αυτό το πιθανότατα ! )

[ Αν και δεν πιστεύω πως θα "καταργήσει" ποτέ την δυνατότητα αυτή στους FX ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...