Προς το περιεχόμενο

Casio G-Shock GBD-800UC-3ER @ Amazon DE 67.58€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Orfeus είπε

Τελος πλεον.Δεν προλαβα :(

Δωσε 110 ευρω και παρε το Amazfit T-REX

https://www.skroutz.gr/s/22642427/Xiaomi-Amazfit-T-Rex-Rock-Black.html

12 Military grade certifications

Προσωπικα το θεωρώ κλασεις καλύτερο

Amazfit-T-rex-2.jpg?resize=1000,776&ssl=

Αληθεια ειχα παντα την απορία γιατι ειναι καποιος διατεθημενος να πληρώσει τοσο παραπανω για ενα ρολοι απλα και μονο γιατι ειναι G-Shock.

Η πλακέτα τους ειναι πλακετα κινεζικου των 5 ευρω τελικη τιμή πωλησης.

Τα πλαστικά τους και το λουρακι τους κατα βαση στην ιδια χαμηλη ποιοτητα σκληρου φθηνου πλαστικου.

Το τζαμακι τους πλαστικο που χαραζει με την μια (το προστατευει μονο το υπερβολικα χοντρο bezel.

Καμια ιδιατερα φοβερη αδιαβροχοποιηση δεν εχουν

Ειναι χοντροκομενα χωρις λογο

Οι ενδείξεις ειναι εξαιρετικά μικρές και ουτε για να βλεπεις τα περασματα σου σε απλο τρεξιματακι δεν βολευουν. Χρονομετρα με πολλαπλες μνημες laps δεν εχουν.

Γενικα ειναι ρολοι τεχνολογιας πριν 40 χρονια.

Συγνωμη αλλα απλα ακομη απορω!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εγώ απορώ

το ένα  ρολόι και το άλλο smartwatch

το ένα έχει μπαταρία που διαρκεί χρόνια και το άλλο μέρες

το ένα είναι αδιάβροχο στα 200μ και το άλλο στα 50μ

και το τζάμι του είναι ορυκτό κρύσταλλο και όχι πλαστικό

Επεξ/σία από nvel
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nvel είπε

και εγώ απορώ

το ένα το ρολόι και τα smartwatch

Εχουν ερθει αρκετα κοντα εαν προσεξεις:

• Step Tracker
  • Phone Finder
  • Bluetooth function

Το ερώτημα μου ειναι το τι πληρωνεις και γιατι. Η προταση έγινε διοτι αφορουν το ιδιο πιθανα κοινο εχοντας την ιδια εξωτερικη εμφανιση και πιθανα την ιδια σκληρη χρηση ή τις ίδιες απαιτησεις αντοχης.

το ένα έχει μπαταριά που διαρκεί χρόνια και το άλλο μέρες

Σωστό. Παρολα αυτα οι 20 μερες ανα φορτιση και οι 40 ημερες με χρηση μονο σαν απλο ρολοι δεν θα τις ελεγες και λιγες. Εκτος κι εαν πας σε κανενα survivor.

το ένα είναι αδιάβροχο στα 200μ και το άλλο στα 50μ

Δεν αποτελεί καταδυτικό ρολόι και στην ουσια δεν εχει σημασια πουθενα αυτο. Αλλωστε recreational diving κανεις εως τα 40 μετρα (αντε 60μετρα εαν πας στο οριο της μια βουτιας touch & go). Απο την αλλη για κανενα απο τα δυο δεν δινουν πιστοποιηση για να πατας τα κουμπια τους εντος του νερου.

και το τζάμι του είναι ορυκτό κρύσταλλο και όχι πλαστικό

Mineral glass λεει οτι ειναι. Που σημαινει ότι στην καλύτερη ειναι απλό γυαλακι (αυτο ειναι το mineral glass) και σπαει και χαραζει ευκολα.

Το ενα εχει 12 πιστοποιησεις σε hard conditions και το αλλο ειναι ενα απλο ρολοι των 5 ευρω που του εχουν βαλει το καποτε προτοποριακο G-shock που στην ουσια ειναι απλα λιγο ελαστικο υλικο στα στηριγματα της πλακετας. Καποτε ισως ειχε σημασια. Τωρα απλα πληρωνεις το ονομα.

Γνωμη μου παντα.

Το ερωτημα μου παραμενει.

Σας καλυπτει το ρολοι με αυτες τις ενδειξεις του?

Δεν ειμαι των smartwatches τυπος. Απλα ειναι αρχαιες ενδειξεις. Και μονο που μου βγαινουν τα ματια να τις δω. Ασε που το G-shock δεν εχει καμια επιδραση σε τετοιες πλακετες. Εχω πλυνει και πεταξει ρολογια αντιστοιχα των 5 ευρω σε πλυντηρια και στεγνωτηρια και απο τον 5 οροφο και τα εχει πατησει και αυτοκινητο και εχει μπει και νερο και τα εχω στεγνωσει στον ηλιο και λειτουργουν. Και ειναι το ιδιο με αυτο κοστιζοντας 5-10 ευρω. Οι επιλογες μου σε τετοιου τυπου ρολογια ηταν παντα με βαση την ευκρινεια και τις ενδειξεις τους (ειδικα σε χρονομετρο).

Δεν εχω σκοπο να προσβαλω κανενα. Απλα παντα το αναρωτιομουν γιατι. Ασχετα με smartwatches.

Sorry

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...