babios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το Android Auto και μου δουλεύει ρολόι. Οταν όμως αναβάθμισα σε Android 10 σταμάτησε να αναγνωρίζει αναγνωρίζει ελληνικά στις φωνητικές εντολές. Αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω σε 9. Πρόσφατα διάβασα στις κριτικές του Android Auto στο Google Play : "Απλά κάντε απεγκατασταση την εφαρμογή της Google και θα δουλέψει το Android auto" Σε ποια εφαρμογή μπορεί να αναφέρεται???
pp6210 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 επειδή πρόσφατα το έψαξα και εγώ αυτό, η google λεει οτι επίσημα δεν υποστηρίζεται ακόμα το android auto στην Ελλάδα - υποθέτω οτι αφορά την φωνητική λειτουργία google assistant.... άρα μηπως αναφέρεται στην google search app - πήγαινε στα apps, βρες την Google και επάνω αριστερά στις 3 τελείες επέλεξε uninstall updates, οπότε θα σε γυρίσει στην default google app version του τηλεφωνου. Δεν ξέρω όμως πως θα σταματήσεις να γίνει και πάλι auto update. στο S9 μου (android 10) βγήκε αυτόματα το android auto όταν συνέδεσα με καλώδιο το car multimedia, σαν app ή ρύθμιση δεν το βρίσκω απευθείας. Δουλεύουν google maps και music streaming applications αλλά οχι messaging applications - φαντάζομαι πάλι λόγω της έλλειψης φωνητικής υποστήριξης για Ελληνικα. να σου πω την αλήθεια δεν έχω βρει χρηστική την φωνητική λειτουργία έτσι και αλλιώς (άμα είναι να επιτρέπω επίσημα στην google να παρακολουθεί τις συνομιλίες μου), οπότε δεν σκοπέυω να ασχοληθώ και παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα