Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2020 Στις 25/7/2020 στις 9:55 ΜΜ, Thehobbit είπε Με πήραν τηλέφωνο από το 13830 Καλημέρα σας, Είσαστε ο κύριος τάδε Ναι Σας περνώ εκ μέρους της Vodafone να σας ενημερώσουμε πως τελικά δεν θα γίνει η μεταφορά λόγω δέσμευση της ελεύθερης γραμμής από τον ΟΤΕ Εγώ δεν έχω υπογράψει με τον ΟΤΕ έχω υπογράψει με εσάς, 1 χρόνο είμαι χωρίς σταθερό, δεν δίνεται δωρεάν GB. Εάν δεν μπορείτε να με συνδέσεται να προχωρήσω χωρίς πρόστιμο σε φορητότητα. Όχι έχεται δέσμευση, δεν ευθυνόμαστε εμείς λόγω ΟΤΕ. Υπάρχουν 3 εναλλακτικές επιλογές 1. Φορητότητα με 30€ 2. Περιμένεται πότε και αν θα έρθει η γραμμή σας 3. Να σας δώσουμε σε προνομιακή τιμή https://www.vodafone.gr/eshop/symvolaio/c-100159/ Ρώτησα γιατί μου στείλατε μήνυμα πριν ότι θα συνδεθώ μέχρι 02/11 Για να μπορέσουμε να είμαστε τυπικοί για την ΕΕΤΤ Το κάνουν για να πάρεις το συμβόλαιο σε προνομιακή τιμή και αν κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ θα πουν ο πελάτης το ήξερε! Αμ τους ξέρω τους κοκκινους τις μ@λ@κες είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα