paposgsxr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα. Μεταφέρω αρχεία από το laptop στο κινητό μέσω hot-spot του κινητού με το airdroid app με σύνδεση WiFi ac 5ghz. Το πρόβλημα είναι ότι άλλοτε συνδέεται με 150mbps και άλλοτε με 300mbps. Έχω Windows 10 x64 έκδοση 1909 πρόσφατα από format. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; Επίσης μερικές φορές δεν το βρίσκει το κινητό και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του laptop.
mikevchq Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παίζει ρόλο η απόσταση, μήπως απομακρύνεις το κινητό από το laptop; Επίσης για αν είναι χαμηλή η μπαταρία στο κινητό μπορεί να ρίχνει ταχύτητα για εξοικονόμιση. Δοκίμασε ενώ εχεις το κινητό στην φόρτιση. Μέσω router, αν έχεις, δε μπορείς να το κάνεις; 1
paposgsxr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Το κινητό βρίσκεται δίπλα στο laptop όταν μεταφέρω αρχεία και το έχω φορτισμένο όταν το παρατηρώ. Με router δεν μπορώ γιατί πολλές φορές είμαι σε χώρο που δεν υπάρχει router
kostasbm Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 ενας φιλος ειχε προβλημα με τις θερμοκρασιες και το κινητο απλα εκοβε....εχεις τετοια θεματα ????
paposgsxr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, kostasbm είπε ενας φιλος ειχε προβλημα με τις θερμοκρασιες και το κινητο απλα εκοβε....εχεις τετοια θεματα ???? Όχι κανένα. Το βλέπω ότι είναι καθαρά θέμα Windows γιατί αν κάνω επανεκκίνηση τον υπολογιστή μετά λειτουργεί στα 300mbps. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από paposgsxr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα