1988panos2171 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Σε περίπτωση που ένα όχημα έχει μικτή ασφάλιση και γίνει ζημιά από τον ίδιο τον οδηγό, αν αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτό κάποιους μήνες μετά υπάρχει κάποιο θέμα; Στην ερώτηση δηλαδή πότε έγινε η ζημιά μπορεί να είναι και 6 μήνες πριν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η ζημια πρεπει να αναγγελεται αμεσα σχετα ποιος φταιει Πονηρη η σκεψη σου αν καταλαβα καλα αλλα δεν .... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Γιάννης Platano
1988panos2171 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Πονηρή γιατί? Πες ότι χτυπάω μέσα στο πάρκινγκ μου και επειδή είναι κάτι που δεν επηρεάζει την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου ( ένα βουλιαγμενο φτερό πχ) ασχολούμαι με αυτό όταν θα χαλαρώσουν οι δουλειές μου γιατί όλη μέρα τρέχω, μπορεί και 8 μήνες μετά. Στην ασφαλιστικά λέω ότι χτύπησα πριν 8 μήνες η τώρα που κάνω τη δήλωση;
Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε Πονηρή γιατί? Πες ότι χτυπάω μέσα στο πάρκινγκ μου και επειδή είναι κάτι που δεν επηρεάζει την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου ( ένα βουλιαγμενο φτερό πχ) ασχολούμαι με αυτό όταν θα χαλαρώσουν οι δουλειές μου γιατί όλη μέρα τρέχω, μπορεί και 8 μήνες μετά. Στην ασφαλιστικά λέω ότι χτύπησα πριν 8 μήνες η τώρα που κάνω τη δήλωση; Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, στην ασφαλιστική πρέπει κάθε ζημιά να την αναγγείλεις άμεσα. Αν πεις ότι το χτύπησες πριν 8 μήνες δεν θα σε καλύψουν. Αν πεις ότι το χτύπησες τώρα και με κάποιο τρόπο διαπιστώσουν πως η ζημιά είναι παλιότερη, δεν θα σε καλύψουν. Πάντως ένα βουλιαγμένο φτερό λόγω απαλλαγής ούτως ή άλλως θα το πληρώσεις από την τσέπη σου. 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δεν μπορουν να διαπιστωσουν τιποτα (εκτος αν το αναφερες στις αρχες πχ) οποτε παιρνεις και λες οτι εγινε προχθες πχ. Δεν θα σου πουν τιποτα.
Dreammpompo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κάνω μικτή ασφάλεια . Δεν είχα ποτέ μου και δεν ξέρω πως δουλεύει όλο αυτό Αν πέσω κάπου πχ και έχει πάθει ζημιά η πόρτα η κάτι άλλο η ασφάλεια με καλύπτει ? Η μόνο για μεγαλύτερα θέματα μόνο θα ασχοληθεί ?
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, Dreammpompo είπε Παιδιά σκέφτομαι και εγώ να κάνω μικτή ασφάλεια . Δεν είχα ποτέ μου και δεν ξέρω πως δουλεύει όλο αυτό Αν πέσω κάπου πχ και έχει πάθει ζημιά η πόρτα η κάτι άλλο η ασφάλεια με καλύπτει ? Η μόνο για μεγαλύτερα θέματα μόνο θα ασχοληθεί ? Ολες οι ασφαλιστικες εχουν ενα Α ποσο σαν απαλλαγη. Αλλες 300, αλλες 500, αλλες 750 (οσο μικροτερο τοσο πιο ακριβο το συμβολαιο). Αν η πορτα σου πχ κοστισει 400ε να την φτιαξεις και εχεις μικτη με απαλλαγη 500ε τοτε τσαμπα την εχεις. 1
agnostos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ολες οι ασφαλιστικες εχουν ενα Α ποσο σαν απαλλαγη. Αλλες 300, αλλες 500, αλλες 750 (οσο μικροτερο τοσο πιο ακριβο το συμβολαιο). Αν η πορτα σου πχ κοστισει 400ε να την φτιαξεις και εχεις μικτη με απαλλαγη 500ε τοτε τσαμπα την εχεις. Το βασικό θέμα είναι οτι και 1000 να κοστίζει η πόρτα θα αρχίσουν τα παζάρια, μην την αντικαταστήσεις και αν χρειαστεί αντικατάσταση να μπει μεταχειρσμένη και να μην πας σε εξουσιοδοτημένο γιατί δαγκώνει και άλλα τέτοια ωραία-ειδικά αν το όχημα είναι μεγαλύτερο από 5ετίας (οπότε σε φέρνουν όσο το δυνατόν κοντά στην απαλλαγή)... Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από agnostos13
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, 1988panos2171 είπε Πονηρή γιατί? Πες ότι χτυπάω μέσα στο πάρκινγκ μου και επειδή είναι κάτι που δεν επηρεάζει την ορθή λειτουργία του αυτοκινήτου ( ένα βουλιαγμενο φτερό πχ) ασχολούμαι με αυτό όταν θα χαλαρώσουν οι δουλειές μου γιατί όλη μέρα τρέχω, μπορεί και 8 μήνες μετά. Στην ασφαλιστικά λέω ότι χτύπησα πριν 8 μήνες η τώρα που κάνω τη δήλωση; Οταν κανεις μικτη τραβανε φωτογραφιες το αυτοκινητο σου . Αν η ζημια προυπηρχε φυσικα και δεν σε καλυπτουν. 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Το βασικό θέμα είναι οτι και 1000 να κοστίζει η πόρτα θα αρχίσουν τα παζάρια, μην την αντικαταστήσεις και αν χρειαστεί αντικατάσταση να μπει μεταχειρσμένη και να μην πας σε εξουσιοδοτημένο γιατί δαγκώνει και άλλα τέτοια ωραία-ειδικά αν το όχημα είναι μεγαλύτερο από 5ετίας (οπότε σε φέρνουν όσο το δυνατόν κοντά στην απαλλαγή)... Αυτα μου τα ειχε κανει πχ η Ιντεραμερικαν και τους εκοψα. Η Αλλιανζ οχι (εστω τις 2 φορες που τους χρειαστηκα τωρα δεν ξερω).
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μια δικη μου απορια για μικτη ...Υπαρχει μικροζημια που δεν εχουμε φτιαξει και στο ιδιο σημειο απο δικη μας ευθυνη δημιουργειτε μεγαλη ζημια . Η ασφαλεια θα καλυψει συμφωνα με τυς ορους ή θα αφαιρεσει ποοσ λογω της υπαρχουσας απο πριν ζημιας ?
1988panos2171 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν κανεις μικτη τραβανε φωτογραφιες το αυτοκινητο σου . Αν η ζημια προυπηρχε φυσικα και δεν σε καλυπτουν. Καλά αυτό σαφώς εννοείται.
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μια δικη μου απορια για μικτη ...Υπαρχει μικροζημια που δεν εχουμε φτιαξει και στο ιδιο σημειο απο δικη μας ευθυνη δημιουργειτε μεγαλη ζημια . Η ασφαλεια θα καλυψει συμφωνα με τυς ορους ή θα αφαιρεσει ποοσ λογω της υπαρχουσας απο πριν ζημιας ? Που ξερει η ασφαλιστικη πως υπηρχε μικροζημια, ολα θα φτιαχτουν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 56 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Που ξερει η ασφαλιστικη πως υπηρχε μικροζημια, ολα θα φτιαχτουν. Ενας πραγματογνωμονας μποει να το καταλαβει τις πιο πολλες φορες ή και να υπαρχει σ αρχικες φωτογραφιες που εχουν ληφτει .
agnostos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ενας πραγματογνωμονας μποει να το καταλαβει τις πιο πολλες φορες ή και να υπαρχει σ αρχικες φωτογραφιες που εχουν ληφτει . Δηλαδή είχες πχ μια χαρακιά στην πόρτα και μετά την «ισιώνεις» κάπου και πας να τη φτιάξεις θα σου πουν εκεί που ήταν η χαρακιά δεν την ακουμπάμε; Είπαμε κάνουν κόλπα αλλά όχι και έτσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα