Προς το περιεχόμενο

ΣΥΜΠΤΩΣΗ?ΠΡΟΣΟΧΗ!

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινοβγαινω κατα καιρους σε διαφορα forums χαζευοντας τα τεκταινομενα και κερδιζοντας σαν bonus και κανα free smsc.Βαζοντας,απο το σχετικο post το +85290100004 στο "stoned v.i.p." b-free μου,ειδα με χαρα πως εστελνε αμεσως και τζαμπα και στα τρια δικτυα.Χαζοχαρουμενα το φωναξα,με αποτελεσμα να μου ερθουν 2 sms ζητωντας-τι αλλο- το κεντρο.Αμεσως το εδωσα(ακομη ποσταρισμενο ειναι...) και μετα απο κανα διωρο αρχισε να κολαει.ΣΥΜΠΤΩΣΗ.Αργοτερα ηρθε καποιο μυνημα στο κινητο και ανοιγοντας το πορτακι(3688),ειδα με εκπληξη κατ ευθειαν αναγραμμενο το μυνημα(χωρις την ενδειξη του δικτυου στην οθονη-GR TELESTET-).Κοιταζοντας απο το μενου να δω στοιχεια αποστολεα,ειδα "ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ".Το μυνημα ελεγε:"oreo to site?????" και τα τηλεφωνα που μου ζητησαν το κεντρο ειναι:0932005566,0932008777.Επρεπε να την ψυλιαστω απο το "κραξιμο" που εριξε ο crazyo στο topic οταν αρχισε να χρεωνει στην c.καρτα και απο τα νουμερα των τηλεφωνων(Ποιος εχει αρχικα νουμερα?).Τετοιο flash εχω να φαω απο πιτσιρης...Παρακαλω δε οποιος εχει καποια ιδεα για τα ανωνυμα,χωρις στοιχεια αποστολεα,sms ας με διαφωτησει και απο τους κατοχους των κινητων(room33 μυριζει η υποθεση)μια εξηγηση.Δηλωνω δε οτι απο δω και περα θα συνδυαλεγομαι για free smsc (και μαζεψα 4 ως τωρα ψαχνοντας),αποκλειστικα με ατομα που εχουν αποδεδειγμενη συμπεριφορα...Χιλια συγνωμη απο τα παιδια που τους εκαψα το κεντρο-και το χρειαζονται προφανως-υποσχομαι να προσεχω το μελλον. ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by marios1957:<BR><B>Αργοτερα ηρθε καποιο μυνημα στο κινητο και ανοιγοντας το πορτακι(3688),ειδα με εκπληξη κατ ευθειαν αναγραμμενο το μυνημα(χωρις την ενδειξη του δικτυου στην οθονη-GR TELESTET-).Κοιταζοντας απο το μενου να δω στοιχεια αποστολεα,ειδα "ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ".</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα που λες, μιας και δεν ασχολούμαι με free SMS centers, πάντως το μύνημα που λες ότι σου έστειλαν μοιάζει πολύ με <B>FlashSMS</B>!!<BR>Τέτοια στέλνει το SmartSMS 2.0.<BR>Συγκεκριμένα το manual λέει:<BR><I>Flash SMS is just like normal SMS. The difference lies in the way it appears on the receiver handphone. The receiver of Flash SMS would see the message without the need to press any button on the handphone. It would appear on screen upon arrival. The downside is this message will be overwritten by the next flash SMS if it is not saved.<BR></I><P>Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο...

Δημοσ.

Ayto poy les einai SIGOYRA to Flash SMS, exw trealnei filoys moy me ayto... Stelneis kai me to 7110 (me kolpo!!!). Apla bgazei to SMS xwris na soy pei prin "Exetai mhnyma"...<BR>Kai an den kaneis amesws APO0HKEYSH (den 3erw an kanoyn ola ta thlefwna) to sms xanetai!!! magic!<P>Tis teleytaies meres xasame arketa kentra. Akomh kai merika poy den exoyn dhmosieytei... Den 3erw ti synebei... Den einai 0ema toy forum, arxisan na xrewnoyn kai alla poy htan antelws agnwsta.<BR>

Δημοσ.

Ego exo to deytero apo ayta. To 0932008777. Den epelexa na stalei os flash sms. Isos na fteei oti eixa steilei merika falsh sms prin meso toy logomanager kai mporei na eixe kratisei thn rithmisi to thl kai se ayto poy soy esteila ego. Pantos sorry gia thn anisixia.

Δημοσ.

Ας υποθεσουμε οτι ειναι εντελως τυχαιο,γιατι στο τελος θα καταντησει να φοβομαστε και τη σκια μας.Και κατι αλλα απ οτι μαθαινω-αδημοσιευτα-σταματησαν...Ευχαριστω για τον χωρο και τις απαντησεις...Παντως υπαρχει επιτακτικη πλεον αναγκη για την διαφυλαξη των στεγανων μας.....Τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...