Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

έχω μια inno3d 1080 και εκεί που έπαιζα (diablo) έκανε το pc σαν να έχασε ρεύμα (αυτό έμοιαζε) και μετά δεν όταν το έκλεισα (κουμπί)

και το ξανά άνοιξα δεν είχα σήμα στο monitor ενώ το pc έμοιαζε σαν να έκανε Βοοt  κανονικά.

έβαλα άλλη κάρτα πάνω και το pc δουλεύει κανονικά έβαλα αυτήν κάρτα αλλού σε άλλο Pc και πάλι δεν έδειχνε σήμα στην οθόνη ενώ το καταλαβαίνεις

ότι έμπαινε στα windows. Ανεμιστήρες και rgb στην κάρτα δουλεύουν . Αλλα δεν δείχνει σήμα σε καμιά έξοδο της.

Τι μπορώ να κάνω , υπάρχει κάπου  κανένας που μπορεί να την δει η φτιάξει??

ευχαριστώ πολύ  

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει τελειώσει η εγγύηση να φανταστώ ε; Πότε την πήρες; Αλλιώς μπορεί να φτιάχνεται με reflow αλλά είναι λαχείο. Μπορεί να μην κρατήσει ούτε ένα μήνα..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα ίδια έκανε και σε μένα η RX480 και την άνοιξα να δω το pcb και ήταν σπασμένο το die...
Αν μπορείς άνοιξε την να δεις αν έχει κάτι οπτικά και δες αν έχεις άλλο τροφοδοτικό 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, comfuzio είπε

Τα ίδια έκανε και σε μένα η RX480 και την άνοιξα να δω το pcb και ήταν σπασμένο το die...

Πως έγινε αυτό; Την είχατε σφίξει υπερβολικά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Πως έγινε αυτό; Την είχατε σφίξει υπερβολικά;

Όχι όπως ήταν από το κουτί, εκεί που είχα ανοιχτό ένα παράθυρο L2 και έβλεπα και ένα βίντεο στο youtube άκουσα ένα τσαφ, μύρισε λίγο καμένο και έκανε ρρ το pc.
Στην αρχή είπα πως ήταν psu αλλά τελικά ήταν η gpu, είπα να την ανοίξω να δω πάστες κτλ και ήταν όλο το die θρύψαλα! 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Όχι όπως ήταν από το κουτί, εκεί που είχα ανοιχτό ένα παράθυρο L2 και έβλεπα και ένα βίντεο στο youtube άκουσα ένα τσαφ, μύρισε λίγο καμένο και έκανε ρρ το pc.
Στην αρχή είπα πως ήταν psu αλλά τελικά ήταν η gpu, είπα να την ανοίξω να δω πάστες κτλ και ήταν όλο το die θρύψαλα! 

Πολύ περίεργο, δεν το έχω ξαναδεί...

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Και τι τη κάνατε;

Βαρίδι για χαρτιά στο γραφείο μου χαχα! Πήρα (δεν έχω παραλάβει ακόμα) μια gtx 1660 ti 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχω βάλει σε άλλα δύο pc . Σήμα δεν έδωσε ποτέ στην οθόνη.  Τα pc όμως  μπήκαν win. Όχι οπτικά δεν έχει κάτι,  ούτε μυρίζει.  Σήμα όμως δεν δίνει.. σε κανένα βύσμα της .

Κηδεία ήδη της έχω κάνει...χαχαχα 

Την αντικατέστησα με άλλην καλύτερη.  

Κρίμα για την 1080 ..Όμως. 

Θερμοκρασία όταν παρέδωσε το πνεύμα της ήταν στους 65 περίπου βαθμούς. 

Diablo έπαιζε.. σιγά το παιχνίδι, σε απαιτήσεις για μια 1080 .

Επεξ/σία από stoukas01
Δημοσ.
Στις 25/7/2020 στις 11:07 ΠΜ, Τέρης Α. είπε

Ίσως με νέο τσιπ να δούλευε, αλλά μάλλον η όλη διαδικασία θα ερχόταν στα χρήματα μιας νέας.

Reball με καινούργιο chip αλλά που θα βρεις καμία εταιρία ούτε η nvidia ουτε  amd πουλάει gpu, ξεκόλανε από καμένες σε vrm 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...