bill_surf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα, ειμαι σε ηλικία γάμου 😎😎 συντομα θα παντρεύουμε με την κοπελα μου. Τι σημαινει αυτο πρακτικά για το κρατος; Εννοω ποιες υποχρεώσεις εχουμε ως προς τα Φορολογικά πχ, αλλαζει κάτι; ενημερωνω τον λογιστή ή καποιον αλλο φορέα; υπαρχουν καποιοι τομείς του κράτους που θα εχεις πλεον ευκολίες ή δυσκολιες; ευχαριστω!! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από bill_surf
vste Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχην σας ευχομαι να ζησετε. Οτι το καλυτερο παιδια. Δυστυχως δεν εχω παντρευτει ακομα, οποτε και δεν μπορω να σε συμβουλεψω σε αυτο. Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν αρκετοι να το κανουν ομως. Απλα μου τραβηξε την προσοχη ο τιτλος και ειπα να κανω λιγο καλοπροαιρετο χιουμορ. Spoiler Βίον ανθόσπαρτο παιδια! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από vste 1
bill_surf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 12 λεπτά πριν, vste είπε Καταρχην σας ευχομαι να ζησετε. Οτι το καλυτερο παιδια. Δυστυχως δεν εχω παντρευτει ακομα, οποτε και δεν μπορω να σε συμβουλεψω σε αυτο. Ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν αρκετοι να το κανουν ομως. Απλα μου τραβηξε την προσοχη ο τιτλος και ειπα να κανω λιγο καλοπροαιρετο χιουμορ. Απόκρυψη περιεχομένων Βίον ανθόσπαρτο παιδια! χαχαχα θεός!!! ευχαριστώ να είσαι καλά! και στις χαρές σου! 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δεν ξερω ποσα χρονια εισαστε με την κοπελα αλλα ελπιζω να ειναι ΠΟΛΛΑ. Το λεω γιατι τελευταια παρα πολλοι παντρευονται για ψηλου πηδημα (πχ θελω παιδι, ειμαι τρελος για σενα γιατι ακομα ειναι αρχη, η αν δεν με παντρευτεις χωριζουμε, η θελω καποια να μου μαγειρευει και να καθαριζει το σπιτι) και στο τελος οχι μονο ενα μεγαλο ποσοστο χωριζει αλλα και ενα μεγαλο ποσοστο οσων δεν χωριζουν δεν το κανουν απο οικονομικο βολευμα (με λίγα λογια και εκει δυστυχια). Απλα το αναφερω γιατι ουκ ο λιγες προσπαθησαν να μου βαλουν στεφανι με διαφορους τροπους αλλα επειδη ουτως η αλλιως δεν ειμουν ποτε ιδιαιτερα θετικος στο θεμα γαμος δεν τα καταφεραν (και καλυτερα γιατι σχεδον ολες με οσους παντρευτηκαν ηδη εχουν χωρισει). Περα απο αυτα το μονο που ξερω ειναι πως ισως να κανετε κοινη φορολογικη δηλωση; 7 1
randomcat Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, bill_surf είπε Καλημερα, ειμαι σε ηλικία γάμου 😎😎 συντομα θα παντρεύουμε με την κοπελα μου. Λυπηρό. Προλαβαίνεις να το ξανασκεφτείς. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φίλε ήρθες σε λάθος φόρουμ να μιλήσεις για γάμο. Οι περισσότεροι εδώ είναι 28+ και το πιο κοντινό σε γυμνή κοπέλα που έχουν δει είναι σε καμια βάφτιση αν έχει κανένα κοριτσάκι που βαφτίζεται. Ετοιμάσου να φας κράξιμο για την (πολύ σωστή κατ'εμέ) απόφαση σου. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
supermanbee Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, bill_surf είπε ειμαι σε ηλικία γάμου 😎😎 Ποια είναι αυτή? 3
Burgos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Με το καλό παιδιά! Να ζήσετε ευτυχισμένοι! Επειδή πρόσφατα παντρεύτηκα το μόνο που κάνεις είναι να πας αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης στον λογιστή σου για την επόμενη φορολογική δήλωση και άλλο ένα αντίγραφο ο καθένας στον ασφαλιστικό σας φορέα. Θα σου τα πουν βέβαια και στο ληξιαρχείο όταν θα πας να πάρεις τις ληξιαρχικές πράξεις μετά τον γάμο 1
dpolal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, Burgos είπε Επειδή πρόσφατα παντρεύτηκα το μόνο που κάνεις είναι να πας αντίγραφο της ληξιαρχικής πράξης στον λογιστή σου για την επόμενη φορολογική δήλωση και άλλο ένα αντίγραφο ο καθένας στον ασφαλιστικό σας φορέα. Θα σου τα πουν βέβαια και στο ληξιαρχείο όταν θα πας να πάρεις τις ληξιαρχικές πράξεις μετά τον γάμο Και στον δήμο που κατοικείτε πρέπει να ανοίξετε οικογενειακή μερίδα για να μπορούν να εγγραθούν και τα παιδιά στο μέλλον. Καλό κουράγιο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, bill_surf είπε Καλημερα, ειμαι σε ηλικία γάμου 😎😎 συντομα θα παντρεύουμε με την κοπελα μου. Τι σημαινει αυτο πρακτικά για το κρατος; Εννοω ποιες υποχρεώσεις εχουμε ως προς τα Φορολογικά πχ, αλλαζει κάτι; ενημερωνω τον λογιστή ή καποιον αλλο φορέα; υπαρχουν καποιοι τομείς του κράτους που θα εχεις πλεον ευκολίες ή δυσκολιες; ευχαριστω!! Θα σου τα πει όλα ο λογιστής σου. Σε γενικές γραμμές,κοινή φορολογική δήλωση,αν και νομίζω ότι πλέον κάνετε και χωριστά αν θέλετε,δεν ειμαι σίγουρος,αν συμφέρει αυτό είναι ανάλογα τη περίπτωση. Σε περίπτωση που έχετε ακίνητα,ο ενφια συνεχίζει να έρχεται στο taxis του καθενός ξεχωριστά. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από jmmys
Burgos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 9 λεπτά πριν, dpolal είπε Και στον δήμο που κατοικείτε πρέπει να ανοίξετε οικογενειακή μερίδα για να μπορούν να εγγραθούν και τα παιδιά στο μέλλον. Καλό κουράγιο. Αυτό ναι, το κάνεις όταν πας για τις άδειες γάμου και δηλώνεις και τι επίθετο θα έχουν τα παιδιά κλπ 1
dpolal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Burgos είπε Αυτό ναι, το κάνεις όταν πας για τις άδειες γάμου και δηλώνεις και τι επίθετο θα έχουν τα παιδιά κλπ Οι άδειες και το επίθετο εκδίδονταν από τον παπά της ενορίας, τουλάχιστον έτσι είχαμε κάνει εμείς. Μετά με το χαρτί που πέρνεις μετά το μυστήριο, ή τον δήμο αν κάνεις πολιτικό γάμο, πας για την οικογενειακή μερίδα. Εκτός και αν άλλαξε το σύστημα, έχουν περάσει 20χρόνια όταν το κάναμε. 1
logistoulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, jmmys είπε ,ο ενφια συνεχίζει να έρχεται στο taxis του καθενός ξεχωριστά. Όλα βεβαιώνονται ξεχωριστά πλέον, όχι μόνο στον άντρα Για αυτό και βγαίνει διαφορετικό εκκαθαριστικό για τους δύο συζύγους, δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια που γίνονταν όλα σούπα και συμψηφιζονταν Πλέον αν ο άντρας παίρνει επιστροφή και η γυναίκα πληρώνει, ο άντρας παίρνει κανονικά λεφτά στη τράπεζα και η γυναίκα πληρώνει τα δικά της , δεν χρωστάει ο άντρας τη διαφορά Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από logistoulis 1
bill_surf Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Σας ευχαριστω ολους!! πολυ σωστές οι απαντησεις σας! ειμαστε χρονια μαζι και συνειδητοποιημένοι για το τι παμε να κανουμε😎😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις