MikeKata Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tsarouc είπε Καλά.. κάντε τώρα λίγο οφθαλμόλουτρο Έχω σε max load 69 βαθμούς στον FX-8320 στα 4Ghz με αερόψυξη. ΝΑΙ, ΣΕ PILEDRIVER ΜΕ ΑΕΡΟΨΥΞΗ. Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις; Τι ακριβώς οφθαλμόλουτρο να κάνουμε; Τις μετράμε πόσο τις έχουμε με εικόνες από το hw monitor (τις θερμοκρασίες); Ειλικρινά, δεν κατάλαβες πόσο αστείο ήταν αυτό το σχόλιο; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από MikeKata
tsarouc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Thresh είπε CoreTemp εν έτει 2020, blast from the past... δεν τρέχει σε ryzen? μη μου πεις!!!! 1 λεπτό πριν, MikeKata είπε Έχω σε max load 69 βαθμούς στον FX-8320 στα 4Ghz με αερόψυξη. ΝΑΙ, ΣΕ PILEDRIVER Τι ακριβώς προσπαθείς να αποδείξεις; Τι ακριβώς οφθαλμόλουτρο να κάνουμε; Τις μετράμε πόσο τις έχουμε με εικόνες από το hw monitor (τις θερμοκρασίες); Ειλικρινά, δεν κατάλαβες πόσο αστείο ήταν αυτό το σχόλιο; βάλε screenshot αλλιώς δεν σε πιστεύει κανείς 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Με υδρόψυξη πάντα... με αυτήν... https://www.mgmanager.gr/ψύκτρες-ανεμιστήρες/69349-corsair-hydro-series-h100x-high-performance-liquid-cpu-cooler-240mm-radiator-cw-9060040-ww.html?skr_prm=WyIzNzE0MjFjZi02YjY5LTRhYzAtYmI2Ny0xYTg2NDYzYmFmOWMiLDE1OTU4NDg4NTE5NzMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Just now, tsarouc said: δεν τρέχει σε ryzen? μη μου πεις!!!! Σύμφωνα με το site του εδώ και χρόνια.
tsarouc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Και για να εξηγούμαστε... ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΝΤΕΛ... μάλιστα ήμουν έτοιμος να αλλάξω και να πάω στην 10η γενιά... μόλις είδα ασυμβατότητα με Minitix (ολες οι μητρικές χτυπάνε) και μόλις είδα ότι το κέρδος σε fps είναι μικρό και η καταλάνωλη μεγαλύτερη ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΩ... 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Σύμφωνα με το site του εδώ και χρόνια. Ε ρε φίλε.. ΣΟΡΡΥ ΤΩΡΑ είναι η δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΑ αυτό? Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί? Και ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.. είμαστε σοβαροί τώρα?
MikeKata Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, tsarouc είπε δεν τρέχει σε ryzen? μη μου πεις!!!! βάλε screenshot αλλιώς δεν σε πιστεύει κανείς με αυτήν... https://www.mgmanager.gr/ψύκτρες-ανεμιστήρες/69349-corsair-hydro-series-h100x-high-performance-liquid-cpu-cooler-240mm-radiator-cw-9060040-ww.html?skr_prm=WyIzNzE0MjFjZi02YjY5LTRhYzAtYmI2Ny0xYTg2NDYzYmFmOWMiLDE1OTU4NDg4NTE5NzMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Μόλις πάω σπίτι σε κάνα 4ωρο, βλέπεις μερικοί δουλεύουμε, δεν τη μετράμε με το Coretemp.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 minute ago, tsarouc said: Ε ρε φίλε.. ΣΟΡΡΥ ΤΩΡΑ είναι η δεν είναι ΞΕΦΤΙΛΑ αυτό? Δηλαδή εσένα δεν σε ενοχλεί? Και ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.. είμαστε σοβαροί τώρα? Ανάποδα το κατάλαβες, υπάρχει support day 1 της κυκλοφορίας τους.
tsarouc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, MikeKata είπε Μόλις πάω σπίτι σε κάνα 4ωρο, βλέπεις μερικοί δουλεύουμε, δεν τη μετράμε με το Coretemp. Παρόλα αυτά γράφεις αβέρτα... ωραία δουλειά κάνεις... Που να ήξερε το αφεντικό σου .... 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Ανάποδα το κατάλαβες, υπάρχει support day 1 της κυκλοφορίας τους. Μπορώ να έχω ένα screenshot παρακαλώ?
MikeKata Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, tsarouc είπε Παρόλα αυτά γράφεις αβέρτα... ωραία δουλειά κάνεις... Που να ήξερε το αφεντικό σου .... Μπορώ να έχω ένα screenshot παρακαλώ? Την έννοια του διαλείμματος για φαϊ την έχουμε ακουστά; Όχι, ε; Πρέπει να έχεις δουλέψει κάποτε για να την έχεις... Βέβαια εσύ είσαι αυτός που από το πρωί το έχει πάει σερί με τα σχόλια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 4 minutes ago, tsarouc said: Μπορώ να έχω ένα screenshot παρακαλώ? https://www.alcpu.com/CoreTemp/history.html
tsarouc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Thresh είπε https://www.alcpu.com/CoreTemp/history.html Από το μηχάνημα σου αν δεν σου κάνει κόπο. 5 λεπτά πριν, MikeKata είπε Την έννοια του διαλείμματος για φαϊ την έχουμε ακουστά; Όχι, ε; Πρέπει να έχεις δουλέψει κάποτε για να την έχεις... Βέβαια εσύ είσαι αυτός που από το πρωί το έχει πάει σερί με τα σχόλια... Εγώ έχω άδεια. Έχεις πρόβλημα ΚΑΙ με αυτό? Και πες στο αφεντικό σου ότι πολύ αργά σας δίνει το διάλειμμα... Κατά τις 12 με 1 πρέπει να τρώει ο άνθρωπος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Just now, tsarouc said: Από το μηχάνημα σου αν δεν σου κάνει κόπο. Sorry αλλά δεν το κατεβάζω, έχω ήδη 2 άλλα installed. Το επίσημο changelog του site είναι εκεί. Ψέματα λένε?
tsarouc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, Thresh είπε Sorry αλλά δεν το κατεβάζω, έχω ήδη 2 άλλα installed. Το επίσημο changelog του site είναι εκεί. Ψέματα λένε? Για στείλε από τα 2 άλλα τότε αν δεν σου κάνει κόπο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 minute ago, tsarouc said: Για στείλε από τα 2 άλλα τότε αν δεν σου κάνει κόπο... Δυστυχώς μου κάνει.
tsarouc Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Πάντως προσπαθούν να το φτιάξουν... εγώ ξέρω ότι δεν παίζει σε ryzen... Φίλος έχει τον 3900Χ και του βγάζει άλλαντάλλων... τώρα του είπα να κατεβάσει την νέα έκδοση από περιέργεια... 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Δυστυχώς μου κάνει. Πολύ ευγενικός είσαι. Ειρωνικά το λέω φυσικά. Και δεν σου κάνει καθόλου κόπο. Απλά ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να ποστάρεις αυτό είναι όλο Ξέρω θα πας μητρική θα κάνεις Underclok και undervolt μπας και βγάλει κάνα νούμερο της προκοπής.. αλλά και πάλι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Είμαι εκεί που πρέπει. Βαριέμαι να μπω bios για μένα, θα μπω για να δείξω σε άλλους κάτι? LOL...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα