Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mafariel είπε

Με συγχωρεις φιλε μου εκτος της οθονης ποσο σου στοιχησε το PC?

Γιατι αυτη την στιγμή συγκρινεις 2 μοντελα των 500 ευρω ενω σε εσενα μονο η καρτα στοιχησε τοσο......(Mercedes και βλακειες καβαλαω της Mazerrati Μου και μαρσαρω)

Μα το θέμα δεν είναι αυτό..το θέμα είναι ότι οι κονσόλες θα είναι πιο δυνατές από το πισι που εκθειάζει τώρα

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το πόσο ασήμαντο για κάποια παιδιά εδώ μέσα είναι το κόστος του gaming μου κάνει εντύπωση. Με πανδημία γύρω μας και αναμενόμενη οικονομική κρίση, με το XBOX τουλάχιστον θα γλυτώσω ένα κάρο λεφτά λόγω gamepass και δωρεάν backwards compatibility. 

Καλοπροαίρετα τα γράφω αυτά - αν θέλετε να δίνετε εξηντάευρα για exlclusive dlc προηγούμενων γενιών, π.χ. spiderman για PS5, δικά σας λεφτά είναι, κάντε τα ότι θέλετε...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
46 minutes ago, vironas04 said:

Το πόσο ασήμαντο για κάποια παιδιά εδώ μέσα είναι το κόστος του gaming μου κάνει εντύπωση. Με πανδημία γύρω μας και αναμενόμενη οικονομική κρίση, με το XBOX τουλάχιστον θα γλυτώσω ένα κάρο λεφτά λόγω gamepass και δωρεάν backwards compatibility. 

Καλοπροαίρετα τα γράφω αυτά - αν θέλετε να δίνετε εξηντάευρα για exlclusive dlc προηγούμενων γενιών, π.χ. spiderman για PS5, δικά σας λεφτά είναι, κάντε τα ότι θέλετε...

Εντάξει, δεν είναι μόνο το κόστος που μετράει.

Αν όλα τα παιχνίδια που είχε η υπηρεσία ήταν χάλια καμία σημασία δεν θα είχε το κόστος. 

Backwards compatibility έχει και το PS4. 

Επίσης δεν χρειάζεται να δίνεις τόσα λεφτά. Μέχρι τώρα τουλάχιστον τα παιχνίδια της Sony μπαίνουν πολύ σύντομα σε εκπτώσεις. Λίγη υπομονή αρκεί. 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εντάξει, δεν είναι μόνο το κόστος που μετράει.

Αν όλα τα παιχνίδια που είχε η υπηρεσία ήταν χάλια καμία σημασία δεν θα είχε το κόστος. 

Backwards compatibility έχει και το PS4. 

Επίσης δεν χρειάζεται να δίνεις τόσα λεφτά. Μέχρι τώρα τουλάχιστον τα παιχνίδια της Sony μπαίνουν πολύ σύντομα σε εκπτώσεις. Λίγη υπομονή αρκεί. 

Όχι Νίκο, το να βλέπεις τίτλο προηγούμενων γενιών με αίτηση και αφού πρώτα πληρώσεις και το remastering δεν λέγεται backwards compatibility, λέγεται άρμεγμα. Εδώ οι ίδιοι οι κάτοχοι ps ζητάνε αξιοπρεπές backwards.

Τέλος πάντων, εγώ καλοπροαίρετα τα έγραψα αυτά, γιατί ώρες ώρες αισθάνομαι ότι σαν gamers ζούμε στη φούσκα μας.

Δημοσ.
4 minutes ago, vironas04 said:

Όχι Νίκο, το να βλέπεις τίτλο προηγούμενων γενιών με αίτηση και αφού πρώτα πληρώσεις και το remastering δεν λέγεται backwards compatibility, λέγεται άρμεγμα. Εδώ οι ίδιοι οι κάτοχοι ps ζητάνε αξιοπρεπές backwards.

Τέλος πάντων, εγώ καλοπροαίρετα τα έγραψα αυτά, γιατί ώρες ώρες αισθάνομαι ότι σαν gamers ζούμε στη φούσκα μας.

Λάθος μου. 

Το PS5 ήθελα να γράψω προφανώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μην τσακώνεστε. Πλέον οι κονσόλες έχουν γίνει τόσο οι ίδιες που δεν νομίζω ότι χωράνε οπαδικά. Απλά η Microsoft και η Sony κοιτάζουν να διαφοροποιηθούν στο τι προσφέρουν.

Από τη μία πλευρά έχει στη φιλοσοφία play anywhere & Netflix των videogames, από την άλλη έχει στη φιλοσοφία εμπειρίες που μπορείς να βρεις μόνο εδώ.

Και οι δύο προσεγγίσεις έχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Προσωπικά μιας και σκοπεύω να έχω ένα μέσο gaming PC προτιμώ να πάω προς Sony γιατί ξέρω ότι αρκετά πράγματα δεν θα μπορώ να τα βρω πουθενά αλλού.

Από την άλλη βέβαια αρκετά παιχνίδια της Microsoft σκοπεύω να τα αγοράσω στο PC οπότε και οι δύο εταιρείες βγαίνουν κερδισμένες.

Το βασικό είναι να δούμε ωραία παιχνίδια τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Κάτοχος ολων των γενεων Xbox εως τωρα για να μην παρεξηγούμαι.

Επεξ/σία από vste
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, NamelessDead είπε

Η προηγουμενη γενιά τελειωσε. Η MS εχασε. Τώρα μιλάμε για την νεα γενια οποτε τι εδειξε το 18 δεν μας απασχολεί.

Ανάλογα. Αν εισαι αντικειμενικος άνθρωπος που αναγνωρίζεις το ταλέντο της Naughty Dog αλλά επισης αναγνωρίζεις οτι 10 χρονια βγαζει το ιδιο 3rd person action ψευδο cover-shooter, τότε ναι δεν εισαι ο μονος ειμαστε πολλοι. Αν εισαι ο τυπικός sony fan που οτι βγαλει η sony ειναι δωρο στην ανθρωποτητα και ολα τα αλλα ειναι βλακειες τοτε οκ

Δηλαδή το PS5 τι έδειξε τον περασμενο μήνα ρε μεγάλε μας δουλευεις; 3rd person action ψευδο cover-shooter, μερικα indies και μερικα multi platform. Μας εχετε πρήξει τα σηκώτια με τα exclusives του PS. 3rd person action ψευδο cover-shooter με skin Indiana jones, 3rd person action ψευδο cover-shooter με skin post apocalyptic, 3rd person action ψευδο cover-shooter με skin vikings, 3rd person action ψευδο cover-shooter με skin sci-fi. Ε φτανει. 

Στο κάτω κάτω ο καθένας εχει την γνώμη του. Εχετε καθε δικαιωμα να μην σ΄αρεσε το showcase. Εχετε καθε δικαιωμα να προτιματε την sony. Αλλά αυτή η γελοιότητα που σε καθε θεμα του xbox προσπαθειτε να μας βγαλετε fanboy, ασχετους, κολλημενους κτλ εχει καταντησει κουραστικη.

Δεν είμαι αντιXbox/αντιMicrosoft ρε φίλε αλλά σοβαρα σε ικανοποίησε αυτό το showcase; Είναι αυτά παιχνίδια nextgen; Σε εντυπωσίασαν; Χρειάζεται χρόνος προφανώς για να εκμεταλλευτούν οι developers το hardware αλλά αυτό ήταν πιο κάτω και από τις χαμηλές προσδοκίες μου. Και η Sony πάσχει από ποικιλία και καινούργιες ιδέες αλλά βγάζει που και που διαμάντια. Εχει πιο ταλαντούχους developers πώς να το κάνουμε τώρα. Νομίζω αυτή είναι η αλήθεια εδώ και χρόνια. Τι θα γίνει στο μέλλον κανείς δεν ξέρει.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vste είπε

Παιδιά μην τσακώνεστε. Πλέον οι κονσόλες έχουν γίνει τόσο οι ίδιες που δεν νομίζω ότι χωράνε οπαδικά. Απλά η Microsoft και η Sony κοιτάζουν να διαφοροποιηθούν στο τι προσφέρουν.

Από τη μία πλευρά έχει στη φιλοσοφία play anywhere & Netflix των videogames, από την άλλη έχει στη φιλοσοφία εμπειρίες που μπορείς να βρεις μόνο εδώ.

Και οι δύο προσεγγίσεις έχουν τα θετικά και τα αρνητικά. Προσωπικά μιας και σκοπεύω να έχω ένα μέσο gaming PC προτιμώ να πάω προς Sony γιατί ξέρω ότι αρκετά πράγματα δεν θα μπορώ να τα βρω πουθενά αλλού.

Από την άλλη βέβαια αρκετά παιχνίδια της Microsoft σκοπεύω να τα αγοράσω στο PC οπότε και οι δύο εταιρείες βγαίνουν κερδισμένες.

Το βασικό είναι να δούμε ωραία παιχνίδια τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.

Κάτοχος ολων των γενεων Xbox εως τωρα για να μην παρεξηγούμαι.

Εγώ φίλε μου αυτό που λέω είναι ότι δεν έχουν όλοι gaming pc, άρα το κόστος του gaming για τη ΜΙΑ πλατφόρμα έχει μεγάλη σημασία.

10 λεπτά πριν, NickTG είπε

Λάθος μου. 

Το PS5 ήθελα να γράψω προφανώς. 

Σωστός για το ps5, αλλά οι πληροφορίες λένε μόνο με ps plus και μέσω streaming emulation.

Δημοσ.

Πολύ αργά για εμένα με την MS, έχω δεθεί πλέον με τα exclusives και την ποιότητα του PS.

Δεν ένιωσα πουθενά το hype που μου έδωσε ένα frame από το Horizon, το The Last of Us, το God Of War και πολλά άλλα..

Το Halo μου έμοιαζε για αντιγραφή του Destiny που γεννήθηκε μέσα από το Halo. Επίσης δεν έπρεπε να δείξουν trailer από το add on του Destiny 2, γιατί μπροστά του το Halo φάνηκε "λίγο".

Το μόνο που θα το σώσει είναι το lore αν και οι χαρακτήρες δεν με έπεισαν.

Τέλος, πολύ μπέρδεμα με το τι θα βγει και σε ποιο Xbox. Ξεκινάω με PS5 λοιπόν ξεκάθαρα και βλέπουμε για Xbox αργότερα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NamelessDead είπε

wow εισαι φοβερός. Μόλις μας ενημέρωσες οτι ενα μηχανημα οπου μονο η καρτα γραφικών κοστιζει 1083 ευρω (η φθηνοτερη στο σκρουτζ αυτη τη στιγμή) θα είναι καλύτερο απο ενα μηχανημα που κοστιζει 500 ευρω ολοκληρο. Θα σου πω λοιπον τα κλασσικά γιατι κατι τετοια post ειναι ο λογος που οι περισσοτεροι κραζουν τους PCMR. 

1. Δεν ειναι ολοι σε θεση να πληρώσουν 3-4 χιλιάρικα για να παρουν gaming PC.

2. Ακόμα και αυτοί που είναι σε θεση, δεν ενδιαφέρονται ολοι να δώσουν ενα κουβα λεφτα για να παιζουν παιχνιδια.

3. Δεν εχουν ολοι διαθεσιμες 20 ωρες την ημέρα για gaming. Οι περισσοτεροι θελουν ενα μηχανημα να παιζει καλά ώστε οταν γυρισουν απο μια κουραστική μέρα στην δουλειά να κατσουν στην πολυθρονα να χαλαρώσουν με ενα παιχνιδι, χωρις να χρειάζεται να ανησυχούν για windows update, κακους drivers και αλλα προβληματα. 

Ναι, καμια κονσολα δεν θα ειναι ποτέ καλύτερη τεχνικα απο τα PC. Σταματηστε να ειστε μεσα στην πωρωση και στο "εγω ειμαι καλύτερος" επειδη συγκρινετε μια ferrari με ενα lada και η ferrari κερδιζει. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ

Εχω midrange pc και δεν πρόκειται να πάρω ps5 και σιγουρα οχι XSX αφου τα games του θα ειναι και σε pc.

ΑΛΛΑ

Σε οτι λες εχεις 100% δίκαιο.

Η ευκολία της κονσόλας ανοιγω και παίζω δεν υπάρχει σε pc.

Η δύναμη που θα εχουν οι κονσόλες όταν βγουν θα ειναι σε pc 1000€++ το απόλυτο μινιμουμ ακόμη και με τις νεες gpu ampere kai rdna2 όταν βγουν.

Επίσης δεν έχουν όλοι το μεράκι να χτίσουν ενα pc και το να πάρεις pre built είναι πεταμένα λεφτα.Παντου βάζουν ότι φθηνότερο μπορούν.

500 ευρώ μην παίρνεις και όρκο.Κατσε μη σκάσει κανενα 399 η 449!

Μην ξεχνάς και το xbox series s.

Ακομη και για 199 ακούγεται.Και αρκετος κόσμος δεν νομίζω οτι νοιάζεται για το 4Κ.

Εγω πχ με FHD ειμαι κομπλέ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ξέρω ότι αν ευσταθούν οι φήμες που βγήκαν χτες, ότι η sony δηλαδή στο event της θα δειξει god of war και sillent hill που θα έχουν 100% next gen γραφικά θα κάνει πάρτι όσα game pass και να βγάλει η microsoft.

Επεξ/σία από Raiden5
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vste είπε

Εμένα αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι όταν τα γράφουμε στα σχόλια αυτά είμαστε σονυ φανμποις. Όλα τα mainstream μέσα, που στην τελική πληρώνονται και από την MS, λένε το ίδιο πράγμα. Μέχρι και στο ign δλδ το είπαν. Newsflash παιδιά, δεν είμαστε ούτε ms haters ούτε Sony fan boys τα πράγματα που βγάζουν μάτι λέμε. Αν δεν το βλέπετε και θέλετε να δείτε fanboys κοιτάτε το καθρέφτη! 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, tsibosp είπε

Εμένα αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι όταν τα γράφουμε στα σχόλια αυτά είμαστε σονυ φανμποις. Όλα τα mainstream μέσα, που στην τελική πληρώνονται και από την MS, λένε το ίδιο πράγμα. Μέχρι και στο ign δλδ το είπαν. Newsflash παιδιά, δεν είμαστε ούτε ms haters ούτε Sony fan boys τα πράγματα που βγάζουν μάτι λέμε. Αν δεν το βλέπετε και θέλετε να δείτε fanboys κοιτάτε το καθρέφτη! 

Προσωπικά προσπαθώ να αγοράζω όλα τα συστήματα έτσι κι αλλιώς. Εμένα με χαροποιεί που η MS δείχνει να βάζει προτεραιότητα το Game Pass. Χαίρομαι που όλα τα games της θα είναι day one game pass και στο PC. Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα που θα έδινα πχ στο Series X θα μπορώ να τα βάλω έξτρα να πάρω ανώτερη κάρτα της σειράς 30 της Nvidia. Οπότε θεωρώ ότι ένα 1440p 144hz Ultra settings PC ως βασικό μηχάνημα και ένα Ps5 ως δεύτερο μόνο για τα exclusive της Sony είναι ο ιδανικός συνδυασμός 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...