fanourisfz6 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, fanourisfz6 είπε S.T.A.L.K.E.R. παιχνιδαρα μαλλον το εβλεπες στο you tube στα 480 p συνηθισμενος απο το PS xaxaxaxxaxaxxsxxxaxxaxxaxa δες το εδω σε 4K
tsibosp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, NamelessDead είπε Προσωπικά προσπαθώ να αγοράζω όλα τα συστήματα έτσι κι αλλιώς. Εμένα με χαροποιεί που η MS δείχνει να βάζει προτεραιότητα το Game Pass. Χαίρομαι που όλα τα games της θα είναι day one game pass και στο PC. Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα που θα έδινα πχ στο Series X θα μπορώ να τα βάλω έξτρα να πάρω ανώτερη κάρτα της σειράς 30 της Nvidia. Οπότε θεωρώ ότι ένα 1440p 144hz Ultra settings PC ως βασικό μηχάνημα και ένα Ps5 ως δεύτερο μόνο για τα exclusive της Sony είναι ο ιδανικός συνδυασμός Oτι γραφεις ακριβως. Προσυπογραφω. Απο την στιγμη που θα ειναι ολα στον υπολογιστη οποιος εχει σχετικα δυνατο μηχανημα δεν εχει κανενα λογο να αγορασει κονσολα της MS. Μα και εμενα με χαροποιει ιδιαιτερα, με 1 gamepass και εχεις πολλους τιτλους, αλλους καλους, αλλους οχι, οτι βγαινει απο MS studios day one και εισαι οκ. Εχεις και ενα PS5 για τα first party και δεν χρειαζεσαι κατι αλλο για 4-5 χρονια. Ασε που εδω που τα λεμε ενω εβλεπα να το πηγαινει πολυ καλα σε αυτη τη γενια η MS τωρα εχω πολλες αμφιβολιες. Οι τυποι ειναι αστειοι. Μαρεσει που διατυμπανιζαν οτι θα βγαινουν ολοι οι τιτλοι και για one X τουλαχιστον για τα πρωτα 2 χρονια και απο οτι εδειξαν εχτες απο τα 10 τα 2 θα ερθουν στο one X και οταν τους την ειπαν στο tweeter οι τυποι απαντησαν οτι "depends on the publisher" και "δεν εννοουσαμε ολα οταν λεγαμε ολα". Μιλαμε για γραφικοτητες. Τελικα δεν θα το υποστηριζουν και τοσο πολυ οσο ελεγαν , μονο με κατι τιτλους που δεν θα ειναι ΑΑΑ (με εξαιρεση το HALO) και με τα indie που τρεχουν και στο κινητο μου. Βεβαια ποτε δεν ξερεις με δαυτους αλλα λενε την μια αλλα την αλλη, μονο οταν κυκλοφορησει θα μαθουμε. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από tsibosp
Saloufas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) The console war is over Xbox, PlayStation and Nintendo all want different things from the next generation https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-23-the-console-war-is-over-opinion Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από Saloufas 3 1
tsibosp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 28 λεπτά πριν, Saloufas είπε The console war is over Xbox, PlayStation and Nintendo all want different things from the next generation https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-23-the-console-war-is-over-opinion ετσι ακριβως ειναι φιλε. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω απο τοτε που εχουν ανακοινωθει οι κονσολες και υπαρχουν ακομα τυποι που δεν εχουν παρει μυρωδια τι γινεται και μιλανε ακομα για hater και fanboyism και αλλα τετοια ομορφα. χαχα η μονη μου παρηγορια ειναι οτι επειδη ασχολουμαι με τα οικονομικα και το μαρκετινγκ και παρακολουθω την ολη βιομηχανια απο μικρος οχι μονο σε επιπεδο τιτλων αλλα και στρατηγικων οτι επεσα μεσα! Οχι οτι κερδισα κανα βραβειο φυσικα αλλα ετσι για να χω να το λεω !
xavier Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, vironas04 είπε Το πόσο ασήμαντο για κάποια παιδιά εδώ μέσα είναι το κόστος του gaming μου κάνει εντύπωση. Με πανδημία γύρω μας και αναμενόμενη οικονομική κρίση, με το XBOX τουλάχιστον θα γλυτώσω ένα κάρο λεφτά λόγω gamepass και δωρεάν backwards compatibility. Καλοπροαίρετα τα γράφω αυτά - αν θέλετε να δίνετε εξηντάευρα για exlclusive dlc προηγούμενων γενιών, π.χ. spiderman για PS5, δικά σας λεφτά είναι, κάντε τα ότι θέλετε... για αλλη μια φορα η ms απεδειξε, πως οτι πληρωνεις, παιρνεις στο τελος... 47 λεπτά πριν, Saloufas είπε The console war is over Xbox, PlayStation and Nintendo all want different things from the next generation https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-23-the-console-war-is-over-opinion συμφωνω με το αρθρο, πλεον δεν υπαρχει καμια συγκριση ms/σονι... η διαφορα ειναι οντως hbo+σινεμα vs netflix...
vironas04 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, xavier είπε για αλλη μια φορα η ms απεδειξε, πως οτι πληρωνεις, παιρνεις στο τελος... συμφωνω με το αρθρο, πλεον δεν υπαρχει καμια συγκριση ms/σονι... η διαφορα ειναι οντως hbo+σινεμα vs netflix... Ε ωραία, αφού φίλε μου έχεις περίσσευμα (και μαγκιά σου) δωστα εκεί που νομίζεις. Εμένα δεν μου περισσεύουν και ναι, θα συμβιβαστώ, αν αυτό ήθελες να σου απαντήσω.
GSolari Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, vironas04 είπε Ε ωραία, αφού φίλε μου έχεις περίσσευμα (και μαγκιά σου) δωστα εκεί που νομίζεις. Εμένα δεν μου περισσεύουν και ναι, θα συμβιβαστώ, αν αυτό ήθελες να σου απαντήσω. Δεν συμβιβάζεσαι....Τα περισσότερα παιχνίδια που είναι από τα Microsoft game studios περνάς πολύ χρόνο gaming όπως πχ. σε ένα COD κτλ. Υπάρχει δυνατό online και δεν περιορίζεσαι απλά σε ένα καλό σενάριο και ένα single player campaign. Όλα υποκειμενικά είναι αλλά απλά πλέον δεν μου αρκεί ένα πολύ καλό παιχνίδι που θα είμαι μόνος μου χωρίς co-op δυνατό online κτλ. Επίσης δίνοντας 60 ευρώ για ένα τίτλο και ειδικά digital που μένεις με το licence στο χέρι...Είναι πολλά τα 60 ευρώ για ένα campaign όσο καλό και να είναι αυτό. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2020 από GSolari 1
xavier Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Το μεγαλυτερο προβλημα αυτης της παρουσιασης ηταν οτι ο κοσμος περιμενε το showcase του next gen xbox, και πηρε τη παρουσιαση του next gen gamepass...Για αυτο δεν ειδαμε multiplatform reveals σε αυτη τη παρουσιαση...Το πιο ευκολο πραγμα θα ηταν να δειξει η MS το elden ring το νεο call of duty, cyberpunk, dragonage και δε συμμαζευεται...Αλλα ξεκαθαρα δεν ειναι ο σκοπος της αυτη τη στιγμη...Δεν ηθελε σε καμια περιπτωση να προβαλει τα παιχνιδια που δε θα ειναι στο gamepass, γιατι εκει θα φανει η γυμνια του...Η μεταβαση στη νεα γενια δεν θα ειναι καθολου ευκολη για το gamepass και θα χρειαστει το χρονο του για να αποκτησει ενα αξιολογο καταλογο...Ποσο μαλλον οταν και η υποστηριξη απο τα first party της MS, αργει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα