THE GG GAMER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Επειδή τώρα κατάφερα να δω το 4K upload θα πώ την γνώμη μου. Για μενα ηταν ενα πολυ καλό showcase. Ναι δεν δείξανε πολύ gameplay αλλά μαλλον αυτό το συνηθισα. Ούτε και η Sony εδειξε. Ας τα πάρουμε ενα-ενα Halo. Προσωπικά το θεωρώ πανέμορφό. Ναι ειχε καποια pop up αλλά ολα τα μεγαλα games εχουν. Κρατάω οτι η MS σε αυτο εδειξε actual gameplay, μου θυμισε τα πρώτα Halo και ειναι καλο αυτο. Το Everwild μου θυμισε την Rare με την οποια μεγαλωσα. Μοιάζει με ενα μεγαλο φωτεινό παραμυθι. Και το λατρευω. Το Forza είναι Forza. Για μενα το καλύτερο racing game. Το Avowed δειχνει ενδιαφερον. Θυμιζει πολύ Skyrim και εμπιστευομαι την Obsidian. To Tell Me Why επισης μου άρεσε. Το Grounded ειχε ενα απο τα πιο αστεια trailer που εχω δει State of Decay. Μ΄αρεσε οπως το ειδα. Αλλά τα προηγούμενα 2 ειχαν πολλά θεματα οποτε κρατάω μικρό καλάθι. Αs Dusk Falls. Δείχνει καλή ιστορια αλλα τα interactive dramas μου ειναι αδιαφορα. Ισως το τεσταρω λογω game pass. Psychonauts 2 = 😍😍😍😍 Warhammer. ΛΑΤΡΕΥΩ Warhammer και FPS. Αναμένουμε S.T.A.L.K.E.R. 2 ήταν η εκπληξη για μενα. Λατρεψα το πρώτο και περιμενω με ανυπομονησια. The Gunk και Tetris αδιαφορα. Iσως τα δοκιμάσω, ξανα, λογω game pass. Τhe Medium. Κάθε trailer και καλυτερο. Αναμένω με ανυπομονησια. FABLE. Δεν με νοιάζει που δεν εδειξαν τιποτα. Αγαπάω Fable και εμπιστευομαι την Playground. Για το τελος. Αν το παρουμε σαν μεμονωμενο event θα εβαζα 7/10. Πολλά και ενδιαφεροντα games αλλά ελάχιστο gameplay. Κοιτώντας ομως το big picture, θεωρώ πως σε σχέση με τη βλακεία event του Mάη και το απαράδεκτο event της Sony, αυτό είναι μέχρι τώρα το καλύτερο. Πολλά παιχνίδια, απο πολλά διαφορετικά είδη, indies, exclusives και triple A. I am excited που λενε και στο χωριό μου. ΥΓ. Κάποιοι ξεχνάνε βασικά πράγματα. Πριν ενα μήνα η Sony εδειξε 26 παιχνίδια. το 90% αυτών θα είναι και στο Xbox είτε ταυτόχρονα είτε 2-3 μήνες μετα. Αυτό σημαινει πως η Sony δεν είχε τίποτα να δειξει. Σήμερα η MS εδειξε περισσότερα παιχνίδια, τα οποία είναι ολα είτε exclusive είτε timed exclusive. Οπότε ας χαλάρωσουμε λιγο. Τα παιχνιδια σήμερα εχουν τεράστιο budget και απαιτουν χρόνια. Δεν εχουμε δει ακόμα τι ειναι ικανά να φτιάξουν τα studio της MS. Για όνομα, 6 απο αυτά τα studio δεν ηταν καν εκει οπότε η MS κρατάει κατι πιθανοτητα για τον Αυγουστο μετά την Sony. Οπως ειπα και παλαιότερα. Δεν ξερω αν η MS θα κερδισει την γενια. Προσωπικά μου ειναι και αδιάφορο καθώς το 99% των games που με ενδιαφερουν ειναι 3rd party. Αλλά θεωρώ οτι τώρα δεν θα εχουμε τον περιπατο που εκανε η Sony. Tι ακριβώς παραπάνω εδειξε δηλαδή η Sony; Horizon 2, Spiderman DLC, μερικα 3rd party που θα ειναι και στο X. wow Η Sony στην e3 έδειξε καποια παιχνίδια μπορει μερικοι να περιμεναν περισσότερα άλλα εγώ ήμουν ευχαριστημένος.Απο το 18(μην σου πω ποιο πίσω) τι έβγαλε η ms?Από το 18 η Sony ξεκίνησε με God of war ,Spiderman,death stranding,ghost of tsusima,Detroit become human και το dreams.
privateer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Το βασικό είναι αυτό. Όλα τα παιχνίδια στο gamepass. 2
darkpiti Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μετριοτατο showcase.Το Avowed μου αρεσε πολυ και τα Μedium, Fable και Everwild.Απο κει και περα δεν τρελαθηκα.Ισως επειδη ειμαι 40ρης και πλεον μου αρεσουν πολυ συγκεκριμενα πραγματα στο gaming.Οπως και να εχει, γουσταρω που ερχονται οι νεες κονσολες και θα εχουμε να ασχολουμαστε με νεα games.Τα σεβη μου σε ολους τους players που δεν ειναι fanboys! 1
Railyy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Basidar είπε καλη παρουσιαση ναι αλλα δεν εδειξαν uncharted Είμαι ο μόνος που δεν θέλω να δώ άλλο Uncharted και θα προτιμούσα να δω την Naughty Dog να δουλεύει ένα καινούριο IP ? 3 1 1
Raiden5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 38 λεπτά πριν, NamelessDead είπε Επειδή τώρα κατάφερα να δω το 4K upload θα πώ την γνώμη μου. Για μενα ηταν ενα πολυ καλό showcase. Ναι δεν δείξανε πολύ gameplay αλλά μαλλον αυτό το συνηθισα. Ούτε και η Sony εδειξε. Ας τα πάρουμε ενα-ενα Halo. Προσωπικά το θεωρώ πανέμορφό. Ναι ειχε καποια pop up αλλά ολα τα μεγαλα games εχουν. Κρατάω οτι η MS σε αυτο εδειξε actual gameplay, μου θυμισε τα πρώτα Halo και ειναι καλο αυτο. Το Everwild μου θυμισε την Rare με την οποια μεγαλωσα. Μοιάζει με ενα μεγαλο φωτεινό παραμυθι. Και το λατρευω. Το Forza είναι Forza. Για μενα το καλύτερο racing game. Το Avowed δειχνει ενδιαφερον. Θυμιζει πολύ Skyrim και εμπιστευομαι την Obsidian. To Tell Me Why επισης μου άρεσε. Το Grounded ειχε ενα απο τα πιο αστεια trailer που εχω δει State of Decay. Μ΄αρεσε οπως το ειδα. Αλλά τα προηγούμενα 2 ειχαν πολλά θεματα οποτε κρατάω μικρό καλάθι. Αs Dusk Falls. Δείχνει καλή ιστορια αλλα τα interactive dramas μου ειναι αδιαφορα. Ισως το τεσταρω λογω game pass. Psychonauts 2 = 😍😍😍😍 Warhammer. ΛΑΤΡΕΥΩ Warhammer και FPS. Αναμένουμε S.T.A.L.K.E.R. 2 ήταν η εκπληξη για μενα. Λατρεψα το πρώτο και περιμενω με ανυπομονησια. The Gunk και Tetris αδιαφορα. Iσως τα δοκιμάσω, ξανα, λογω game pass. Τhe Medium. Κάθε trailer και καλυτερο. Αναμένω με ανυπομονησια. FABLE. Δεν με νοιάζει που δεν εδειξαν τιποτα. Αγαπάω Fable και εμπιστευομαι την Playground. Για το τελος. Αν το παρουμε σαν μεμονωμενο event θα εβαζα 7/10. Πολλά και ενδιαφεροντα games αλλά ελάχιστο gameplay. Κοιτώντας ομως το big picture, θεωρώ πως σε σχέση με τη βλακεία event του Mάη και το απαράδεκτο event της Sony, αυτό είναι μέχρι τώρα το καλύτερο. Πολλά παιχνίδια, απο πολλά διαφορετικά είδη, indies, exclusives και triple A. I am excited που λενε και στο χωριό μου. ΥΓ. Κάποιοι ξεχνάνε βασικά πράγματα. Πριν ενα μήνα η Sony εδειξε 26 παιχνίδια. το 90% αυτών θα είναι και στο Xbox είτε ταυτόχρονα είτε 2-3 μήνες μετα. Αυτό σημαινει πως η Sony δεν είχε τίποτα να δειξει. Σήμερα η MS εδειξε περισσότερα παιχνίδια, τα οποία είναι ολα είτε exclusive είτε timed exclusive. Οπότε ας χαλάρωσουμε λιγο. Τα παιχνιδια σήμερα εχουν τεράστιο budget και απαιτουν χρόνια. Δεν εχουμε δει ακόμα τι ειναι ικανά να φτιάξουν τα studio της MS. Για όνομα, 6 απο αυτά τα studio δεν ηταν καν εκει οπότε η MS κρατάει κατι πιθανοτητα για τον Αυγουστο μετά την Sony. Οπως ειπα και παλαιότερα. Δεν ξερω αν η MS θα κερδισει την γενια. Προσωπικά μου ειναι και αδιάφορο καθώς το 99% των games που με ενδιαφερουν ειναι 3rd party. Αλλά θεωρώ οτι τώρα δεν θα εχουμε τον περιπατο που εκανε η Sony. Tι ακριβώς παραπάνω εδειξε δηλαδή η Sony; Horizon 2, Spiderman DLC, μερικα 3rd party που θα ειναι και στο X. wow Βασικα περα απο Halo δεν εδειξε καθολου gameplay η microsoft, η σονυ μας ειχε δειξει λιγο gameplay απο rachet and clank, gran turismo 7, project athia, returnal, kena, ghostwire, godfall και αλλα μικροτερα παιχνιδια οποτε ναι εδειξε περισσοτερα απο σκετα cinematics, οποτε σε καμια περιπτωση δεν θεωρο καλυτερο το event της microsoft. 2
bilt128 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Πραγματικά είναι λυπηρό μια εταιρεία μεγέθους Microsoft να παρουσιάζει τέτοια εικόνα 3 μήνες πριν την κυκλοφορία της νέας της κονσόλας, όταν η αντίπαλη πλευρά μας βομβαρδίζει με μεγαθήρια όπως TLOU2 και GoT για την απερχόμενή της.. Δε μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά με τη Microsoft, όταν ανέλαβε τα ηνία του XBOX ο Phil Spencer και άρχισε η εξαγορά studios, αναπτερώθηκε το ηθικό όλων με την προσδοκία νέων IPs και πραγματικών ΑΑΑ τίτλων ισάξιων των αντίστοιχων της SONY.. 5-6 χρόνια αργότερα, η MS όχι μόνο δεν κατάφερε να παρουσιάσει ούτε ένα νέο αξιοσημείωτο IP για την παρούσα γενιά, αλλά ξεκινά και την καινούργια με τα ίδια μπαγιάτικα IPs, με γραφικά επιπέδου remastered 360.. Ίσως τελικά να μην είναι θέμα προσώπου αλλά εταιρικής κουλτούρας, δείχνουν τελικά ότι δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα παιχνίδια αλλά περισσότερο για υπηρεσίες τύπου Game Pass η Xcloud.. 5 1 1
vste Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, spectaculator είπε STALKER 2? Θα βγει και για συμβατούς; Ναι ολα οσα εδειξαν ειναι και για PC. 1
NickTG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 51 minutes ago, THE GG GAMER said: Η Sony στην e3 έδειξε καποια παιχνίδια μπορει μερικοι να περιμεναν περισσότερα άλλα εγώ ήμουν ευχαριστημένος.Απο το 18(μην σου πω ποιο πίσω) τι έβγαλε η ms?Από το 18 η Sony ξεκίνησε με God of war ,Spiderman,death stranding,ghost of tsusima,Detroit become human και το dreams. Έβγαλε το game pass. Με το οποίο game pass έχοντας δώσει για αυτό λιγότερα από 30€, και έχω ακόμα για κανά χρόνο περίπου, έχω ήδη παίξει Gears 5 Doom Wolfenstein New Order και New Colossus Red Dead Redemption 2 Afterparty Yooka Laylee Forza Horizon 4 Journey to the Savage Planet Τα 2 Ori Outer Worlds Hellblade Bloodstained Inside Vampyr Mutant Year Zero Operencia Ruiner ReCore Ενώ έχω δοκιμάσει Ace Combat 7 Ashen Prey Outer Wilds Remnant Pathologic 2 Turing Test Blazing Chrome The Surge Tyranny Και έχω ήδη κατεβάσει και περιμένουν τα Gears Tactics No Man's Sky Με πειράζει αν τα περισσότερα υπάρχουν και αλλού ή αν δεν είναι όλα καινούρια από τη στιγμή που δεν τα είχα παίξει? Αν ήταν και περίοδος που είχα περισσότερο χρόνο θα ήταν διπλή η λίστα. Κάμποσα από αυτά μάλιστα θα τα αγοράσω γιατί τα θέλω και σε physical copy οπότε πρακτικά από μένα θα βγάλουν περισσότερα τελικά. 5
Railyy Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Έβγαλε το game pass. Με το οποίο game pass έχοντας δώσει για αυτό λιγότερα από 30€, και έχω ακόμα για κανά χρόνο περίπου, έχω ήδη παίξει Gears 5 Doom Wolfenstein New Order και New Colossus Red Dead Redemption 2 Afterparty Yooka Laylee Forza Horizon 4 Journey to the Savage Planet Τα 2 Ori Outer Worlds Hellblade Bloodstained Inside Vampyr Mutant Year Zero Operencia Ruiner ReCore Ενώ έχω δοκιμάσει Ace Combat 7 Ashen Prey Outer Wilds Remnant Pathologic 2 Turing Test Blazing Chrome The Surge Tyranny Και έχω ήδη κατεβάσει και περιμένουν τα Gears Tactics No Man's Sky Με πειράζει αν τα περισσότερα υπάρχουν και αλλού ή αν δεν είναι όλα καινούρια από τη στιγμή που δεν τα είχα παίξει? Αν ήταν και περίοδος που είχα περισσότερο χρόνο θα ήταν διπλή η λίστα. Κάμποσα από αυτά μάλιστα θα τα αγοράσω γιατί τα θέλω και σε physical copy οπότε πρακτικά από μένα θα βγάλουν περισσότερα τελικά. Weird flex but ok 1
NickTG Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 minute ago, Railyy said: Weird flex but ok ???? Το ότι έπαιξα κάποια παιχνίδια? ΟΚ, όπως το βλέπει κανείς.
Superuser Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Λείπει το art direction από τα στούντιο της Microsoft.. Όσο χρήμα και να ρίξεις το ταλέντο και το μεράκι δεν φυτρώνει έτσι απλά Το Ghost of Tsushima που βγήκε στην current gen, που δεν έχει και τα τέλεια γραφικά, μοιάζει πιο next gen από τα next gen της Microsoft Δεν αρκεί μόνο να τρέχουν 4Κ 60fps 6
ELMastas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εφόσον βγήκε το θέμα με το showcase ας γράψω και εδώ τις εντυπώσεις μου Για το Halo, χωρίς να μου πέσουν τα σαγώνια βλέποντας κάτι το next gen,μια χαρά μου φάνηκε αυτό που είδαμε και μου έδωσε Vibes σωστού Halo παιχνιδιού με παλέτες και Setting πρώτου και 2ου για κάποιους που δεν τους φάνηκε κάτι εντυπωσιακό αν σκεφτούν και τα ακόλουθα : Πρώτον και το βασικότερο,πως ήταν απλά "πρώιμο" Demo,2) οτι είναι Open world με τεράστια έκταση (2 φορές μεγαλύτερο απο τα 2 τελευταία Halo μαζί) 3)οτι δεν το βλέπουμε στην καλύτερη ποιότητα,λόγο συμπίεσης κλπ στο Ytube και Τέλος πως σίγουρα δεν είναι παιχνίδι θα δείξει στο έπακρο οπτικά τις δυνατότητες του νέου μηχανήματος ως next gen,αφού είναι ήδη το παιχνίδι για αρκετά χρόνια υπό ανάπτυξη απο τήν "προηγούμενη" γενιά. Απο κει και πέρα πρέπει να πω πως γενικά το Event ήταν αρκετά καλό,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν περίμενα ακόμη περισσότερα,ιδιαίτερα με το γνωστό "θέμα" που είδαμε και με το Event της Sony,δηλ να μην δείχνουν gameplay απο αρκετά παιχνίδια.Εδειξαν πιστεύω ακριβώς αυτά που ήθελαν να δείξουν χωρίς να επικεντρωθούν σε μπλά μπλά και να σταθούν σε τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ που είναι ήδη γνωστά. Εκτός απο τα "αυτονόητα"δηλ Halo,Forza και την "έκπληξη" του τίτλου Fable (μας το κράτησαν για το τέλος😸)μου άρεσαν ιδιαίτερα τα,Medium που είχε Silent Hill Vibes με τον εναλλακτικό κόσμο,το Stalker 2 που αν βγει αντάξιο του ονόματος του,θα είναι παιχνιδάρα καθώς και το Avowed,που για κάποιους πέρασε στα ψιλά ενώ είναι πολύ σημαντική είδηση για όσους γνωρίζουν απο την Obsidian που ουσιαστικά ανακοίνωσε το επόμενο Fantasy/RPG της. Είναι απίθανο πως έδειξαν μόνο 9 απο τα 15 στούντιο και πως είπαν οτι φέτος θα έχει με την κυκλοφορία του νέου Xbox διαθέσιμους 100 τίτλους ! Αυτό νομίζω σπάει ρεκόρ απο μόνο του και το ακόμα πιο φοβερό είναι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω πως Ολα όσα είδαμε θα είναι διαθέσιμα πρώτη μέρα Δωρεάν με το Gamepass ! Χωρίς να είμαι φαν του είδους μου άρεσε και ως Setting,gameplay και γενικά ιδέα,αυτό της Obsidian,που είχες συρρικνωθεί και παλεύεις με τα έντομα κλπ 🐜 Τέλος με κτύπησε η νοσταλγία με το Νέο Phantasy Star online 2 ! Ηταν το πρώτο multi Action RPG που είχα παίξει με άλλους online σε Dreamcast ! Μιλάμε για εποχές που δεν "υπήρχε" το διαδίκτυο τουλάχιστον όχι με την μορφή που το γνωρίζουμε,ήταν πολύ πόρωση το παιχνίδι είχε πολύ καλό σύστημα μάχης και looting και πολύ καλή multiplayer εμπειρία (παρόλες τις γελοίες ταχύτητες της εποχής) το 2ο βελτίωσε τα πάντα και έχει τεράστια βάση χρηστών που το αγαπάνε,ενώ αυτό είναι ουσιαστικά το PS3 όμως κρατήσανε το όνομα και είπαν πως θα μεταφέρει ο κόσμος χαρακτήρες απο το 2 που ήδη παίζει για να μην χάσει το κοινό 8 ετών ! Το γεγονός πως θα παίζει σχεδόν παντού και "παγκόσμια"(ιαπωνία,αμερική,ευρώπη) το κάνει ακόμη πιο επικό σε μέγεθος 🤯 Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από ELMastas 2
Mpiftekis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, NickTG είπε ???? Το ότι έπαιξα κάποια παιχνίδια? ΟΚ, όπως το βλέπει κανείς. Αυτά που έπαιξες, μπορείς να τα παίξεις όποτε θες ή έχουν χρονικό περιορισμό; Γιατί εγώ που έχω 2 παιδιά, δεν μπορώ να παίξω μεγάλα σε διάρκεια παιχνίδια σε 1 μήνα μέσα. Θα χρειαστώ κανά χρόνο+. Παράδειγμα το DoS 2, για 140 gaming ώρες μου πήρε 2.5 χρόνια!!!
Stefxour Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δεν περίμενα να δω την Stalker σειρά να ξαναζωντανεύει προβλέπεται πολύ κάψιμο ,έχουμε τίποτα στοιχεία για το Warhammer παιχνίδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα