Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft μας έδωσε μια πρώτη γεύση των όσων μας περιμένουν με την έλευση του Xbox Series X κατά τη διάρκεια του event της.

Η Microsoft τήρησε την υπόσχεσή της και μας παρουσίασε κατά τη διάρκεια του προαναγγελθέντος Xbox Games Showcase ορισμένους από τους τίτλους που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε αποκλειστικά -στις κονσόλες τουλάχιστον- στο Xbox Series X. Την παράσταση έκλεψαν φυσικά το Halo Infinite (gameplay του οποίου, στα 60 fps, παρακολουθήσαμε) και το επόμενο Forza Motorsport (4K στα 60 fps αλλά δε θα συνοδέψει την κονσόλα στην κυκλοφορία της ενώ δε θα διατεθεί για Xbox One).

Το επόμενο μεγάλο “μπαμ” έγινε στο φινάλε με τη Microsoft να αποκαλύπτει με κάθε επισημότητα το νέο Fable. Το reboot της σειράς θα λάβει χώρα σε PC και Xbox Series X, αν και για την ώρα θα πρέπει να αρκεστούμε στο… λογότυπο του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα τα όσα μας περίμεναν το απόγευμα της Πέμπτης ήταν κάμποσα και ενδιαφέροντα -όχι στη σφαίρα του ΑΑΑ αλλά γουστόζικα. Ξεχώρισαν το State of Decay 3 που αναπτύσσεται από την Undead Labs, το Avowed της Obsidian και το Everwild της Rare. Ακόμα, αποκαλύφθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας (27 Αυγούστου) για το πρώτο επεισόδιο του Tell Me Why της Dontnod -που θυμίζει επικίνδυνα Life is Strange ενώ είχαμε την ευκαιρία να θυμηθούμε και το Grounded.

Πέραν των στούντιο της Microsoft, είχαμε παρουσία και αρκετών third-party εταιρειών. Στα όσα μας έδειξαν ήταν το πρώτο τρέιλερ του S.T.A.L.K.E.R. 2, ένα teaser για το Warhammer 40.000: Darktide, βίντεο των Psychonauts 2, The Medium, The Gunk και As Dusk Falls, multiplayer για το Tetris Effect και νέο expansion για το Destiny 2 (Beyond Light).

Από τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν του Xbox Games Showcase, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο Dragon Quest IX S: Echoes of an Elusive Age που σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση της σειράς στην πλατφόρμα του Xbox.

H Microsoft έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο Game Pass, τονίζοντας ότι όλες οι first-party κυκλοφορίες της θα είναι διαθέσιμες στους συνδρομητές του. Γενικότερα η εταιρεία έδωσε βάρος στη συνδρομή της (αρκεί κάποιος να μέτρησε πόσες φορές αναφέρθηκε σε αυτή κατά τη διάρκεια του event), δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα του μοντέλου που θα ακολουθήσει στη νέα γενιά. Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και την πρόσφατη προσθήκη του xCloud, τότε εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι Xbox Series X και Game Pass Ultimate σχεδόν θα πηγαίνουν… πακέτο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι από την εποχή του Xbox one και μετά είναι το καλήτερο line up που έχουν δείξει. 

• Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Μακάρι να δούμε τρομερά lineup και από τις δύο εταιρίες αυτή την γενιά. Οι μόνοι κερδισμένοι είμαστε εμείς (και ο μόνος χαμένος το πορτοφόλι μας 😐 )

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

καλη παρουσιαση ναι

αλλα δεν εδειξαν uncharted

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι προφανες οτι η Microsoft παει να γινει το Netflix του gaming...το κατα ποσο ειναι καλο αυτο η οχι ο χρονος θα δειξει. Προσωπικα θεωρω το lineup του PS5 πιο δυνατο δεν ειδα κατι που να ειναι system seller (και αναθεμα αν το halo infinite ειχε next gen wow factor). ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ POP UP σε γραφικα ΣΕ PREMADE trailer χρονια και καταφεραν και το εδειξαν στο πιο ισχυρο χαρτι τους !!! Για γελια απλα. (δειτε στο 4,38-4,39 του trailer απεναντι στα βουνα τα συννεφα και φανταστητε οτι αυτο το πηρε το ματι στο live οχι μετα)

Επεξ/σία από ison
  • Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Μέτρια παρουσίαση, πέρα από το halo για άλλη μια φορά το gameplay ήταν ανύπαρκτο στα παιχνιδια. Από θέμα γραφικών περίμενα να δω καλυτερα πράγματα, το avowed φαίνεται ενδιαφέρον από αυτό το λίγο που έδειξε. Τα περισσότερα πάντως έγραφε ότι ήταν console launch exclusives οπότε κάποια από αυτά οπως το stalker2 και το medium μάλλον θα έρθουν και από ps5 κάποια στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Ειχε καποια ενδιαφεροντα games, αλλα πιστευω αρκετοι αντι να δωσουν 400+ ευρω για νεο xbox απλα θα αναβαθμισουν/αγορασουν νεο PC. Δεν ξερω αν θα βοηθησει την MS το δογμα "τα παντα και σε PC".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή τώρα κατάφερα να δω το 4K upload θα πώ την γνώμη μου. Για μενα ηταν ενα πολυ καλό showcase. Ναι δεν δείξανε πολύ gameplay αλλά μαλλον αυτό το συνηθισα. Ούτε και η Sony εδειξε. Ας τα πάρουμε ενα-ενα

Halo. Προσωπικά το θεωρώ πανέμορφό. Ναι ειχε καποια pop up αλλά ολα τα μεγαλα games εχουν. Κρατάω οτι η MS σε αυτο εδειξε actual gameplay, μου θυμισε τα πρώτα Halo και ειναι καλο αυτο.

Το Everwild μου θυμισε την Rare με την οποια μεγαλωσα. Μοιάζει με ενα μεγαλο φωτεινό παραμυθι. Και το λατρευω.

Το Forza είναι Forza. Για μενα το καλύτερο racing game.

Το Avowed δειχνει ενδιαφερον. Θυμιζει πολύ Skyrim και εμπιστευομαι την Obsidian.

To Tell Me Why επισης μου άρεσε. Το Grounded ειχε ενα απο τα πιο αστεια trailer που εχω δει

State of Decay. Μ΄αρεσε οπως το ειδα. Αλλά τα προηγούμενα 2 ειχαν πολλά θεματα οποτε κρατάω μικρό καλάθι.

Αs Dusk Falls. Δείχνει καλή ιστορια αλλα τα interactive dramas μου ειναι αδιαφορα. Ισως το τεσταρω λογω game pass.

Psychonauts 2 = 😍😍😍😍

Warhammer. ΛΑΤΡΕΥΩ Warhammer και FPS. Αναμένουμε

S.T.A.L.K.E.R. 2 ήταν η εκπληξη για μενα. Λατρεψα το πρώτο και περιμενω με ανυπομονησια.

The Gunk και Tetris αδιαφορα. Iσως τα δοκιμάσω, ξανα, λογω game pass.

Τhe Medium. Κάθε trailer και καλυτερο. Αναμένω με ανυπομονησια.

FABLE. Δεν με νοιάζει που δεν εδειξαν τιποτα. Αγαπάω Fable και εμπιστευομαι την Playground.

Για το τελος. Αν το παρουμε σαν μεμονωμενο event θα εβαζα 7/10. Πολλά και ενδιαφεροντα games αλλά ελάχιστο gameplay. Κοιτώντας ομως το big picture, θεωρώ πως σε σχέση με τη βλακεία event του Mάη και το απαράδεκτο event της Sony, αυτό είναι μέχρι τώρα το καλύτερο. Πολλά παιχνίδια, απο πολλά διαφορετικά είδη, indies, exclusives και triple A. I am excited που λενε και στο χωριό μου.

ΥΓ. Κάποιοι ξεχνάνε βασικά πράγματα. Πριν ενα μήνα η Sony εδειξε 26 παιχνίδια. το 90% αυτών θα είναι και στο Xbox είτε ταυτόχρονα είτε 2-3 μήνες μετα. Αυτό σημαινει πως η Sony δεν είχε τίποτα να δειξει. Σήμερα η MS εδειξε περισσότερα παιχνίδια, τα οποία είναι ολα είτε exclusive είτε timed exclusive. Οπότε ας χαλάρωσουμε λιγο. Τα παιχνιδια σήμερα εχουν τεράστιο budget και απαιτουν χρόνια. Δεν εχουμε δει ακόμα τι ειναι ικανά να φτιάξουν τα studio της MS. Για όνομα, 6 απο αυτά τα studio δεν ηταν καν εκει οπότε η MS κρατάει κατι πιθανοτητα για τον Αυγουστο μετά την Sony. Οπως ειπα και παλαιότερα. Δεν ξερω αν η MS θα κερδισει την γενια. Προσωπικά μου ειναι και αδιάφορο καθώς το 99% των games που με ενδιαφερουν ειναι 3rd party. Αλλά θεωρώ οτι τώρα δεν θα εχουμε τον περιπατο που εκανε η Sony.

12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Netflix του gaming..1-2 καλοί τίτλοι και τα υπόλοιπα σαβούρες..Προβλέπεται πανωλεθρία απ' τη Sony για ακόμη μία φορά.

Tι ακριβώς παραπάνω εδειξε δηλαδή η Sony; Horizon 2, Spiderman DLC, μερικα 3rd party που θα ειναι και στο X. wow

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το the most powerful console ,ο κάθε developer που έβγαινε να "μιλήσει" το μοναδικό πράγμα που έλεγε ήταν αυτό,και πραγματικά με γραφικά xbox 360 ορισμένα παιχνίδια μας λέγανε πως τρέχανε 4κ και 60fps λες και ήταν κάτι το συναρπαστικό.Τα μοναδικά που αξίζανε ήταν το hellblade και a stalker 2 και το fable(όπου δεν μας δείξανε gameplay άλλα anyway).Ό Phil Spencer ειναι ο Τσίπρας του gaming...

Επεξ/σία από THE GG GAMER
Επισκέπτης
Δημοσ.

Περίμενα γραφικά τύπου Witcher για το Fable, εννοώ όχι σε στυλ carroon..

Δημοσ.

Το Death Stranding, The last of us 2 κτλ είχαν πιο ωραία γραφικά από ότι δείξανε στην παρουσίαση. Ειλικρινά δεν τους καταλαβαίνω. Πιστεύω ότι η MS σε πέντε χρόνια περίπου θα αρχίσει να δείχνει τα δόντια της. Αλλά κ πάλι αυτό εξαρτάται από το ποσά λεφτά θέλουνε να ρίξουν σε αυτά. Αν ο στόχος τους είναι το game pass να πουλήσει δεν το κόβω να βγάζουν παιχνίδι της προκοπής. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NamelessDead είπε

Επειδή τώρα κατάφερα να δω το 4K upload θα πώ την γνώμη μου. Για μενα ηταν ενα πολυ καλό showcase. Ναι δεν δείξανε πολύ gameplay αλλά μαλλον αυτό το συνηθισα. Ούτε και η Sony εδειξε. Ας τα πάρουμε ενα-ενα

Halo. Προσωπικά το θεωρώ πανέμορφό. Ναι ειχε καποια pop up αλλά ολα τα μεγαλα games εχουν. Κρατάω οτι η MS σε αυτο εδειξε actual gameplay, μου θυμισε τα πρώτα Halo και ειναι καλο αυτο.

Το Everwild μου θυμισε την Rare με την οποια μεγαλωσα. Μοιάζει με ενα μεγαλο φωτεινό παραμυθι. Και το λατρευω.

Το Forza είναι Forza. Για μενα το καλύτερο racing game.

Το Avowed δειχνει ενδιαφερον. Θυμιζει πολύ Skyrim και εμπιστευομαι την Obsidian.

To Tell Me Why επισης μου άρεσε. Το Grounded ειχε ενα απο τα πιο αστεια trailer που εχω δει

State of Decay. Μ΄αρεσε οπως το ειδα. Αλλά τα προηγούμενα 2 ειχαν πολλά θεματα οποτε κρατάω μικρό καλάθι.

Αs Dusk Falls. Δείχνει καλή ιστορια αλλα τα interactive dramas μου ειναι αδιαφορα. Ισως το τεσταρω λογω game pass.

Psychonauts 2 = 😍😍😍😍

Warhammer. ΛΑΤΡΕΥΩ Warhammer και FPS. Αναμένουμε

S.T.A.L.K.E.R. 2 ήταν η εκπληξη για μενα. Λατρεψα το πρώτο και περιμενω με ανυπομονησια.

The Gunk και Tetris αδιαφορα. Iσως τα δοκιμάσω, ξανα, λογω game pass.

Τhe Medium. Κάθε trailer και καλυτερο. Αναμένω με ανυπομονησια.

FABLE. Δεν με νοιάζει που δεν εδειξαν τιποτα. Αγαπάω Fable και εμπιστευομαι την Playground.

Για το τελος. Αν το παρουμε σαν μεμονωμενο event θα εβαζα 7/10. Πολλά και ενδιαφεροντα games αλλά ελάχιστο gameplay. Κοιτώντας ομως το big picture, θεωρώ πως σε σχέση με τη βλακεία event του Mάη και το απαράδεκτο event της Sony, αυτό είναι μέχρι τώρα το καλύτερο. Πολλά παιχνίδια, απο πολλά διαφορετικά είδη, indies, exclusives και triple A. I am excited που λενε και στο χωριό μου.

ΥΓ. Κάποιοι ξεχνάνε βασικά πράγματα. Πριν ενα μήνα η Sony εδειξε 26 παιχνίδια. το 90% αυτών θα είναι και στο Xbox είτε ταυτόχρονα είτε 2-3 μήνες μετα. Αυτό σημαινει πως η Sony δεν είχε τίποτα να δειξει. Σήμερα η MS εδειξε περισσότερα παιχνίδια, τα οποία είναι ολα είτε exclusive είτε timed exclusive. Οπότε ας χαλάρωσουμε λιγο. Τα παιχνιδια σήμερα εχουν τεράστιο budget και απαιτουν χρόνια. Δεν εχουμε δει ακόμα τι ειναι ικανά να φτιάξουν τα studio της MS. Για όνομα, 6 απο αυτά τα studio δεν ηταν καν εκει οπότε η MS κρατάει κατι πιθανοτητα για τον Αυγουστο μετά την Sony. Οπως ειπα και παλαιότερα. Δεν ξερω αν η MS θα κερδισει την γενια. Προσωπικά μου ειναι και αδιάφορο καθώς το 99% των games που με ενδιαφερουν ειναι 3rd party. Αλλά θεωρώ οτι τώρα δεν θα εχουμε τον περιπατο που εκανε η Sony.

Tι ακριβώς παραπάνω εδειξε δηλαδή η Sony; Horizon 2, Spiderman DLC, μερικα 3rd party που θα ειναι και στο X. wow

Συμφωνώ με τη ψύχραιμη αντιμετώπιση σου φίλε (αν και αδικησες το gunk) - άντε γιατί από χτες με αυτά που ακούω και διαβάζω κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό...😐

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απογοήτευση...

Είναι δυνατόν να παρουσιάζουν τίτλο showcase για τη νέα κονσόλα (Halo Infinite) με τέτοια γραφικά?

Δυστυχώς τα πράγματα δεν προμηνύονται καλά ούτε για τη νέα γενιά XBOX και  αυτό θα έχει αντίκτυπο και για τους χρήστες PS5 καθώς η SONY θα παίζει πάλι χωρίς συναγωνισμό..

Επεξ/σία από bilt128
  • Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...