gazp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Εχτές δυστυχώς είχα ενα ελαφρύ -ευτυχώς- τρακαρισματάκι. Όλα καλά, το αμάξι το οποίο "έξυσα" δεν έπαθε ζημιά (άφησα τηλέφωνο στον ιδιοκτήτη μιας και δεν μπόρεσα να τον βρώ παρ' όλα αυτά δεν με πήρε, τόσο μεγάλη ήταν η ζημιά που του έκανα :) ) αλλά στο δικό μου έχει μείνει σημάδι και ο προφυλακτήρας είναι σα να έχει ξεκουμπώσει απ τη θέση του όπως φαίνεται στις φωτό: Η ερώτηση είναι: υπάρχει κάποιος τρόπος να μαζέψω μόνος μου τη ζημιά? καλά, για το οτι κουμπώνει λίγο στραβά δε νομίζω να μπορώ να κάνω και πολλά, θα πρέπει να βγεί ο προφυλακτήρας και με κάποιο τρόπο να ισιωθεί (?). Πιο πολύ ρωτάω γι αυτή τη μαυρίλα που έμεινε απ τον προφυλακτήρα του άλλου....
GrMikeD Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Σιγά τη ζημιά, χρώμα άφησε πάνω περισσότερο, με μια καλή αλοιφή και τρίψιμο ούτε που θα φαίνεται 1
gazp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Ολα οκ, ακολουθησα τις συμβουλες σας και το μαζεψα :) Ευχαριστω πολυ :)
PLACEBO_89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, gazp είπε Ολα οκ, ακολουθησα τις συμβουλες σας και το μαζεψα Ευχαριστω πολυ Να ξερεις και αλοιφη να μην εχεις κανει και το w40!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα