Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήμερα έχω ξεκινήσει και αγοράζω πράγματα για καινούργιο pc .

sapphire vga radeon rx 5700 xt 8g nitro+

Seasonic M12II Evo 620W

CASE INNOVATOR SHADOW 2 BLACK

τα παραπάνω τα έχω αγοράσει σκέφτομαι να τα συνδυάσω  ryzen 5 3600  , άλλα θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για μητρική ραμ  σκληρό και οθόνη για να μπορώ να εκμεταλλευτώ της δυνατότητες της 5700. Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη.(Δεν κάνω   Over clock κλπ )  Το μόνο που θέλω να πειράξω είναι ραμ αν έχει έτοιμο Profil αλλιώς δεν μπαίνω στη διαδικασία

ευχαριστώ  

Επεξ/σία από baggelhs evo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράψε διαθέσιμο budget πάνω κατω

Επίσης ποια παιχνίδια παίζεις για να προτείνουμε και οθόνη 

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση 

σχετικά με το budget δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου γενικά να είναι value for money .

από παιχνίδια παίζω assasin odyssey Borderlands 3 , Devil May Cry 5 , witcher 3 , godfall .

σχετικά με την οθόνη θα ήθελα κάτι που να μπορεί να εκμεταλλευτεί την rx 5700 .

Δημοσ.

Πολύ   καλές οι οθόνες μάλλον θα πάω προς της 27αρα. μητρικη MSI B450-A Pro Max .. το μόνο που δεν ξέρω αν μπορεί να πάει της ραμ στα 3600 με xpm η θέλει να κάνω αλλαγές εγώ..

για σκληρό δίσκο να βάλω άπλα ssd η Μ.2 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, baggelhs evo είπε

Πολύ   καλές οι οθόνες μάλλον θα πάω προς της 27αρα. μητρικη MSI B450-A Pro Max .. το μόνο που δεν ξέρω αν μπορεί να πάει της ραμ στα 3600 με xpm η θέλει να κάνω αλλαγές εγώ..

για σκληρό δίσκο να βάλω άπλα ssd η Μ.2 ?

Αν βαστάει το πορτοφόλι σου παρε τον Adata για το futureproof. Αν όχι έναν του κατοστάρικου. Διαφορα δε θα δεις στα games ούτε σε καθημερινή χρήση. Θα βάλεις xmp  profile 1 και τίποτα άλλο. Με τις συγκεκριμένες μπορείς να πας και παραπάνω αν θελήσεις με manual timings αλλά αφού δε θες μια χαρά θα εισαι 3600 cas 16. 

Επεξ/σία από radiohead

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...