Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Καλησπερα, Ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος που μπορει να αναλαβει να μου φτιαξει 2 καρτες που εχω με αυτην την υδροψυξη https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=400-HY-1384-B1&fbclid=IwAR3FM_EDnH57H3_7Nk3XWOalczR_H1-5bCnv_SgpDyCq3Vi7Z6YJiEwylaw Ευχαριστω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο το block ειναι για 2080 ti.. Εχεις δυο και καθονται? Η εννοεις να το βαλει σε αλλη καρτα τελειως? Ξερω απο φιλο πως ειχε παρει αυτο https://www.mgmanager.gr/accessories/88018-phanteks-glacier-g2080ti-rtx-2080-ti-asus-strix-edition-waterblock-satin-black-ph-gb2080tias_bk01.html απο το συγκεκριμενο καταστημα και πηγε την καρτα και του το εγκατεστησαν αυτοι.. Αν βοηθαει καθολου.. Εγω θα εβρισκα manual και προσεκτικα θα το εκανα μονος μου Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2020 από niko13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 50 λεπτά πριν, niko13 είπε Αυτο το block ειναι για 2080 ti.. Εχεις δυο και καθονται? Η εννοεις να το βαλει σε αλλη καρτα τελειως? Ξερω απο φιλο πως ειχε παρει αυτο https://www.mgmanager.gr/accessories/88018-phanteks-glacier-g2080ti-rtx-2080-ti-asus-strix-edition-waterblock-satin-black-ph-gb2080tias_bk01.html απο το συγκεκριμενο καταστημα και πηγε την καρτα και του το εγκατεστησαν αυτοι.. Αν βοηθαει καθολου.. Εγω θα εβρισκα manual και προσεκτικα θα το εκανα μονος μου Αυτο ειναι καθαρα block για custom υδροψυξη. Το λινκ της EVGA ειναι hybrid λυση (aio υδροψυξη + fan) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αυτο ειναι καθαρα block για custom υδροψυξη. Το λινκ της EVGA ειναι hybrid λυση (aio υδροψυξη + fan) Ναι εννοουσα οτι για να εβαλαν block το aio θα τους φανει απλο, αν δεν θες να δοκιμασεις εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Θελω καποιον να μου εγκαταστησει αυτο το κιτ της EVGA στις 2 καρτες μου διοτι κανουν πολυ θορυβο. Πιθανον να το παω στο MG αμα δε βρεθει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Στις 24/7/2020 στις 11:18 ΠΜ, thanulee είπε Θελω καποιον να μου εγκαταστησει αυτο το κιτ της EVGA στις 2 καρτες μου διοτι κανουν πολυ θορυβο. Πιθανον να το παω στο MG αμα δε βρεθει καποιος. custom curve στα mv/mhz ρύθμισε και τους ανεμιστήρες να μην πάνε τέρμα και είσαι κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε custom curve στα mv/mhz ρύθμισε και τους ανεμιστήρες να μην πάνε τέρμα και είσαι κομπλέ. Μιλάμε για κάρτες που μαζί την ώρα του gaming μπορεί να περάσουν τα 800 watt και πρέπει να καταναλώνουν κατά μέσο όρο 400+ watt. Τα ανεμιστηράκια και οι πάστες τους επίσης θα έχουν παλιώσει. Με AC στο δωμάτιο + undervolt + νέα πάστα + κουτί με super airflow μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση όμως για να πεις ότι μειώνεις πραγματικά το θόρυβο θα πρέπει να δώσεις πολλά χρήματα για custom loop. Στις 24/7/2020 στις 8:18 ΠΜ, thanulee είπε Θελω καποιον να μου εγκαταστησει αυτο το κιτ της EVGA στις 2 καρτες μου διοτι κανουν πολυ θορυβο. Πιθανον να το παω στο MG αμα δε βρεθει καποιος. 1. Πολύ δύσκολα θα βρεθεί μαγαζί να βάλει AIO για την 2080Ti σε 980Ti, το ποιο πιθανό είναι ότι δεν γίνεται καν και ακόμα και αν γίνεται σιγά μην κάτσει να κάνει πατέντες το κάθε κατάστημα. 2. Αυτό το ΑΙΟ δεν αρκεί ούτε για 980Ti ούτε για 2080Ti, έχει πολύ μικρό ψυγείο και μόνο ένα ανεμιστήρα. Από περιέργεια έκανα ένα search στο google και τα μόνα post που βρήκα γράφουν αυτό που περίμενα, ότι το προϊόν δεν είναι καλό, η κάρτα βαράει μεγάλες θερμοκρασίες και κρασάρει και ότι το επιστρέφουν όλοι με RMA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/7/2020 στις 11:18 ΠΜ, thanulee είπε Θελω καποιον να μου εγκαταστησει αυτο το κιτ της EVGA στις 2 καρτες μου διοτι κανουν πολυ θορυβο. Πιθανον να το παω στο MG αμα δε βρεθει καποιος. Αν είσαι Αθήνα σου τα περνάω εγώ δεν έχω θέμα. Edit: Σε 980ti θέλεις να τα βάλεις; Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από Doc1355 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 @elpenor για αυτό λέω custom curve στα mv/mhz +power limit ώστε να ρίξει τα watt, το 980ti που κολλάει ακριβώς? η aio που έδειξε είναι το loop που βάζει η evga στις κάρτες τις αλλά για να ψύξεις 2 από αυτές καλύτερα να κοιτάξεις για κανένα custom loop που βέβαια θα σου φάει αρκετά χρήματα αλλά εγώ πιστεύω αν ρίξεις από την κάθε κάρτα λίγο το Performance θα είσαι οκ για το καλοκαίρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 56 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε @elpenor για αυτό λέω custom curve στα mv/mhz +power limit ώστε να ρίξει τα watt, το 980ti που κολλάει ακριβώς? η aio που έδειξε είναι το loop που βάζει η evga στις κάρτες τις αλλά για να ψύξεις 2 από αυτές καλύτερα να κοιτάξεις για κανένα custom loop που βέβαια θα σου φάει αρκετά χρήματα αλλά εγώ πιστεύω αν ρίξεις από την κάθε κάρτα λίγο το Performance θα είσαι οκ για το καλοκαίρι Το ΑΙΟ είναι για 2080Ti αλλά ο OP έχει 2 Χ 980Ti και αν έχω καταλάβει καλά σε αυτές θέλει να το βάλει. Έχεις δίκιο ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να ρίξει το performance (voltage/clock/power limits) όσο χρειάζεται, όταν διάβασα τι έγραψες χτες δεν το σκέφτηκα αρκετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LIGHT1NG Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 και εγώ τώρα μπήκα από υπολογιστή και είδα την υπογραφή χδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα